Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Derbyss


Derbyss

Hráč

2
13.10.2020 12:24

Přezdívka: Derbyss

Věk: 15

Zkušenosti: Na MTA scéně se pohybuji od roku 2015, s jednou delší přestávkou mezi 5. a 10. měsícem tohoto roku. Strávený čas ve hře se pohybuje kolem 5 tisíc hodin. Jsem schopen předvádět RP na vysoké úrovni a RPit i nejmenší detaily. Od roku 2017, kdy jsem se začal více zajímat o AT různých serverů, jsem procestoval pozice od supporta, přes VCT, mappera administrátora až po vedení serveru na projektu Cityplay, kdysi v lednu. (Ne, vedení tohoto projektu opravdu není k chlubení, bylo to jedno velké fiasko, kreré mi ale zároveň dalo spoustu zkušeností.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti dle mého taktéž disponují vysokou úrovní. Rád si povídám jen tak s lidma a dokážu snést i hrubé chování vůči mé osobě. Nemám nejmenší problém s psanou ani mluvenou formou komunikace.

Mám čas: Můj čas se den ode dne liší, přece jen.. Nikdy nevíte co vám do dne skočí.. Rozpětí mého času které bych uznal za vhodné je 3-8 hodin denně, což je vcelku solidní porce času.

Další informace o mně:

Ahoj, jsem Martin, mladý hoch z Vysočiny. Pocházím z malé vesnice nedaleko Žďáru nad Sázavou. Jsem studentem SOŠ Nové Město na Moravě na oboru Lesní Mechanizátor. Mezi mé záliby či koníčky patří již výše uvedený les a práce v něm, motorky a auta, různé sporty ať už třeba hokej, fotbal či nohejbal. Taktéž si v zimě rád čas od času zalyžuji. V rámci možností mám rád lidi, dokud se umí chovat a je s nimi rozumná řeč. Dokážu tedy porozumět skoro každému a rád si s kýmkoliv popovídám. Dále bych zmínil asi mnoha četné pokusy o vytvoření kvalitní EDM hudby ve FL Studiu, ale doposud se moc nedaří. Jsem klidný člověk, ale samozřejmě každý klid má své hranice. Nejčernější kaňkou jsou mé tresty na serveru, kterých je zhruba 10. Jsou to tresty při kterých jsem prostě na rovinu řečeno.. Dělal sračky. Sračky které si po včerejším promluvení do duše od Kaprálka moc dobře uvědomuji a jak sám Kaprálek řekl. Kdybychom nedělali sračky, máme co dát té nové komunitě. Zde jsem se vám lehce přiblížil, ale zajisté vám toho mohu povědět ještě víc. Tuto přihlášku beru jako vlastní zkoušku a jsem smířen s tím, že to nemusí vyjít. Ovšem budu rád, když se uvidíme na pohovoru. S přáním hezkého dne, Derbyss.✌🏼

13.10.2020 23:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
16.10.2020 01:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~22