Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Papy


7.4.2024 17:28, naposledy upraveno 7.4.2024 17:38 uživatelem Papy

Přezdívka: Papy

Věk: 16

Zkušenosti: RP zvládám dostatečně bohatě. Samozřejmě..Na Skimu se vyznám.

Komunikační dovednosti: Mám rád lidi, rád s nimi kecám, rád pomohu v RP, psát umím, umím sebe sám ovládat a dokážu lidi utišit.

Mám čas: Poslední dobou furt. Na Skimu jsem cca každý den přes 6-9 hodinek.

Další informace o mně:

Nazdárek! Zdravím všechny hráče, Helpery a Adminy, kteří aktuálně čtou mou přihlášku do Helper Teamu. Jmenuji se Štěpán, pocházím z Litvínova a tohle je má druhá přihláška. Na Skimu jsem přes třičtvrtě roku a mám tu nahráno kolem 1900 hodin. Samozřejmě mám nějakou tu historii, ale vím, že moje RP je bohatě dostatečné a doufejme, že mi tato přihláška vyjde a budu se moct vidět s lidmi z Leosight Teamu. Vůbec netuším, jestli už někdo přede mnou psal víc přihlášek než já. Jak už jsem jednou psal....Češtinu zvládám perfektně, angličtinu zvládám dostatečně, dokážu se v anglickém jazyku dorozumět s každým a slovenština mi taky nedělá problém. Proč si podávám druhou přihlášku? Dzardys mi pod mou první přihláškou napsal, že mi dá více prostoru pro projevení nápravy a schopností, ovšem jsem si na bany a na pravidla dával velký pozor a tím mě de facto motivoval k tomu, abych nedělal bejkárny a napsal si přihlášku znovu po nějaké době. Hrozně mi na téhle přihlášce záleží, protože mě baví dělat radost lidem a i sobě, tím mě to láká se připojit do Leosight Teamu. Mám tu i přátelé, kterým jsem hrozně v RP pomohl. Doufám, že se vám má přihláška dobře četla, já budu doufat, že mi tentokrát vyhovíte.

Mám asi tři postavy, na kterých jedu Ilegál, ovšem mi ten Ilegál moc nejde, ale v RP mi ten ilegál dostatečně jde

Poslední dobou na ten Ilegál prdím a mám tam jednu postavu v ZZS a myslím si, že Legál RP je víc pohodlnější a né zas náročný...

 

Přeju vám krásný den a příjemné po zbytečné hraní se svými přáteli. S krásným pozdravem Papy! Čáu. <3

Samik

Hráč

48
7.4.2024 21:13

Ahoj, ačkoliv je tvá přihláška poměrně hezky sepsána, tak si s ní dovolím nesouhlasit.

Nepřijdeš mi ani zdaleka jako hráč, který by byl svým RP, nebo jakýmikoliv jinými dovednostmi přínosný. 1900 hodin za necelý rok je obstojné, ale tvé RP na všech postavách vypadá stejně - Koupíš si A8, koupíš si VIP skin, začneš RPit nějaký pochybný ilegál a ve finále AFKuješ v nějakých klubech, jako to třeba teď děláš za Miquela v Jeff Clubu. Co se týče tvé historie, tak 17 banů za třičtvrtě roku je z mého pohledu dost extrémní, vzhledem k tomu že tam najdeme i ban za mixing, pravidlo 1, pravidlo 21, metabaiting, DM a podobně, což nejsou jen "obyčejné" prohřešky jako například nonRP injuries. Já sám tvé RP schopnosti shledávám spíše průměrnými a je to nejspíše hlavně tím, v jakém prostředí jsi začal RPit a stále RPíš. Za Travise jsi byl v Black Angels, pak za Katsukiho jste měli nějakou vaši "mafii" a teď máš nějakýho Miquela za kterýho chodíš AFKovat do Jeff Clubu. Tudíž na všech postavách děláš pouhej chabej ilegál a obecně RP, který nemá žádný přínos.

"Poslední dobou na ten Ilegál prdím a mám tam jednu postavu v ZZS a myslím si, že Legál RP je víc pohodlnější a né zas náročný..." - To jsi napsal dost velkou hloupost na zlepšení dojmu. Na ZZS postavě nemáš ani 100 hodin a tvé ostatní hodiny jsou právě na tvejch ilegál postavách, které stále hraješ aktivněji, než tu ZZS postavu.

