Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - F3nixar


F3nixar

Hráč

22
8.5.2024 22:33, naposledy upraveno 8.5.2024 22:41 uživatelem F3nixar

Přezdívka: F3nixar

Věk: 19

Zkušenosti: Řekl bych bohaté

Komunikační dovednosti: Výborné, rád se pobavím na jakékoliv úrovni

Mám čas: Čas povětšinou po večerech a pokud je mi dáno z nebe, objevím se i odpoledne

Další informace o mně:

Jmenuju se F3nixar, každý mě zná asi pod přezdívkou Fefe, Fénix nebo Féňa... Za tu dobu, co tu jsem se to jméno zkomolilo snad na čtyřicetkrát.

Rád bych se podruhé ucházel o post Helpera, i když jsem se v helper týmu již dříve ukázal a to za dob Lexikonna. Byly to skvělé časy i když má aktivita činila spíše jinou formu zaučování než je klasikou dnes. Za tu dobu jsem stihl dost lidí přivést k rozumu a nyní si je můžeme pamatovat jako schopné lidi. Nebudu zde zmiňovat konkrétní lidi, avšak sami oni ví, o kom mluvím.

Proč bych měl ovšem dostávat druhou šanci? Inu, myslím si, že po té době co jsem naposled byl v helper týmu jsem dospěl více a nabral již více zkušeností než jsem měl před tím rokem.... Doufám že můžu mluvit o roku zpátky, ono je to možná taky i víc. Je to klasický odůvodnění toho, proč si myslím, že si zasloužím druhou šanci. Avšak i já cítím, že bych mohl být přínosem pro helper tým svými zkušenostmi a stylem vyjadřování.

Dokážu o sobě tvrdit že jsem Skimu mohl přinést dost. Ať už za mojí zesnulou postavu Antonia Blake-a a jeho podvody, nebo svého Jamese Carringtona a jeho státní zastupitelství nebo jeho účast v záchranných složkách. Nebo pak taky moje migrace do ilegálního RP za svojí nejoblíbenější postavu Federica. Zažil jsem mnoho situací a mnoho chyb, které jsem jako každý i zkušený hráč mohl za ty 4 roky udělat. Ať už je to připravení o Trusted playera až po řekl bych ostřejší výroky na webu. Nejsem nikterak konfliktní osoba, jsem spíše přizpůsobující se typ člověka, který nerad o sobě slyší lež. Pro hráče i mimo mojí oficiální účinnost v helper týmu jsem byl vždy oporou. Opět mohu ukázat na konkrétní lidi, avšak oni sami ví.

Sám jako člověk bych se dokázal definovat jako trpělivým, ovšem pochyboval bych v případech čekání na ticket nebo na report. Hráčům jsem vždy rád při ruce, pokud jde o něco, s čím mohu pomoct. Neřekl bych že jsem stále zkušený v mnoha příkazech, který server hráčům nabízí, avšak jako každý člověk, se to rád opět naučím. Jsem i přátelský typ a rád si popovídám o čemkoliv. Myslím, že jsem i ideálním kandidátem pro hráče, co tady potřebuju trochu pomoct. Jsem také dost vynalézavý typ člověka, rád vymýšlím inovativní řešení pro různé kategorie, avšak od posledních návrhů jsem radši trochu upustil páru a radši jsem začal více přemýšlet než psát.

Zakončil bych tuto přihlášku tím, že budu velice vděčný za dání druhé šance a za veškerou podporu kterou vyjádříte pod tímto příspěvkem. Každý o mně ví své a tak i přes kritiku budu rád za každou podporu.

Děkuju za přečtení této přihlášky a jako každý budu v naději na úspěch. Mějte se tu hezky a rozdávejte lásku.

F3nixar

9.5.2024 08:18

Ahoj,

děkuji za projevený zájem o členství v našem týmu a děkuji i za snahu hájit zájmy portálu a eventuálně nám usnadnit nějakou práci u žádostí, obávám se však, že jsi celou věc uchopil za špatný konec lana. Bohužel pro tebe zůstává komunikace na schválených IC Discord serverech součástí obecného hodnocení hráče a tím pádem zejména následující citované dvě zprávy z tvé strany jasně alarmují, že zde není něco v pořádku.

"Víš co já nechápu? Momentálně lidi, co si podávaj žádosti o unban, to jsou opravdu stoky"

"No ty výblitky co jsem dneska četl byly dobrý xd Avšak.... byl jsem pokárán, že jsem moc arogantní. Já bych spíše řekl moc ostře upřímný 😛"

Byť se určitě shodneme na tom, že obsahy spousty žádostí nestojí svou kvalitou ani za řeč, přesto od osoby hlásící se do funkce, v níž má hráčům jako jejich prvotní spoluhráč ukázat, jak to tu chodí a jak se tu mají dělat věci správně, očekávám v konečném důsledku mnohem více, než se za každou cenu vyjadřovat pod jednotlivé žádosti a následně se jim vysmívat v prostorách schváleného IC Discord serveru. Jak říkám, záměru rozumím, přesto ti v aktuální chvíli schází jedna zásadní vlastnost pro správné fungování v týmu - pokora.

Přeješ-li si zaplnit naše řady a být skutečně nápomocným kolegou, pomni, že tudy cesta zkrátka nevede, a že to na sobě bude chtít ještě zapracovat.


Dzardys
Team Manager, správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč dnes v 01:05

golfik34

15Kč včera v 22:11

Vitezslav

102Kč včera v 20:25

Nejnovější uživatelé
aadmko

Registrován 19.5.2024

TopPeter

Registrován 19.5.2024

Userboy

Registrován 19.5.2024