Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardys a jeho komplexy.


koblst

Hráč

26
30.3.2024 13:40

Ahoj, keďže Dzardys sa moc nudí a dáva bany za úplne pi*oviny, tak sa musím k tomu vyjadriť. 

Dnes o 12:51 som si založil report o vytiahnutie vozu z vody, keďže HZS nereagovala viz. screen

To sa celkom rychlo prečistilo do 13:03 a potom to tam pol hodinu stalo akoby nič. Jediná Puding tam bola (a Dzardys, ale ten sa nedokáže počítať) Takže keďže to pol hoďku stálo, tak som sa rozhodol napísať na DC o help. viz. ďalší screen. 

Dzardys to pobral ako porušenie pravidla č. 24 viz. ďalší screen.

A mňa tak teraz zaujíma, dostali aj títo ľudia ban?

30.3.2024 13:48

Upřímně bych doufal, že pravidla serveru budeš respektovat a nebudeš je nazývat "úplne pi*oviny" a práci administrátora nebudeš nazývat komplexy. Puding ani nikdo z AT není otrokem, který by na zavolání běhal do hry, obzvláště ne o víkendu. Já nejsem administrátor, který má řešit reporty.

U ostatních můžeme přihlédnout na to, že ve hře jiný administrátor nebyl, ty jsi dost očividně do /staff viděl, a proto tvé volání o pomoc dalšího nedává smysl. Pokud nehodláš respektovat časové možnosti administrátorů a princip, že na report nemáš upozorňovat, pak bude domluva obtížná.

koblst

Hráč

26
30.3.2024 15:03

Z nikoho otroka nerobím, je rozdiel niekomu pomôcť a robiť otroka😶‍🌫 Taktiež je rozdiel čakať na heal a na port auta, keď si uplne mimo civilizáciu a v podstate nemáš čo ine na práci🙈

F3nixar

Hráč

22
31.3.2024 10:52

Ahoj,

I přes to, že s Dzardysem mám vztahy jaké mám, je třeba se ho v téhle situaci zastat. A nejen jeho, ale i ostatních administrátorů. 

Je holt velkou nevýhodou skima, že na běžný report, není-li to v normální čas nebo není-li to v dobu, kdy je tam nejvíc administrátorů se čeká průměrně půl hodiny. Já si pamatuju, že na report jsem musel čekat asi hodinu a půl. Je to prostě krutá realita, se kterou těžko něco uděláme. Musím stále zmiňovat ten furt říkaný fakt, že i administrátoři jsou jenom lidi a rozhodně na skimo nejdou jenom za tím cílem, aby třeba právě tobě vzali report. Do hry jdou za tím cílem si zahrát. Mají taky svá RPčka. Zrovna Puding svého RPčka má až až. A Dzardys? Ten s policií furt něco dělá. 

Inu když to vezmu tak či onak… Jestliže se ti nelíbí, že administrátoři nedělají reporty a taky si i zahrají, tak mám pro tebe jednoduché řešení. Dospěj a přihlaš se do Admin týmu. Máš tu jednoduchou cestu přes helper tým, kdy se ti po čase můžou otevřít právě dveře do admin týmu. Takže místo kecání a útočení na administrátory s tím něco dělej. 

Doufám, že jsem ti pomohl situaci pochopit a přestaneš útočit, když se cítíš ublížený.

Fénix out. 

Lemonko

Hráč

11
14.4.2024 16:52

Zdar, ja by som sa k tomu vyjadril tak, že je pravda že Dzardysko dáva bany za úplne... 

Každopádne načo sú vlastne admini adminmi, keď celý deň RPia, je to ich práca = povinnosť udržovať na servery poriadok. Keby som admin mne osobne by nedalo sa pozerať na to že má niekto report tak 15 minút a viacej, aj keď som v aktívnom RP. Pričom som zažil už aj to, že mi nebrali report 2h 3dni za sebou.

Je to troška haluz banovať za také správy, skorej by sa to malo riešiť warnom na dise alebo mutom nie banom aj IC. Čo tak viem, tak to pravidlo vzniklo kvôli tomu, že ľudia spamovali do PMs adminom, nie kvôli tomu aby niekto napísal jednu správu a dostal za to ban.

Lebo tým, že zabanujete človeka za to že napísal niečo o aktivite AT, nič nevyriešite, maximálne tak to že budete mať od neho pokoj. Spôsobíte mu riadne nervy a vytvoríte mu negatívny názor na AT.

 

dededtror

Hráč

11
14.4.2024 17:00, naposledy upraveno 14.4.2024 17:02 uživatelem dededtror

Pro Lemonka

je vidět že jsi nikdy nezkoušel být adminem na jakémkoliv RP serveru. 

Admin nemá žádnou “povinnost“ ti vzít report do 15ti minut, admin je někdo kdo pracuje pro komunitu a pomáhá jí, určitě nebude skákat jak ty pískáš.

Holt si musíš někdy počkat i 3 hodiny, bud rád že je zde někdo tak ochotný kdo pomáhá nevděčným lidem jako jsi ty.

Mufasa

Hráč

4
14.4.2024 17:34

Nevím co typek řeší tým že to dáš sem kde má každy přištup nevím když máš problem z admins tak řešit bud hl admin ktery je má na starost nebo rovnou rataj ale jen si dělas problemí na víc proto že admin je proste admin nema cenu to řešit to jeslí čekáš na report 15minut není tak strašné já čekal  29hod na polep na vozidlo ne brečel sem proste musíš čekat nebo si to udělat sám když to je možné

 

 

 

Hráč je povinen RPit každý bug, který ho nezvýhodní! Také je povinný nahlásit jakékoliv bugy, které na serveru najde.

Lemonko

Hráč

11
14.4.2024 17:37

Pre info som adminom na jednom servery, len zase proste jazyková bariéra, vôbec si nepochopil to čo som napísal.

Adminko nemá povinnosť ti prijať report do 15-tich minút, nič také som nenapísal ale dobre :D

Napísal som, že keby som osobne adminom (myslím na skime, čo sa nestane xd) tak prijímam reporty do 15 min. 

tiež som napísal, že má povinnosť prijímať report, načo je potom admin keď neprijme vôbec report, časové obmedzenie som nenapísal.

Lebo viem aký je vzácny čas a rád pomôžem ľudom rýchlo.

"Holt si musíš někdy počkat i 3 hodiny, bud rád že je zde někdo tak ochotný kdo pomáhá nevděčným lidem jako jsi ty." - niesom nevdačný, ale keď niekto má postavenie také aké má, tak nach je aj natoľko aktívny ako má byť...

Z čoho usudzuješ že som nevdačný, z toho že čakám na admina ako manták 6 hodin? Pre jeden report? Skorej by som to nazval trpezlívy 5h a na tú 6-tu som napisal na dis. (pretiekol pohár a dostal som banán takže gg)

To že vyjadrujem svoj názor na AT, neznamená že som zlý človek.

Ak chceš pokračovať v debate o mne tak súkromne, díkes. Dis: lemonides

 

14.4.2024 18:14, odstraněno 1.5.2024 15:22 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~210