Co se týče toho, co jsi psal ve svém představení, k tomu se asi moc vyjadřovat nebudu.
"pocházím z Litvínova"
"Nejsem Čech, pocházím z Cuby"
"Hrál jsem fotbal přes 10 let, začínal jsem v týmu TJ Kopisty Litvínov, byl jsem brankař a po pár letech jsem to dotáhnul až do Teplic."
"Narodil jsem se v Česku, ale po mém narození jsme se stěhoval zpět na Cubu, ale ty vedlejší věci nebudu dále rozebírat."



Obecně dle mého názoru nejsi prostě člověk, který by dokázal nováčkům a obecně komunitě něco předat a zároveň nejseš někdo, kdo by byl RPčku na serveru nějakým přínosem. Tento text není nic proti tobě, ale myslím si, že by jsi měl před vstupem do Helper Teamu nejdřív více dospět. Ať už je to vyjadřováním, stylem RP, přístupem k pravidlům a podobně. Navíc mi dva měsíce po zamítnuté minulé přihlášce nepřijdou moc jako dostatečná doba, ale co o tom vím já, viď.
Víc to tu raději už zahlcovat nebudu, hezký zbytek dne a hodně štěstí.

Jo a btw.. více přihlášek než ty už si tu někdo psal. (s/o Kolpanek)

Samik out. 😎


TheOliverT

Hráč

8
7.4.2024 21:35

Zdravíčko, rád bych se k tomuto vyjádřil a zvýraznil tak rozporující fakta uvedená v textu.

  1. Autor tvrdí, že má druhou přihlášku, ale zároveň naznačuje, že neví, zda někdo psal více přihlášek než on. To by mohlo být rozporuplné, pokud skutečně má druhou přihlášku, měl by mít přehled o tom, kolik přihlášek už bylo podáno.

  2. Autor tvrdí, že má tři postavy na ilegální straně, ale následně říká, že ilegální RP mu moc nejde, což je zpochybnění jeho schopností a znalostí v této oblasti.

  3. Autor tvrdí, že mu ilegální RP moc nejde, ale zároveň tvrdí, že mu v RP ilegální strana dostatečně jde. To je rozporující tvrzení.

  4. Autor popisuje Legální RP jako pohodlnější a méně náročné, což může být zpochybněno, protože náročnost RP může být subjektivní a závislá na stylu hry každého jednotlivce.

  5. V závěru autor uvádí "S krásným pozdravem Papy!", což může být chyba nebo omyl, protože se na začátku textu představil jako Štěpán, a ne jako Papy.

  6. Autor v závěru uvádí emotikon srdce (<3), což může být považováno za neformální a mohlo by narušit profesionální dojem, pokud se jedná o přihlášku do týmu Helperů.

Osobně si kvůli pochybnému loru myslím, že by jsi vhodným helperem nebyl.

 

S pozdravem, 
the_olivert

F3nixar

Hráč

22
7.4.2024 23:34

Ahoj, 

úvodem bych rád podotkl, že tento text není nijakým způsobem vyjádřením pro souhlas či ne. Chci tento text napsat jako osvětlení a jako pohled na Papyho a můj osobní názor na něj. Avšak zda-li souhlasim či ne není jasné. 

Jsem toho názoru, že Papy je rozhodně hráč, který se snaží a hledá místo, kde by se usadil. Svoje pokroky na něm lze zaznamenat a líbí se mi, jakým směrem se dává. Tvrzení, že jeho hraní je většinou AFKování, je možná způsobeno tím, že proto, aby nějaký ilegální aktivity mohl vykonávat, musí mít splněný fond 100h. Bohužel, tento fond stále naplněný nemá. (mluvím konkrétně o jeho postavě, Miquela) 

O něm jako osobě můžu mluvit objektivně tak, že se rozhodně snaží něčím přispět a být nápomocný. Nemyslím si, že by nebyl schopný cokoliv předat. Tak či onak, každý jsme někde začínali. Má samozřejmě mouchy, co se jeho chování týče. Ovšem co čekat od 16 letého kluka? Nalijme si čistého vína, každý v těchto letech nebyl nejmoudřejší a právě v těchto letech se začíná ubírat nějakými směry. Souhlasím s Dzardysem, který mu napsal v minulé přihlášce, aby se ještě rozkoukal po serveru, aby pochopil co a jak. Myslím si, že tento krok byl více než dobrý. Teď si myslím, že je ve fázi, kdy lze přemýšlet o šanci. Berme to tak, že je to jeho další etapa tady na serveru a je pouze na něm jakým směrem se vydá. 

