Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška 2D Grafik - pa202


pa202

Hráč

40
17.8.2018 22:10

Přezdívka: pa202

Věk: 16

Zkušenosti: Väčšinu skúseností mám z praxe, keďže študujem grafiku

Komunikační dovednosti: Dokážem rozprávať plynulo Slovensky a Anglicky ale nechcite, aby som rozprával Česky, pretože nebudem vyslovovať to blbé "ř"!

Mám čas: Čas mám keďže sú teraz prázdniny a keď je škola, tak si vždy nájdem nejaký čas na počítač ... teda na hry. Na počítači som non-stop dokonca aj v škole.

Další informace o mně:

Here we go again (Keďže som lenivý človek, tak to skopírujem proste z tej predošlej): Takže kde začať ... veľa ľudí ma pozná pod prezývkou pa202, ale väčšina ľudí ma volá Patrik, alebo Paťo. Študujem na cirkevnej elektrotechnickej škole: " HAHA! On chodí na cirkevnú, on sa tam musí 24/7 modliť". Pokiaľ si toto niekto myslí, tak nie, fakt sa nemodlím 24/7. Jediný rozdiel je, že máme hodinu náboženstva a to možno raz-dvakrát do týždňa. Študujem grafiku digitálnych medii, takže pokiaľ by niekto chcel, tak sa môžeme dohodnúť a urobím nejaké logo, atď... Hlásim sa na admina, pretože veľmi rád pomôžem ľuďom v niečom a taktiež by som rád pomáhal udržovať nejakú tú kvalitu RP na servery (Ano, toto píše každý, tak prečo by som mal byť prijatý práve ja? ... Napríklad pretože už mám niekoľko ročnú skúsenosť s RP a taktiež ako Administrátor na rôznych hrách). Veľa ľudí ma vždy pokladá za nacistu a ja nedokážem pochopiť prečo. Môj najobľúbenejší odtieň šedej je Feldgrau. Doma mám dvoch panzerhund-ov, ktorý neustále štekajú, takže pokiaľ spolu budeme volať na ts, tak sa nedivte, že niečo započujete. Veľmi rád počúvam Rock a Metal, ale nemám problém počúvať napríklad Pop, alebo rap ( pokiaľ to nie je Český alebo Slovenský Rap. To je asi to najhoršie, čo mohlo vzniknúť a je mi jedno, že som niekoho urazil ).

17.8.2018 22:19

Jako současný člen AT mě s žádostí o rozšíření pozice kontaktuj přímo, přihlášku zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024