Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Nikosko


Nikosko

Hráč

34
25.3.2024 22:28, naposledy upraveno 25.3.2024 22:29 uživatelem Nikosko

Přezdívka: Nikosko

Věk: 17

Zkušenosti: Mé zkušenosti jsou dosti obsáhlé na Skimu mám nahráno přes 2500 hodin. Nebojím se říct, že se vyznám v pravidlech RP/Skima. Znám dosti commnadů a funkcí, které skimo nabízí.

Komunikační dovednosti: Mé komunikační dovednosti jsou obsáhlé, nebojím se mluvit před lidmi jsem spíše extrovertní typ člověka. Dokáži mluvit plynule česky, anglicky a trochu rusky, ale není to žádná sláva. Co se týče psaní, tak někdy dokáži udělat chybu v i/y.

Mám čas: Času mám dosti, jelikož jsem studen, tak si odsedím hodiny ve škole a pak frčím domů, zbytek dne strávím na skimu zhruba 6 hodin denně, někdy i více😥

Další informace o mně:

Zdar jak sviňa. Tak druhá přihláška do Helper teamu. Od minulé přihlášky uplynula dlouhá doba. Tak to tedy jdu zkusit znovu. Pokusím se zde zanechat to, jak se opravdu chovám, a nehodlám zde ze sebe dělat to, co nejsem. Takže ještě jednou ahoj, jmenuji se Nikolas. Na internetu vystupuji pod přezdívkou Nikosko. Je mi 17 let, pocházím z Jihomoravského kraje. Momentálně studuji obor IT (Informační Technologie). Daný obor mě naplňuje a to celkem dost, již od malička jsem se zajímal o počítače a hry. Taktéž se věnuji sportu a to konkrétně hokejbalu. Tento sport mě také naplňuje a dosti mě baví. Ve volném čase se zajímám o dopamin a o další motivační receptory, které máme v našem mozku. Zajímám se o to, protože nechci skončit během následujících let s různými nemocemi/závadami. Takže se ho snažím korigovat (dopamin), abych se do budoucna odvíjel správným směrem. Stále se zajímám o vesmír a další nadpřirozené věci, které nejdou vysvětlit. Mám rád prostě brainstorming a povídání. Jsem dosti energický typ. Někteří můžete posoudit z TS nebo když zrovna hrajeme různé hry. Někdy dosti řvu nesmyslná slova. Jsem zde pro každou srandu, snesu každou urážku a nic si neberu vážně, hlavně na internetu si to neberu už vůbec. Také rád pomáhám lidem, tedy pokud nejsou arogantní a mou pomoc vyžadují. Také si vždy stojím za svým názorem a snažím se ho co nejvíce prosadit. Co bych přinesl do Helper teamu, nejspíše dalšího aktivního hráče, který dokáže dbát na své chování a má nějakou sebereflexi. Tím nechci naznačit, že to někteří helpři nemají. Mohu přinést své znalosti a dobrou energii do týmu. Tak to je něco málo o mně. Teď bych se chtěl přesunout k mojí RP kariéře. Někteří mě můžete znát jako problémového hráče, který si hrál na mafiána jak sviňa a porušoval neustále pravidla. Musel jsem dostat dohromady 17 banů, abych si uvědomil, že něco dělám špatně. Poté, co jsem si danou věc uvědomil, tak jsem začal konat. Začal jsem více erpit tak, jak se má, přestal jsem se bavit s problémovými hráči. Za svou kariéru jsem prostřídal nejméně 30 postav, ale v této době mě můžete převážně znát jako Alexandra Levchoka. Na Skimu jsem zkusil svůj první event pro hráče, a to konkrétně triatlon, který byl úspěšný a lidem dal nějaké to RP na chvilku. Hodlám v akcích pokračovat. Myslím si, že už nedělám blbosti, jaké jsem dělával například křičení po lidech, že jsou černé rasy, nebo si vytvářet troll postavy, abych dělal blbosti. Teď se snažím erpit, tak jak se má, a nedělat blbosti, které mi akorát přidělávají problémy. Nebojím se říct, že dokáži erpit na úrovni, ale to by měla být samozřejmost, neboť jsem zde nahrál již přes 2500 hodin. Tak jo, to je nějak tak vše, co jsem chtěl o sobě říct.

Nikosko Out 🤗

8.4.2024 09:33

Ahoj,

byť jsem se soudě dle obsáhlé minulosti musel na pár okamžiků pozastavit a zapřemýšlet, nakonec rozhoduji o tom, že si zasloužíš šanci ukázat, že dokážeš zužitkovat své zkušenosti a předat je dalším hráčům v tom nejlepším světle. Kontaktuj mne prosím na Discordu, kde se domluvíme na dalším.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~53