Přezdívka: DarkSmokeCZ
Věk: 16
Zkušenosti: zatím ze scriptama nemám zkušenosti ale rád bych se naučil / byl jsem admin na pár radobi serverů
Komunikační dovednosti: komunikačně jsem na tom dobře jak se psaním tak i s mluvením
Mám čas: 24/7 kromě toho když jedu na dovolenou
Další informace o mně:
nemám problém když mě někdo vede ale rád navrhnu i svůj nápad. Jmenuju se Standa jsem kamarádský tip. Nemám z nikým problém teda pokud mě nenaštve. A taky nerad něco píšu o sobě jako ted :D. Pokud mám možnost nějak pomoct tak rád pomužu ale to snad skoro každý člověk. MTA hraju 2 roky ale za ty dva roky jsem se naučil RP jo a taky jsem se naučil RP kvuli Ratajovím videím XD. Nejsem podlízaví tip jsem jenom hodný ale taky si někdy z někoho udělám srandu. A to asi vše co o sobě chci napsat.
**Přezdívka**: DarkSmokeCZ
**Věk**: 16
**Zkušenosti**: zatím ze scriptama nemám zkušenosti ale rád bych se naučil / byl jsem admin na pár radobi serverů
**Komunikační dovednosti**: komunikačně jsem na tom dobře jak se psaním tak i s mluvením
**Mám čas**: 24/7 kromě toho když jedu na dovolenou
**Další informace o mně**:
nemám problém když mě někdo vede ale rád navrhnu i svůj nápad. Jmenuju se Standa jsem kamarádský tip. Nemám z nikým problém teda pokud mě nenaštve. A taky nerad něco píšu o sobě jako ted :D. Pokud mám možnost nějak pomoct tak rád pomužu ale to snad skoro každý člověk. MTA hraju 2 roky ale za ty dva roky jsem se naučil RP jo a taky jsem se naučil RP kvuli Ratajovím videím XD. Nejsem podlízaví tip jsem jenom hodný ale taky si někdy z někoho udělám srandu. A to asi vše co o sobě chci napsat.