Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.


Xanaxik

Hráč

6
22.2.2024 02:21

Ahoj, ano vím že to nebylo zaerpené tak jak by mělo, ale chtěl už jsem si jen opravit auto a jít spát, vždyť se koukni na hodiny. Myslím že ten hasič toho měl taky dost. Poprosil bych jen o zkrácení, nechci úplný unban. Děkuji. 

 

22.2.2024 03:27, naposledy upraveno 22.2.2024 03:34 uživatelem Havliii

Ahoj Xanaxik!

Vyjádřím se zde jakožto hasič, který toho měl dost, podle tvých slov. V první řadě tě naučím, jak si správně podat žádost o unban. Čerpat můžeš z tohoto skvělého návodu - *KLIK* Je fajn napsat důvod za co ti ban byl udělen a nejlépe i jmenovat administrátora, který ti ban udělil. Udělám to tedy za tebe - dostal si ban za NonRP Injuries a za TrashRP který byl udělen SovietDogem.

Jedu si klidnou kondiční jízdu po San Andreas, když se najednou před mojí osobou vyřítí raptor a přeletí plot. Ty jsi zaRPil, že ses bouchl hlavou o volant a do statusu sis napsal jen "Sedřený, pohmožděný HK" - Toto určitě není adekvátní status po takové nehodě a hlavou o volant se přeci bouchnout nemůžeš, když máš nasazený bezpečnostní pás.
Dovolím si přiložit screen ze hry, jak si naboural a jakej plot si přeletěl - *KLIK*
                                                             
Zastavil jsem tedy u tebe s tím, že půjdu zkontrolovat situaci a že ti dám první pomoc. Ty sis zaRPil /me které nedávali moc smysl a když jsem se tě ptal, jestli se slyšíme, tak si odpověděl že ano, ale pak ses najednou začal se mnou bavit, jako by se nic nestalo. Opět přikládám screen logů - *KLIK* Tady mi příjde, že si lehce zapomněl na to, že vůbec dopravní nehodu máš, ale budiž. 

Já toho opravdu neměl dost, byl jsem rád, že budu mít RP i v tak pozdní hodinu a navíc, tě to přeci absolutně neomlouvá. Jsi povinný respektovat veškeré pravidla ať už serveru, nebo celého leosightu. Porušení si jistě vědom jsi, tak bys měl akceptovat trest v plné své výši. Ano, horší by bylo, kdybys tam stál hodinu sám.. Ale já kolem tebe co si naboural akorát projel a vše jsem to viděl. O to lépe, vyřešit se to mohlo rychle, já jsem si mohl zaRPit a mohli jsme se vyhnout těmto nepříjemným věcem.

S tvým unbanem nesouhlasím, jsem toho názoru že by sis měl trest odpykat v celé své výši, ale konečné slovo tu má administrátor, který ti ban udělil, což je v tomhle případě SovietDog. Doufám, že sis z toho něco málo vzal a že se tomu vyvaruješ.

S přáním pěkné noci,
Havliii

22.2.2024 13:58, naposledy upraveno 22.2.2024 13:59 uživatelem SovietDog

Ono je jedno kolik je hodin. Pořád platí to, že jsi na RP serveru. Havli ti to tu hezký vysvětlil a též to pěkně sepsal. Nevidím tedy důvod kde bych uvážil zkrácení či úplný unban. Žádost zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~39