Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Fejlaks


Fejlaks

Hráč

25
5.4.2024 22:14, naposledy upraveno 5.4.2024 22:15 uživatelem Fejlaks

Přezdívka: Fejlaks

Věk: 16

Zkušenosti: Zkušenosti s Helper pozicí úplně nemám, ale jednou jsem byl pověřen zaučit hráče, když byl zrovna nedostatek helperů, takže si myslím že schopen jsem.

Komunikační dovednosti: S komunikací vyloženě problém nemám, dokážu se s kýmkoliv převážně bavit asi o všem. Co se týče češtiny a angličtiny, tak tam taky žádný problém není.

Mám čas: Čas během školy mívám spíše k večeru, nebo pozdějším odpoledním hodinám, ale víkendy jsem schopen tu být docela dost.

Další informace o mně:

Takže zdravíčko, abych pravdu řekl, vůbec jsem nečekal že si budu psát přihlášku na Helpera, ale byl jsem přesvědčen kamarádama že na to mám, tak se stručně představím. Jsem Filip a na internetu mě můžete znát jako Fejlakse nebo Hawkayera. Je mi 16 let a mám rád videohry a RolePlay. Jsem převážně introvert, takže do těchto komunit zapadám docela dobře. Považuji se spíše za flegmatika, mám rád svůj klid a naštvat mě je docela vzácnost, takže si myslím že se na tuhle pozici hodím.

Na samotném LeoSightu působím již od roku 2019, párkrát jsem byl na předešlém Skimu a poté na Artheonu, tudíž už jsem tu nějákou dobu a řekl bych že mám nadprůměrné zkušenosti v oblasti RolePlaye. Bohužel zde mám i menší historii trestů, nejednalo se o neznalost pravidel, spíš o to že jsem byl hňup a porušoval je schválně, za účelem trollu, jsou to už ale 2 roky a v žádném případě nemám už úmysly kazit ostatním zážitek z RolePlaye, ba naopak.

Většina z Vás mě bude znát díky postavám jako jsou Arianna Mancini, Chloe Myers nebo Raylon Rucker. Ti co tu jsou déle, tak si možná budou pamatovat i postavu Zoltan Dejmeter. Jak jsem říkal, nějákou tu dobu už tu jsem a za celou dobu jsem zde nahrál minimálně 2000 hodin, díky čemuž vím jak to zde chodí.

Mimo MTA a hraní videoher mám samozřejmě i jiné koníčky, brzy už to bude rok co aktivně chodím do posilovny a udržuji nějáký ten zdravý životní styl. Čerstvě jsem se začal věnovat MMA, takže se třeba brzo uvidíme v Clashi, haha. Nadále se věnuji tvorbě náhledových obrázků na YouTube, je to jen tak volnočasově, ale nějáký ten peníz mi to vynáší.

Víc toho asi momentálně o sobě nepovím, tudíž díky za přečtení a přeji hezký zbytek dne.

8.4.2024 09:56

Ahoj,

děkuji za práci, jíž sis s přihláškou dal, a jsem rád, že ses k tomu dokázal odhodlat. Abych byl upřímný, tvé vlny aktivity nejsou úplně skutečností, která by ti měla hrát do karet. Mám však samozřejmě pochopení pro to, že občas člověk potřebuje skrze nezáživnost nebo osobní život od hraní zde upustit a ve výsledku ti to vlastně nemohu mít za zlé. Věřím, že v případě úspěchu můžeš být motivován i prací.

Dej mi tedy vědět na Discord a domluvíme se na dalším, tuto přihlášku schvaluji.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024