Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - dykobraz


1.3.2024 21:01

Přezdívka: dykobraz

Věk: 15

Zkušenosti: mám zkušenost především z fivem kde jsem byl helper wl adder a staff team takže nějaké ty základy tam budou a myslim si že pokud by mi něco nešlo tak bych se to dokázal rychle doučit

Komunikační dovednosti: mám Schopnost vcítit se do pocitů a perspektiv druhých lidí, což pomáhá vytvořit porozumění a respekt v komunikaci umím efektivně a v klidu řešit konflikty mám Schopnost vcítit se do pocitů a perspektiv druhých lidí, což pomáhá vytvořit porozumění a respekt v komunikaci umím efektivně a v klidu řešit konflikty

Mám čas: 5-10 h denně

Další informace o mně:

zdravím podávám si znova žádost z důvodu že mi @Dzardys zamítl žádost že zde na serveru mám jen 25h žádost tvořím znova z důvodu že zde na serveru mám 200+ H na postávách které jsem smazal z důvodu že jsem tam už neměl co dělat a říkal jsem si že bude zábavnější když začnu od znova Proč právě já? Myslím si že umím pomoci serveru jako pomáháním jejich problémů pomáhání reportů a nakonec pozvat zde nějaké lidi+ bych někdy uměl přispět na eventy nebo na něco tento server se mi zalíbil proto bych chtěl pomoci tomuto serveru co nejvíce než bude v mých silách do tohohle serveru jsem schopnej obětovat dost času. Umím dělat s erlc,discordem byl jsem už Moderátor/admin na pár serverech. mám přezdívku Rejmond ve svém volném čase rád hraji hry, zajímám se o fotbal chodím ven, na pozici Helpera bych se chtěl dostat proto protože umím řešit dobře krizové situace+ jsem dobrý kluk se kterým se dá pokecat umím s lecčím pomoci a jsem snaživý.

2.3.2024 21:47

Ahoj,

člověče, vždyť u nás ani nehraješ. Doporučím ti s přihláškou počkat a dát lidem v komunitě vědět, kdo jsi, takhle se špatně odhadne, jaký kolega budeš, když ani nevíme, s kým máme tu čest.

Musím zamítnout, dej tomu pár měsíců.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

300Kč dnes v 06:38

Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024