Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost u unban


ChuchelCZ

Hráč

4
26.2.2024 18:35

Ahojte chtel bych se omluvit za to jak jsem se choval mezi mnou a Ateamem a mezi hrači chtěl bych teda poprosit o unban už se to nikdy nestane byl jsem ten den naštvaný na mojí ženu takže se omlouvam a pokud by to šlo tak @Rataj omlouvam se ti za to jak jsem se k tobě choval 

ChuchelCZ

Hráč

4
27.2.2024 17:02

Mám právo dostat unban když jsem se omluvit a s adminem který mi dal Ban jsem chtěl call ohledně toho ale na tsku se mi neozval @nereznavzdy

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Nikosko

Hráč

34
27.2.2024 23:33, naposledy upraveno 27.2.2024 23:35 uživatelem Nikosko

Ahoj, sice nejsem člen AT, ale i tak ti hodlám trochu pomoci, abys napsal plnohodnotnou žádost o unban.

První bych ti doporučil, abys si přečetl Dzardysuv koncept jak si zažádat o unban, neboť si myslím, že pár řádků ve tvé žádosti úplně stačit nebude na to, abys si dostal unban. Koncept zanechávám zde. A za další, pouhá omluva nestačí. Je sice fajn, že se dokážeš omluvit, ale lepšího člověka to z tebe neudělá.

Tak doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl. Přeji ti hodně štěstí k další žádosti o unban ;)

28.2.2024 22:27

Zdar,

práv máš jako svobodná osoba dost, ale dostat unban za to, že se omluvíš a nabídneš hovor na Teamspeaku mezi nimi není. Já sám jsem na Teamspeaku jednou za uherskej rok, a kvůli tobě to nebudu nějak měnit.

Trest je asi 14x delší než kdybys vyvedl pouze to ve hře. Jelikož si to přenesl i dál, udělil jsem ti vlastně ten nejdelší trest, co je v mých silách. Trest ti i přes tvou velmi nevalnou žádost zkrátím na od teď 5 dní.

Pokud máš zájem to ještě zkrátit, můžeš se o to pokusit s více propracovanou žádostí.


Powered by LeoSight IFS
LT~40