Nemohu stoprocentně říct, jestli souhlasím s ním nebo ne. Ačkoliv s ním i hraji. Ovšem toto privilegium mi nepřiléhá a rozhodně jsem pro, aby se k tomu vyjádřila dál komunita. Nikoliv pouze reakcemi, ale také textem. Minimálně by mu to mohlo pomoct, v případě nepřijetí, se nad sebou zamyslet a zamyslet se i nad konkrétními věcmi.

To bude k této přihlášce vše.

Fénix out.

Samik

Hráč

48
8.4.2024 07:23, naposledy upraveno 8.4.2024 07:48 uživatelem Samik

“Tvrzení, že jeho hraní je většinou AFKování, je možná způsobeno tím, že proto, aby nějaký ilegální aktivity mohl vykonávat, musí mít splněný fond 100h.”

Come on.. proč bys něco takového vůbec psal? Chceš snad říct, že okrádání, přepadávání, únosy a obchodní podvody (Což jsou věci, na které dle pravidel potřebuješ 100hodin) jsou náplň vašeho ilegálního RP? To má být to přínosné RP o kterém jsem psal? To má být to, co má Papy předávat komunitě? COME ON.

“Tak či onak, každý jsme někde začínali.”

Chceš tedy říct, že 1900 hodin je stále začínání? Fajn, tak v tom případě mi ta přihláška přijde ještě více irelevantní než při psaní první zprávy. Za takovou dobu se můžeš tak moc posunout, když na to máš a spěješ k tomu. Papy k tomu za mě nespěje a to nejen RP schopnostmi ale třeba i svojí upřímností (iykyk).

“Nalijme si čistého vína, každý v těchto letech nebyl nejmoudřejší a právě v těchto letech se začíná ubírat nějakými směry.”

Já si myslím, že by ve svém věku, jakožto uchazeč o místo v HT, mohl kritiku snášet lépe, než na TSku říkat, že můj názor má v pí.. (Doplň nehehe)

“Souhlasím s Dzardysem, který mu napsal v minulé přihlášce, aby se ještě rozkoukal po serveru, aby pochopil co a jak. Myslím si, že tento krok byl více než dobrý. Teď si myslím, že je ve fázi, kdy lze přemýšlet o šanci.”

DVA měsíce.. 

Obecně jsi komentářem ve finále neobhájil skoro nic z toho, co tu bylo psáno. 

EDIT: Dovolím si citovat ještě slova z Papyho přihlášky - “Hrozně mi na téhle přihlášce záleží, protože mě baví dělat radost lidem a i sobě, tím mě to láká se připojit do Leosight Teamu.”

To můžu po včerejšku taky vyvrátit vzhledem k tomu, jak Papy včera na TSku sebevědomě říkal, že si přihlášku napsal pouze for fun a ve finále je mu to vlastně dle jeho slov jedno.

8.4.2024 09:17

Ahoj,

děkuji za práci s přihláškou, děkuji ostatním za vyjádření a děkuji i Oliverovi, že nám všem připomněl, proč na Skimu není a nikdy nebude vítán.

Asi bych upřímně nehodnotil to, jak otevřeně a pravdivě mluvíš o svém životě, minimálně určitě nehodlám sedět a minutu po minutě hledat fakta, abych ti tvrdil, že tvá kariéra je dohledatelná maximálně do FK Baník Most. O tom ta přihláška není.

Nicméně dostalo se ke mně za průběžnou dobu spoustu materiálu, na jehož základě si budu muset i nadále stát za tím, že se potřebuješ ještě nějakou delší dobu rozkoukávat, ať už to byl nedávný metabaiting, nebo tvá komunikace na TeamSpeaku - HT tu není pro zábavu, HT je svým způsobem práce a povinnost, jíž nemohu svěřit do rukou jen tak každému, kdo si o to požádá.

Určitě se i dál snaž, ideálně se vyhýbej problémovému zázemí, do něhož ses donedávna dobrovolně stavěl, a možná trochu pokory by taktéž neuškodilo. Prozatím musím tvou přihlášku zamítnout.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~135

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024