Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Game Mastera SovietDog


Davisek

Hráč

25
6.4.2024 21:34, naposledy upraveno 6.4.2024 23:10 uživatelem Davisek

Dobrý večer, odpoledne či ráno, bohužel zde sepisuji stížnost na člena admin teamu a to přesněji na GM SovietDog. Chtěl jsem to nechat být po tom, co mi uzavřel ticket, leč následné vyjadřování Sovieta v dmkách na discordu vůči členovi Leosight komunity čehož podle admin kodexu by se neměl dopustit.


Tak abych začel od začátku, tak jsem si dne 5.4 ve večerních hodinách podal ticket na nahrání VIP skinu na mou postavu. Po nějakém čase mi ho Soviet přijal při čemž mi ho zamítl s následujícím odůvodněńim:

Abych se vyjádřil k tomu, co zde Soviet napsal a že mě nazval zlodějem. Skin, který jsem si našel a který jsem si chtěl nahrát, jsem našel na discord serveru jednoho z hráču Skima, který má do dnešního dne udělenej ban za LSG Cheating ( Přesněji zde nechci zmiňovat přesně o koho se jedná, tudíš zamažu i následující časti zpráv, abych na osobu nějak zbytečně neupozorňoval ) .

I přestože na oném discordu bylo spousty skinů, které jsou na Skimu, u tohoto jediného jsem si mylel, že na Skimu ještě použitý není či že ho nikdy nepoužívá. Tudíš jsem si ho stáhl a jen si změnil barvu očí ( Což mě samozřejmě nedělá autorem skinu ). Následně jsem si ho tedy nahrál a podal Ticket. Zde tedy ukážu i samotný obsah folderu, který pouze poukazuje, že ve folderu není ani jedna zmíňka o autorovi.


Po oném ticketu jsem se rozhodl tedy napsat Sovietovi do dms na discordu, kde přiznávám, mohl jsme u toho zachovat chladnější hlavu a nemusel jsem zbytečně útočit.

Jediné o co mi šlo a měl jsem záměr bylo to, abych prokázal že žádný zloděj, jak to o mě Soviet tvrdí nejsem a že jsem skin pouze stáhl. Celé toto akorát vyvolalo to, že se Soviet odnesl na to, že skin je vedén v jeho portfoliu a že jsem si ho měl předem prohlédnout. Ano sice mě mohlo napadnout, že když je tam spousty skinů co je na Skimu, tak by třeba mohl být nějaký co udělal či upravil Soviet ale né, nenapadlo. Toto taktéž ze mě nedělá snad někoho, kdo je zloděj či klaun, jak mě v následující zprávě označil.

Při zakupování VIP skinu jak i jeho aktivaci, nikde není napsáno, že bych si měl projít portfolio každého, kdo vytváří skiny či je jakkoliv upravuje ( viz. https://leosight.cz/shop/59 ) . 

Ano, zde na ukazujícím screenu jsem mohl opět zachovat chladnou hlavu a nemusel jsem Sovietovi vracet jeho vlastní slova a nazvat ho klaunem. Ano, teď zpětně když si to pročítám tak ano, tohle je moje chyba a taktéž se za to tobie Soviete omlouvám, že jsem tě tím klaunem nazval, ale byla to prosté hloupá odpověď na tvou urážku, která byla mířena na mou osobu. Opět zde je to, že Soviet tvrdí že bych si měl projít jeho porfolio.

Zde mě opět nazval Sxxxx opičkou což abych zde urovnal, NE nejsem nikoho opičkou. Pouze jsem si skin stáhl a chtěl ho nahrát a nikde jsem nezmiňoval že je to můj či jeho skin. Stačilo mi v klidu odpovědět na ticket, kde by bylo uplně v klidu, kdyby jsi napsal že skin jsi dělal ty a že mi ho prostě nenahraješ. Zde pouze mě opět a opět urážíš. Ať už něčí opičkou tak podřadným členem lidské rasy. 


Tak tady bych to asi utnul, dodal bych jakákoliv jiná vyjádření, bohužel po této zprávé od sovieta jsem zůstal ihned zablokován a už se s ním asi nijak nespojím. Už ani nevím, co více dodat, asi jen to, že by bylo vážně super, kdyby Soviet dokázal řešit něco s chladnou hlavou a né ihned být útoční a někoho neprávem osočovat.
Děkuji že jste to dočetli až zde a přeji krásný zbytek večera/rána či odpoledne.


Edit: Game Admina nikoliv Game Mastera



Edit v2: 
Bohužel již jsem stihl dostat ban i na jeho discord serveru kde má své portfolio bez toho, aby poslal jedinou zprávu. Tímto mi taktéž do budoucna znemožnil se doinformovat, zda-li skin není jeho práce.


