Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ban nepravem


John225

Hráč

5
17.3.2024 19:09

Chtěl bych požadat o unban protože jsem dostal ban kvuli lagu. Když se mi hra lagnula postava pokračovala dal tak posunula auto o 5metru cca a pak se to od laglo nějaký borec to viděl a dal mi report kvuli lagu a dostal jsem zato ban ne jen že ten admin je kamarad od toho borce takže si to pravdě podobně domluvily a dostal jsem ban. Což mi příjde celekm nefer. jestli dostanu unban tak předem děkuji

17.3.2024 19:55, naposledy upraveno 17.3.2024 20:06 uživatelem Havliii

Ahoj John225!

Já jsem ten borec a kamarád admina, který danou situaci nahlašoval. V první řadě se tedy naučíme jak takovou žadost o unban vůbec sepsat. Na to slouží tenhle skvělej návod, který stojí za to si ho přečíst - *KLIK*

Jel jsem si takhle po Los Santos když najednou vidím tvojí osobu, jak má přetočený vozidlo na střeše a tlačí ho na krajnici.. Ty sis mě po chvilce všiml a přestal si s tím, já se tě tedy do OOC chatu zeptal, jestli si hulk, nebo proč si takhle tlačil vozidlo. Ty ses tedy začal ohánět tím, že si měl lag.. Kdybys měl lag tak je to vidět, ale budiž.

Já si teda na tebe podal report, ty ses během toho choval arogantně a napsal si mi do OOC chatu, ať si sednu do té své šunky a ať se pakuju a že jsem tě přišel jen štvát. (Slušně řečeno, tys to napsal jinak.)

Celý report jsme řešili delší dobu, jelikož si měl tendenci nám říkat věci typu, že si vozidlo přetočil v 5km/h a že vlastně injuries RPit nemusíš, ale to tedy nechám stranou, jelikož si za INJ zabanován nebyl. 

Já s tvým unbanem nesouhlasím. Ban si dostal jen na 5 hodin, což si myslím že dokážeš uplně v klidu přetrpět. Dále bych chtěl podotknout že celé řešení bylo nestranné a že jsme se vůbec nějak nedomlouvali jak ty tvrdíš. K porušení došlo, potrestán si byl. To je z mé strany vše.

Přeji ti pěkný zbytek večera,
Havliii.

18.3.2024 01:12

Ačkoliv se s tím hráčem dost bavím, nemám zapotřebí se domlouvat a plánovat takzvané "neprávem bany". Každý ban totiž určují sám za sebe. Tu nebylo co řešit, to co jsi nám tam řekl, tak byla za mě jedná velká pohádka. A zde to není jiné, tvá žádost postrádá pořádný důvod k unbanu či zkrácení, ale ban ti jíž dávno vypršel, takže tu není co řešit. Žádost zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~39