Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevidim to na Ban


Melonbear

Hráč

18
30.3.2024 01:35

Dobré ráno, dostal jsem ban za pravidlo č.3, řešil to Holysek, poslal jsem mu tento klip https://streamable.com/tgfasu 

 

Poté mi Holysek řekl ,že na tom klipu nevidí žádné porušení a že bude rerp, normální hráč by za toto dostal okamžitě ban a nikdo by se s ním nebavil, nepřijde mi normální aby se to řešilo rerp když se jedná o takové velké porušení, poté mi Holysek vyhrožoval banem že pokuď nebude rerp tak dostanu ban za pravidlo č.3 jenom za to že jsem napsal svůj názor na věc. Mám logy vše doložím,. chci aby to řešil jinej admin a ještě chci dodat že se povyšoval a furt vyhrožoval,  za mě je to chránění PSA

Žádám aby, Jason Connor dostal ban, smazání mého banu z historie.

JasonDark

Hráč

19
30.3.2024 01:53

Vzhledem k tomu, že je tato stížnost i částečně na mě, se ti tady vyjádřím. PSA není a nikdy nebylo chráněno a spoustu hráčů od PSA dostalo taktéž ban za porušení pravidel. Sám jsem ti řekl aby sis dal report na opravu vozidla aby se mohlo pokračovat. Vzhledem k tomu, co jsi tam předváděl jsem si mohl myslet pouze dvě věci. Buď si někdo kdo je absolutně neznalý RP a proto se snažíš jiným vozidlem převrátit jiné vozidlo a následně provádíš CarDM. Čímž si mi nedal ani jedinou šanci na RP. Taktéž si mě začal CarDMkovat už ve chvíli kdy jsem jenom otevřel dveře, čímž jsi se dopustil takzvaného "hraní na Win." Což používá právě ilegál když si stěžuje na PSA. Když jsem viděl, že děláš tyto věci, tak jsem si mohl pomyslet pouze dvě věci "Nováček neznalý RP co si myslí, že je na RZE a nebo Cheater". Uznávám, že to nebylo zrovna adekvátní nic méně Holysek ti nabídl ReRP, které jsem nabízel i já. A spoustu lidí ti potvrdí, že já jsem zrovna ten kdo nepotřebuje jako PSA hrát na WIN a svou prohru uznám, když se stane. To, že jsi takto přejížděl mě je jedna věc. Co tak viděli ostatní, kteří tě taktéž pronásledovali, jsi se dopustil i dalších porušení pravidel. 

Řeknu ti to jednoduše, pokud bys mě nechal vystoupit a nezačal dělat CarDM, nespustil bych ani střelbu. Protože by to IC nebylo správné. A má postava by z toho mohla mít problémy. Mohl jsi mě tedy nechat vystoupit a ujíždět dále. Já bych musel nastoupit zpátky do auta, čímž bych ztratil čas a ty bys měl náskok. Holysek ti nabídl ReRP aby nemuselo dojít k žádnému banu a došlo tak k Win Win situaci pro všechny strany a ty bys měl šanci ujet. Chránění PSA se opravdu nekoná, jelikož ReRP je nabízeno i jiným hráčům aby se jim nekazil čistý štít, popřípadě aby neměli zkaženou hru. 
Sám jsem ti řekl aby sis podal report, čímž jsem ti nabídl férové řešení. Místo toho aby si přijal ReRP, tak jsi se s adminem začal dohadovat. Admin tady stojí nad všemi a máš jej respektovat. 
Tím, že ti Holysek nabídl ReRP, nechránil PSA ale hlavně tebe z důvodů, jenž jsem ti napsal výše. 

