Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jack


Jack

Hráč

4
5.3.2024 03:37

Přezdívka: Jack

Věk: 22

Zkušenosti: Zkušenosti s pozicí Helpera nějaké mám...

Komunikační dovednosti: Myslím si že na úrovni. Jsem ochotný se s kýmkoliv bavit o čemkoliv (samozřejmě když si s danou osobou padneme do noty)

Mám čas: Prakticky kdykoliv kromě pátků a víkendů.

Další informace o mně:

Řekl bych o sobě že jsem schopný zachovat chladnou hlavu v jakékoliv situaci. Poradit hráči když se slušně zeptá či požádá o pomoc a podobně. Nějaké zkušenosti na pozici Helpera už mám takže vím co to tak nějak obnáší. Jsem ochoten samozřejmě se přiučit dalším věcem.Myslím si že RP mám na úrovni a mám jen jeden ban za mou menší blbost. Dále jsem aktivním členem HZS. Na serveru působím pod jménem Michelle Garcia a své RP hodnotím kladně... samozřejmě mezery tam budou.Dále jsem ochoten a moc rád naučit/zaučit nově příchozí hráče či dané hráče zasvětit do světa RP. Jsem nadšenec do Počítačových či konzolových videoher. Dále ve svém volném čase točím videa na YouTube či se věnuji bojovému umění. Jsem přátelský a snažím se vyjít vstříc všem. Nejsem úplně typ na slohové práce takže snad toto bude stačit. Přeji hezký zbytek dne.

10.3.2024 00:52

Ahoj,

děkuji za pěkně sepsanou přihlášku, byť jsem si zprvu nebyl dvakrát jistý, především protože se ještě moc neznáme, nakonec jsem po dohodě s kolegy v AT usoudil, že si tu šanci přeci jen zasloužíš. Proto budu rád, pokud se mi ozveš na Discord dzardys nebo případně sem na web, a domluvíme se co a jak nadále. Bude tě čekat krátký pohovor na TeamSpeaku/Discordu textově dle vlastní preference, takže mi určitě napiš, jak by ses s námi rád pobavil.

Gratuluji a přeji mnoho štěstí.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~29