Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Mart1ny


Mart1ny

Hráč

13
25.3.2024 20:11

Přezdívka: Mart1ny

Věk: 18

Zkušenosti: Vôbec žiadne ale naučím sa

Komunikační dovednosti: Plynule hovorím po slovensky, zvládam aj češtinu a poskladám niečo aj z angličtiny

Mám čas: Nie každý deň ale pár dní v týždni si zahrám, no skôr vo večerných hodinách

Další informace o mně:

Ahojky Po dlhšej dobe zase otravujem s prihláškou do Helper Teamu. Takže volám sa Patrik no zrejmá väčšina ma pozná pod prezívkou Drozdov. Na skime pôsobím niečo cez 2 roky. Začal som v období pandémie kedy som mal na skimo viac času a hral som ho každy deň niekoľko hodín. Spravil som zo začiatku dosť velkých chýb ktoré pomerne ľutujem no chybami sa človek učí. Na svojom konte mám konkrétne 4 bany a snažím sa hrať tak aby ich nepribudlo. Nie sú tam vážne bany, skôr niaké nonRP. Pred niakou dobou som sa k skimu vrátil, pretože som si dal chvílku pauzu ktorú proste každý potrebuje. A teraz pár veci o mne: Študujem informatiku a som v poslednom, teda maturitnom ročníku. Pred pár dnami som aspoň myslím úspešne napísal písomné testy. Pracujem momentálne ako rozvozca jedla. Nie je to nič moc platovo ale vlastne len sedím v aute a jazdím z miesta A do miesta B, tak čo čakať. Určite to nechcem robiť v najbližších piatich rokoch, skôr chcem odskúšať niaky druh podnikania. Čo sa týka mojich zálub tak hrávam futbal. Viem na milion percent že to nikdy nedotiahnem na profesionálny level, robim to skôr pre zábavu. Ďalej programujem. Skúšal som rôzne programovacie jazyky od jednoduchého HTML až po Javu, no najviac sa mi zapáčil Python. Skúšal som si aj vytvoriť vlastnú hru cez rôzne programy takže ovládam trochu aj jazyk Luna. Tu javu mám ako programovaci jazyk na škole no viem že 1% z celej Javy lebo je zbytočne komplikovaná, no keď som videl tie platy aké ponúkajú Java developerom tak asi na tom zapracujem :D. No a to bude asi všetko. Keď budete hocikto chcieť kludne môžme pokecať na TSku. Dlho som sa tam neukázal ale možno ma tam stretnete ;) S láskou Drozdov

8.4.2024 09:29

Ahoj,

děkuji za práci, jíž sis dal s přihláškou, jsem rád za každé nové informace, které se o členech komunity můžeme dozvědět.

Po nějaké poradě s kolegy se shodujeme na tom, že aktuálně nejsi moc zakomponovaný do komunity, tím pádem je pro nás obtížné si ujasnit, zda skutečně budeš spolehlivý a bezproblémový kolega. Zapracuj právě na této stránce, víc se zapojuj, komunikuj a dej o sobě vědět. Prozatím musím tvou přihlášku zamítnout.

U zkoušek přeji rozhodně hodně štěstí, ty rozhodně upředostni před Skimem a nenech svoji kariéru čekat, až přijde sama - nepřijde.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024