Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Jackal


Jackal

VIP

46
9.3.2024 03:11, naposledy upraveno 9.3.2024 03:12 uživatelem Jackal

Přezdívka: Jackal

Věk: 19

Zkušenosti: Se staff pozicí na MTA bohužel stále žádné. Co se však znalostí commandů a obecně funkcí na Skimu týče, tak si troufnu říct, že nadprůměrné

Komunikační dovednosti: Na těch se od předešlých žádostí nic nezměnilo, furt rozumím česky, slovensky a zvládnu i jiné jazyky, avšak si stále stojím za tím, že ty na Skimu v pozici helpera nevyužiji. Jediné co se změnilo, tak je to, že jsem začal více chodit na TSko, kdy jsem se dokázal "otevřít" pár lidem a tak už nejsem tak zarytý introvert, jako tomu bývalo.

Mám čas: Teď už na Skimo sice nechodím na téměř celý den, jako tomu bylo dříve, ale vždy si nějaký ten čas najdu. Jsem aktivní každý den alespoň pár hodin, spíše k večerním hodinám. Na Discordu se snažím odpovídat v průběhu celého dne.

Další informace o mně:

Ahoj, pravdu říci, tak už pořádně nevím, co sem psát. Řekl bych, že už mě tu většina bude znát, ale kdyby se snad našel někdo, kdo mě nezná, tak se jmenuji Samuel a aktuálně mi je 19 let. Na Skimu hraji již skoro 3 roky (něco okolo 2.5, mám-li být přesný), za tu dobu jsem stihl nahrát něco přes 4.5 tisíce hodin. Pravdou je, že mám nějaké ty bany...a nebylo jich málo...hlavní problém byl v tom, že Skimo byl můj první RP server, kde jsem začal aktivně hrát, a v mých začátcích jsem se nenechal zaučit, zároveň s tím jsem byl nevyspělý, zpětně bych řekl možná až namyšlený, jedinec, který neměl respekt vůči autoritám, to zavinilo mé časté dohady se členy AT, kterých zpětně lituji, avšak minulost již nevrátím.
Myslím si, že jsem se v poslední době dokázal v očích admin týmu zlepšit a ukázat se v lepším světle, ať už by to měla být úroveň RP, nebo snaha pomáhat nováčkům, jak ve hře, tak na Discordu v #help roomce. Tomu možná nasvědčuje i fakt, že jsem přes rok bez banu (byť mi nepřijde vhodné se tím ohánět, ale zmíním to) a dosáhl jsem statusu "Trusted Player".

Ale konec sladkých řečiček, který ve finále stejně každý přehlédne, pojďme si povědět, proč bych chtěl být helperem. Jak jsem již zmínil, mé znalosti co se týče příkazů a scriptů jsou více než rozsáhlé, kolikrát se mi i stalo, že zamnou přišel některý z adminů, ať mu poradím s nějakým commandem. Své znalosti se snažím šířit i mezi ostatní hráče, pominu-li nějakých pár zaučení, která stejně nejsou (a ani nemohou být) nikde oficiálně zapsána, tak mám v aktuální chvíli v #help roomce 924 odeslaných zpráv (sám teda nemohu uvěřit tomu, že tam mám tolik zpráv...je to desetina všech mých zpráv na celém LS Discordu).
Nedokážu říct, kolik z nich je skutečná pomoc s problémem a kolik jen debata okolo, ale i kdyby to byla jen třetina, tak je to furt přes 300 rad, jak vyřešit daný problém. Pokoušel jsem si nějak domluvit přístup k /hc, abych do něj mohl vidět, jako tomu bylo dřív, když jej viděl každý...bohužel marně a tak mi nezbývá nic jiného, než opět zkusit tuto cestu, protože i když bych rád pomáhal hráčům dobrovolně, tak bez přístupu k helpchatu a mentoru in-game to dvakrát nejlépe nejde.

Ugh, 376 slov a už fakt nevím, co sem psát, abych předložil nějaké relevantní informace, takže to tu asi utnu a budu vyčkávat na odpověď. 😉

10.3.2024 00:55

Ahoj,

nebudeme odpověď na přihlášku protahovat, považuj se za šťastlivce, protože nám sem přistálo přihlášek několik a bylo vhodné na ni odpovědět z jedné vody načisto - a to i krátce po jejím zveřejnění.

Děkuji za pěkně sepsanou přihlášku, jsem rád, že se naši hráči věnují pomoci komunitě i mimo vlastní povinnosti, jen tak dále.

Nakonec, proč ti šanci nedat, nápravu v těch zásadních problémech můžeme vidět všichni a ve výsledku i přes vrstvu humoru, za níž se schováváš, jsi ochotný a schopný hráč, který nám může v týmu pomoct, proto zde budeš vítán.

Napiš mi na Discord, domluvíme se na pohovoru a dalších nezbytných krocích.

Gratuluji a přeji hezký zbytek dne.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~83