Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Shade


Shade

Hráč

49
22.2.2024 00:23

Přezdívka: Shade

Věk: 20

Zkušenosti: Zkušenosti mám, na serveru jsem již Helper byl. Asi rok a půl, přesněji netuším.

Komunikační dovednosti: Komunikace mi nedělá problém. Avšak si dost pletu Mě a Mně a občas Ička. Jsem si toho vědom a snažím se s ním něco dělat. Jinak rozepisovat a komunikovat s lidma mi nedělá absolutně problém.

Mám čas: Aktualně skoro furt. Netuším jak to bude v budoucnu, ale nyní mám čas neustále.

Další informace o mně:

Tak jo, jmenuji se Shade, realným jménem Patrik. Je mi 20 let a na tomhle portále učinkuji tak 2-3 roky. Vždy se snažím s lidma vycházet normálně a přátelsky. Dříve jsem v Helper týmu byl a pokazil jsem si to svou chybou. Řešil jsem v osobním životě dost záležitostí a hlavně mi RP lezlo dost na hlavu. Nyní o sobě vím, že jsem se v tomhle dost změnil, RP beru odlehčeně a snažím se být opět ten v pohodě kluk, který se na skimo chodí zabavit. Aktualně jsem nezaměstnaný, ale to plánuji samozřejmě změnit. Mám přihlášky do prací a jen čekám na odpověď. Je pravda, že to říkám často ale myslím to vážně. Mezi mé kladné stránky patří například to, že rád pomáhám lidem. Neustále i teď, i když nejsem Helper, tak se snažím pomáhat a šířit dobrou vlnu na skimu mezi hráče. Když se něčeho chytnu, tak se snažím dokončit do konce. Takže práce v Helper týmu a zaučování bych nyní dělal co nejvíc bych mohl. Tím bych chtěl napravit to, co jsem kazil kdysi a jak jsem na to kašlal. Pomáhat lidem v /hc nebo na Discordu bych chtěl a zaučovat též. Samozřejmě že mám i negativní stránky a to je třeba to, že jsem Cholerik. Je pravda že se rychle dokážu naštvat ale dokážu se krotit, když je to potřeba. Troufnu si říct že se mi nikdy nestalo to, že bych vyjel na nováčka. Vždy jsem se snažil chovat profesionálně i při tom, když ten hráč vyloženě trollil. Mezi mé koníčky patří nečekaně hraní her na Počítači. Filmy a seriály, do toho i hudba. I když na to nevypadám a nechovám, tak mám rád i sporty. Přesněji Bojové sporty jako je třeba Box nebo KickBox i dokonce Basketball. Když tu mám říct info o mně, tak mezi mé Nejoblíbenější hráče NBA patří LeBron James, který hraje za Tým Lakers. Mezi mojí oblíbenou hudbu patří Rock a Metal. Dost poslouchám Slipknot a třeba AC/DC či Rammstein. Je to různé, jsem v podstatě na každou hudbu. Chápu že jsem nedávno, spíš minulý rok dostal ban a jsem si toho vědom. Vím že to znovu neporuším a už od toho banu uběhlo pár chvil a lituju toho extrémně moc. V tu dobu, kdy jsem dostal ban jsem si řekl, že prostě musím změnit přístup ke všemu. Mé chování k lidem a chování celkově na skimu. Proto jsem se pár dní rozhodoval s tím, že bych si opět podal přihlášku do Helper Týmu. Doufám že se mi to podaří. A když se to nepodaří, budu to brát samozřejmě v pohodě a budu pokračovat v tom stejném, co do teď. Na skimu primárně Rpit PSA, které mě vlastně na skimu aktuálně drží nejvíce. Mojí Main postavu Grace aktuálně neerpím už asi měsíc. Dávám si celkovou pauzu od té postavy, protože jsem se jí už přehrál. Budu rád, zda se do Helper Týmu znovu dostanu. Budu pevně doufat a všem, kdo bude tuhle přihlášku číst přeji pěkný den.

27.2.2024 13:51

Ahoj,

děkuji ti za pěkně sepsanou přihlášku. Po jejím pročtení, nějakém uvažování a poradě s kolegy v AT docházím k závěru, že pokud nás jejím obsahem netaháš za nos, bude určitě na místě ti udělit další šanci se projevit a zapojit do našeho týmu.

Zkontaktuj mne tedy na Discordu, kde se domluvíme na dalším. Gratuluji a přeji mnoho štěstí a úspěchů v budoucích kariérách nejen zde u nás.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~71