Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - freecko


14.3.2024 00:06

Přezdívka: freecko

Věk: 29 let

Zkušenosti: Zkušenosti se zaučováním nováčků mám hodně. Nedělá mi problém vysvětlit pravidla a co a jak dělat. Jsem trpělivý člověk i když to sem tam nevypadá.

Komunikační dovednosti: Komunikace s lidmi mi nedělá problém. Účinkují jako trenér mládežnického Rugby, takže vím jak na děti.

Mám čas: Hlavně víkendy nebo při ranní směně

Další informace o mně:

Ahojda všem. Po nějaké době zkouším pokus číslo dva na podání přihlášky do HT. Mno mám napsat něco o sobě... Tak jmenuji se Roman. Je mi 29 let a někteří mě znáte za postavy jako Giulia Rossi nebo Marcus Riley. Na Skimu mám už naRPeno 1100 hodin ( možná i víc). Kdo chce vědět něco víc o mě, tak si může najít mou starší přihlášku (nechce se mi vypisovat to samé znova). Proč si podávám přihlášku znova? Protože jsem blbec a pokakal jsem si to. Vím, že tato přihláška je taková nemastná a neslaná. Ale jak jsem říkal... Nechci se opakovat s tím co jsem uvedl v první přihlášce. Nejsem jen na RP... Sem tam s klukama ze Skima se sejdeme na TSku a jdeme si zahrát třeba GTA V... Jmenovat je nebudu, páč bych na někoho určitě zapomněl. No nevím co bych už napsal... Asi jen, ať netrávíte všechen svůj čas jen za PC a věnovali se přátelům a rodině. No a to je za mě vše... Děkuji za váš drahocenný čas, který jste věnovali na přečtení této přihlášky. Papa a uvidíme se na Skimu. Freečko

8.4.2024 09:21

Ahoj,

děkuji za práci, jíž sis dal s přihláškou. Po krátké poradě s kolegy a zhodnocení vlastních dojmů a zkušeností však dospívám k názoru, že z tvé strany zkrátka schází ta část osobnosti, na jejímž základě lze předpokládat, že bys byl aktuálně skutečně vhodným a samostatným členem HT, který může nováčkům předat jen to nejlepší. Nezoufej, to se dá určitě napravit, začni se předvádět v tom nejlepším světle.

Zároveň ti dám takovou menší radu - byť není tajemstvím, že se LeoSight komunita skládá z části i z dětí, ve svém textu dáváš najevo, že práce Helpera, který je zde pro celou komunitu, je práce s dětmi. A to je faux pas.

Prozatím zamítám, ale makej dál.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024