Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - dykobraz


11.2.2024 00:37, naposledy upraveno 11.2.2024 16:00 uživatelem dykobraz

Přezdívka: Rejmond

Věk: 15

Zkušenosti: mám zkušenost především z fivem kde jsem byl helper takže nějaké ty základy tam budou a myslim si že pokud by mi něco nešlo tak bych se to dokázal rychle doučit

Komunikační dovednosti: mám Schopnost vcítit se do pocitů a perspektiv druhých lidí, což pomáhá vytvořit porozumění a respekt v komunikaci umím efektivně a v klidu řešit konflikty mám Schopnost vcítit se do pocitů a perspektiv druhých lidí, což pomáhá vytvořit porozumění a respekt v komunikaci umím efektivně a v klidu řešit konflikty

Mám čas: 5-10 h denně

Další informace o mně:

Proč právě já? Myslím si že umím pomoci serveru jako pomáháním jejich problémů pomáhání reportů a nakonec pozvat zde nějaké lidi+ bych někdy uměl přispět na eventy nebo na něco tento server se mi zalíbil proto bych chtěl pomoci tomuto serveru co nejvíce než bude v mých silách budu chodit často na reporty. Umím dělat s erlc,discordem byl jsem už Moderátor/admin na pár serverech. mám přezdívku Rejmond ve svém volném čase rád hraji hry, zajímám se o fotbal chodím ven, na pozici Helpera bych se chtěl dostat proto protože umím řešit dobře krizové situace+ jsem dobrý kluk se kterým se dá pokecat umím s lecčím pomoci a jsem snaživý.

27.2.2024 13:48

Ahoj,

po kontrole tvého účtu ve hře zjišťuji, že jsi zde byl aktivní naposledy v roce 2023 a nahrál jsi u nás dost zřejmě jen 25 hodin. To bohužel nevyhovuje standardům, které od členů HT očekávám, a proto jsem nucen tvou přihlášku zamítnout.

Mnoho štěstí na dalších životních cestách.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~30