Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkrácení banu


NedamTi

Hráč

4
16.2.2024 18:43

Dobrý pod večer, chtěl bych si zažádat o zkrácení banu. Vím že to dopadne tak že odpověd bude Ne ale rád bych byl za unban protože jsem se aspon pokusil napsat tohle forum.

 

Chtěl bych si zažádat o unban/zkrácení jelikož nemám co na práci a celkem se nudím tak bych obětoval čas na skimu.

 

pro ty a pro Admina Phobios o jaký ban se jedná: https://leosight.cz/forum/topic/17988

 

Omlouvám se jestli mi chybělo nějaké rp zvlášť jak jsem lezl na střechu.., ze střechy jsem nespadl ale chybělo mi tam rpení jak lezu dolu a nahoru.


S tím rapotrem jsem tam zmínil že na korbě jsem již nebyl a věci co jsem tam zmínil je muj pohled z té celé akce.. 
Opravdu se omlouvám jestli mi chybělo nějaké RP, dal bych si na to příště bacha, spíše by bylo dobré zmínit co jsem tam porušil.., vím že je to nějaká doba a že se s tím uplně každej admin nechce moc kadit..

Dal bych si prostě na ty věci bacha, opravdu se ještě jednou omlouvám jestli jsem někomu znechutil RP při té situaci a situacích třeba jako hráčovi který tam byl za zzs. Dám si na to opravdu bacha a budu se snažit tyhle věci napravit při RP situacích

 

(E)

 

jsem kar bo jsem dostal uplně za něco jinýho ban :D

 

Každopádně eh Dostal jsem ban tady od Pana Radek fil

Omlouvám se že jsem tam rpil dementně ale měl jsem čas na to se opravdu vzpamatovat a jet.. 

naboural jsem do motorky při 75 km/h koukal jsem se na záznam mam to tam celé kromě toho jak tam přijel zbor PSA. při ty bouračce jsem psal něco do ooc a zvlášt jsem psal status na kterej jsem neměl čas ani ic.. při statusu tam přijlo PSA a zablokovali mě všude dokola a to já jsem psal ještě /status. Do ooc jsem psal výrazně ať mi dají volno jak vyjet ale nějak to nepomohlo, tak jsem se chtěl rozjet a chtěl udělat volno, to mi nevyšlo tam jsem jel dozadu a projel jsem přes suv což za mě taky nedává smysl protože takové auto má skoro 2 tuny s tím že má ještě těžší karoserii než normálně.., ale co mi bylo až tak moc divné bylo to že chevrolet policajní má ruční brzdu a nemohlo se ani pohnout.. to mi opravdu příjde divné.. zvlášť s autem který má výkon více než normální.. 

Chtěl bych zažádat o unban jelikož jsem si trest celkem už odpykal a rád bych si ulevil čas na skimu.

zbývají mi 3 dny z 7 dní banu. Kdyby mi chybělo doplnit k téhle forum tak bych byl rád za nějaké otázky nebo co jsem udělal špatně, tím myslím nedát lock ale spíše si o tom klidně promluvit dal bych si na to příště bacha.

 

NedamTi-unban :D


Powered by LeoSight IFS
LT~13