Melonbear

Hráč

18
30.3.2024 02:15

Takže za 1. ty si mi řekl že ať si dám report na opravu vozidla po tom co jsem ti napsal že nerpíš, ty si mi odpověděl že co to moje rp takže to tě omlouvá k tomu NeRpit Injuries?? A proč bych se nemohl bránit jedinou věcí co mám a to je auto, ale chápu to správně že když já tlačím několikrát silnějším autem na další auto které je z kopce tak fyzika nefunguje?? Dále mám čekat na to až si vystoupíš a začneš střílet. Promiň ale to že mi teď na fóru napíšeš že by se střelba nekonala a co já vím co dalšího si tady nasliboval mi opravdu nestačí taky tady můžu psát cokoliv. Když se chceš vrátit k tomu co se dělo předtím tak NonRp Injuries dalšího PSA po tom co se to auto převrátí a jede dál to je taky v pohodě, furt tu píšeš že mi bylo nabídnuto ReRp a k čemu mi to je když ty nedostaneš Ban za očividné porušení pravidla. A když už tu jsou stanoveny nějaké pravidla za které se banuje tak by se za ně mělo banovat a nedělat se žádné vyjimky.

30.3.2024 03:01

VERDIKT

Vrhneme se na rozsudek, než se tu začnete sálodlouze a zbytečně dohadovat, to můžete s přehledem páchat kdekoliv jinde než pod stížností, kam jste obě strany měly dostatek prostoru se vyjádřit najednou.

Do začátku bych byl moc rád, kdybys nesliboval, že přiložíš logy, ale rovnou je přiložil, ostatně tak ti ukládají pravidla pro podání stížnosti. Tentokrát to přehlédnu, jelikož mi logy byly dodány od Holyska a tys poslal alespoň klip, oběma stranám děkuji.

Zhodnotím-li klip, vidím jednoznačné porušení pravidel z obou stran. Z tvé strany vidím v pořádku, že jsi užil vozidlo k pokusu o svůj útěk, máš vozidlo, které těhcto manévrů je, řekněme, způsobilé. Co se mi zas tolik nelíbí, je skutečnost, že s krví z nosu i nadále pokračuješ v jízdě. Rozhodně to není snadné a rozhodně by sis z hlediska zdravého rozumu nechtěl poškodit svůj majetek. Nicméně pokud tato zranění vznikla v důsledku daného pursuitu, pochopím na druhou stranu adrenalin a primární zájem osvobodit sebe sama. Od tohoto bodu tedy upusťme, nemá pevné podložení a není předmětem stížnosti.

Poté, co policista vystoupil ze svého vozidla, jsi jej v době jeho skriptového omezení ve formě animací začal srážet. Nebyla mu umožněna vhodná reakce, ať už prostřednictvím úhybu, případně přiznání porážky a vhodného RP svého sražení. Postavil ses do situace, kde jsi byl jednoznačným vítězem, a to je něco, co na RolePlay serveru nehledáme. V tomto případě bych v roli řešícího administrátora rozhodl o tvém provinění na základě výše popsaného.

Nebyl bys v tom sám, policista, ač v nejednoznačné situaci, nezaRPil injuries a při tvém porušení pravidla učinil stejně, tedy sám pravidla porušil. To je porušením pravidla 8.

Byl bys plně oprávněn adresovat svou stížnost v případě nesouhlasu s rozhodnutím řešícího administrátora a já bych ti vlastně i byl schopen vyhovět, jelikož zde porušení zkrátka na obou stranách vidím, Holysek nicméně rozhodl ve prospěch obou stran a rozhodl o nevině, jíž budu respektovat pro důvody následující.

3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.

Toto pravidlo jsi po oznámení reRP porušil hned několikrát, a to ať formou výsměchu Holyskovi, dohadování se o tom, co je a není porušení pravidel, nebo jsi odporoval verdiktu. Je přirozené a správné mít svůj vlastní názor, ale je zároveň důležité jej umět podat a adresovat na úrovni. To jsi bohužel ve hře nepředvedl a já shledávám tvůj trest oprávněný. Zároveň s tím akceptuji skutečnost, že mělo dojít k reRP vaší RP akce, pakliže k porušení pravidel došlo na obou stranách. Téže plně rozumím tomu, že nahrání tvého videa trvalo přespříliš dlouho v současné relativitě s tím, že jste celou situaci řešili v jednu ráno, a nezazlívám tak Holyskovi úmysl akci i řešení urychlit.

Tvůj trest za porušení pravidla 3 zůstává platný a RP akci dodatečně plně voiduji v celém jejím rozsahu. @Holysek @Melonbear

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~53