Davisek out ✌️

7.4.2024 00:10, naposledy upraveno 7.4.2024 00:58 uživatelem KaiserCrowley

Jako někdo, jehož skin jsi hodil na ticket za sebe mohu říct jen toto. Pořídil jsem si VIP skin i proto, aby jej neměl i někdo jiný, to je tak trochu i princip této služby. 

Abych se zde zastal Sovieta, to že jsi to osobně neukradl není moc relevantní. Jak jsi zmínil už tak jsi věděl, že to je Discord nějakého odpadlíka odsud. Netvrď, že tě ani na vteřinu nenapadlo, že jsou tam nahrávané skiny z resources složky Skima. Hlupák ti to uvěří, my však nikoliv. Jedna věc je vzít si to z resources a na něco použít. Úplně jiná věc je ale jít a ještě si podat ticket o nahrání něčeho, co tam už je. Jestli to není vyloženě krádež, je to minimálně docela neslušné vůči hráči, jenž si za takový skin zaplatil (v tomto případě já) a Soviet akorát chrání zájmy svých zákazníků, pro které to dělá. A nedivím se mu ani trochu, že mu to přišlo a třeba i přijde jako úmysl.

Za sebe osobně nepotřebuji, aby tam nějdi random běhal s něčím, za co jsem takhle dvakrát zaplatil - za výrobu skinu + za nahrátí skinu. Tím bych to zakončil.

EDIT:

Jo a jen bych rád dodal, je hezké jak jsi zamazal jméno toho dotyčného v chatu se Sovietem, že by ses styděl za něj a odmítal se k němu hlásit veřejně před očima administrátorů? Věděl jsi moc dobře, co děláš. Jen jsi zkoušel, zda ti ten ticket projde. Neprošel. A pod jeho dohledem ani neprojde.

Pochlubit se tím, že jsi na Discordu, o němž mimochodem koluje info, že se tam prodávají cheaty je také naprosto super, gratuluji. Další věc, která naprosto pošlapává kredibilitu celé tvé stížnosti. 

7.4.2024 14:33

VERDIKT

Ahoj, začneme u toho, že rozhodování o tom, na jaké pozici bude člen AT, i nadále necháme v kompetenci TM+, a my si Sovieta na GA i po této stížnosti udržíme.

Asi nejdůležitější informací, kterou vesměs zopakuji a vytyčím na začátek, je, že jsi skin stáhl z Discord serveru, který se dost očividně zaměřuje na prodej cheatů, a to včetně záležitostí týkajících se Skima. Nebudu hanit pouze tebe, z LeoSight komunity je zde přespříliš členů, ale za celou dobu existence tohoto serveru přišli pouze dva hráči s tím, že něco takového existuje. Z toho je mi upřímně smutno, protože pakliže chceme na serveru udržet co nejlepší herní zážitek, očekáváme, že jako komunita v tomto budeme držet za jedno. Ne, že si tam nejmenovaný hráč bude objednávat několik milionů na Skimo (což, uznávám, s tebou a touto situací teď určitě nemá nic společného) a ne, že ty i poté, co jsme spolu měli už předešlý výstup ohledně distribuce cheatů, budeš i nadále kráčet po tenkém ledě. K cheatům máme nulovou toleranci a pakliže se nám i nadále bude od hráčů dostávat takových dýk do zad, odvděčíme se jim obdobným způsobem.

Ve výsledku, shrnu-li většinu konverzace, nevidím v ní porušení prakticky ničeho ze Sovietovy strany, jen v tomto ohledu máš pravdu, že není intuicí hráče při nahrávání skinu projíždět všerůzné Discord servery. Sovietova práce se skiny je jeho soukromý byznys a rozhodně nezastává žádnou oficiální LeoSight platformu a náš portál žádnou takovou validaci ze strany hráčů nevyžaduje. Ta pravda se však dá podat slušně a s úctou, ač můžeš být zhrzen a my to chápeme, s členem AT vždy vol slušnou komunikaci. To, že se vůči tvému chování nějak ohradil, shledávám v pořádku, protože nikdo z AT zde není v roli boxovacího pytle a je v pořádku, pokud se sami ohradí.

Co mě skutečně v tomto případě znepokojuje, je poslední screen, a byť rozumím gradaci konverzace a tomu, že Soviet byl napadán mnohem více, než by se v takové situaci dalo připustit, rozhodně není v pořádku člena komunity nazývat podřadným člověkem. Takový výstup byl z jeho strany neprofesionální a skutečně v rozporu s kodexem člena AT, za tento výstup se ti tedy omlouváme a Soviet za něj obdrží varování.

Doufám však, že z této stížnosti si vezmou poučení obě strany. @Davisek @SovietDog

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~76