Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Fifinoska


2.3.2024 19:48, naposledy upraveno 2.3.2024 20:16 uživatelem Fifinoska

Přezdívka: Fifinoska

Věk: 14

Zkušenosti: No, přiznám se, že zkušeností moc nemám, ale určitě se tam některé najdou. Co se týče mého RP, řekl bych, že zkušenosti mám, ačkoliv si myslím, že jich tam ještě spóustu chybí. Podlé mého uvážení bych pozici zvládl.

Komunikační dovednosti: Dokážu komunikovat s kýmkoliv plynule česky a anglicky,

Mám čas: Mám čas poměrně každý den, zejména ve večerních hodinách. Nutno říci, že někdy dám menší pauzičku, ale většinu času trávím tady.

Další informace o mně:

Ahoj, Jmenuji se Filip, na portálu se pohybuji Leosight se pohybuji zhruba od roku 2023 přesný datum nevim :/.... Abych taky o sobě něco málo řekl, je mi 14 žiju v moravskoslezském kraji, což jistě poznáte, bydlím v malém městě Horní Benešov, aktuálně chodím do 8 tŕídy konkrétně 8.A, jelikož v tu dobu kdy jsem byl opravdu hloupý mojí přihlášku co jsem dával pár měsíců dozadu lhal jsem... není mi 16 ale 14 snad mou omluvu přijmete v tu dobu jsem prostě nic neuměl jak rpit, tak ani pořádně spolupracovat, ačkoliv mě in game znáte vysloveně jako hajzlíka, tak pravda v irl životě je jíná... ve hře se prostě přepnu a začnu se chovat hnusně, jistě mě zníte jako Filipa Jiskru že áno :) tam jsem prostě po svém "rádoby" bratrovi kterej je irl můj kamarád jako ostatní, abych śel k tématu, již už bych spňoval podmínky které jsem dříve nesplňoval a byl jsem na ně upozorněn jak jsem říkal byl jsem opravdu hloupy, bohaté zkušenosti mám jak rp, tak aji pomáhání vždy když jsem někoho viděl jak se trápí že vlastně neuměli rpit prostě nic mixovali vždy jsem se snažil mu pomoct ooc, nervy věřte že mám a nedělá mi problém pomoct ostatním, vždy dám report na na helpera a vždy AT za což jsem rád, odpoví v celku rychle že si je převezmou pokaždé mě osoba poslechne a vyćká na příchod AT za což jsem také rád, a ani v /hc mi nedělá problém pomoct s příkazem, jistě nemám tak dobrou historii jak banů atd nemám ale pokaždé když jsem ho dostal tak už jsem si na to dával hodné velký pozor.... ačkoliv mě tu nikdo nemá rád tak i tak bych chtěl bych se zkusit dostat do týmu helperů... a už jsem smířený na blbé rekace ostatních :/ už jsem si zvyknul, mám nahráno na dvou postavách (dohromady okolo 550hodin) tímto bych se chtěl rozloučit s pozdravem a vší úctou Fíla.

2.3.2024 21:46

Ahoj,

člověče, vždyť máš aktivní ban... Musím zamítnout.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~48