Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - golfik34


27.4.2024 00:55, naposledy upraveno 27.4.2024 01:20 uživatelem golfik34

Přezdívka: golfik34

Věk: 15

Zkušenosti: Na tomto konkrétním RP jsem nahrál něco okolo 350. hodin a co se týče nějakých vedlejších RP serverů tak asi 400 hodin. S RP hry mám dobrou zkušenost a stále mě to nepřestalo bavit :D

Komunikační dovednosti: No... co se týče mých dovedností s komunikací, řekl bych že komunikovat s lidmi umím velice dobře a né jen někde v chatu na Discordu ale i v reálném světě, jsem asertivní typ člověka a už jen proto nemám problém se pobavit nebo něco vysvětlit člověku kterého vůbec neznám. Co se týče jazyků tak s čistým svědomím mohu říci že anglicky umím perfektně troufl bych si říct že jsem na úrovni C , co se týče češtiny tak někdy se občas zarazím u nějakého slova ale také mohu říct že češtinu hravě ovládám, to samé slovenština čtvrtinu rodiny mám na slovensku a nikdy mi nědelalo problém se s něma normálně plynule bavit po slovenksy, a ještě co se týče němčiny tak bych řekl že umím mluvit nadprůměrně. Komunikuji dá se říct přeš vše možné tzn. (Discord, Messenger, Whatsapp, Instagram, atd.)

Mám čas: Mám čas dá se říct každý den, zatím pouze studuji a skimo zapínám většinou/skoro pokaždé po 19-20té hodině večerní a hraji až do půlnoci.

Další informace o mně:

Dobrý večer, jmenuji se Kryštof. Pocházím a bydlím v Moravskoslezském  kraji blízko jednoho krásného města zvaném Bruntál. Navštěvuji první ročník střední odborné školy požární ochrany ve městě Frýdek-Místek. Mé komunikační dovednosti jsou, troufám si říct chvalitebné. Ovládám český a anglický jazyk chvalitebně psanou i mluvenou formou. Čas mívám skoro každý den, tedy pokud nejsem buď ve škole nebo na brigádě. Zájmy: Mezi mé zájmy patří hraní MTA, Army, ETS, . Dále mezi ně patří hasičina. Ve volném čase sportuji, běh, cyklistika. Rád sleduji filmy/ seriály nebo chodím ven nebo pomáhám rodičům. Proč se chci stát Helperem? Určitě je to nová zkušenost do života kterou bych ocenil. Tento portál mě  zaujal už od minulých prázdnin a chtěl bych se stát jejím členem z druhé strany než jen hráče, na tomto portálu jsou sice lidi které úplně nemusím ale neznamená to že bych s nimi nemohl dobře vycházet a bavit se s nimi. Tohle by asi bylo vše z mé přihlášky, kdyby byly potřeba podrobnosti tak rád na ně odpovím. S přáním krásného večera, Kryštof.

27.4.2024 01:28

Ahoj, pomineme-li ban ode mě, poslední trest jsi obdržel od Kocvina, dalších několik jich máš v historii. Nečetl jsi podmínky pro přijetí a proto pro mě není reálné ti vyhovět.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~50