Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - eMkoo

eMkoo

Hráč

11
22.5.2024 19:17, naposledy upraveno 28.5.2024 07:08 uživatelem eMkoo

Přezdívka: eMkoo

Věk: 14

Zkušenosti: Moje zkušenosti začínaly jako helper na serveru Riverside. Následně jsem se dostal na pozici administrátora na jiném serveru, jeho název si už bohužel nepamatuji (server už skončil). Dále jsem působil jako administrátor nebo helper na několika minecraftových serverech. I když to nebylo MTA, stále to jsou cenné zkušenosti. Pravidla jsem se naučil na serveru ASGARD který už taktéž nefunguje. (Mám i whitelist na pohodářích takže pravidla umím). (Prosím neberte to jako reklamu na servery).

Komunikační dovednosti: Moje komunikační dovednosti jsou dost v pohodě a nevadí mi jít do voice na dc/ts. Rád se bavím s lidmi, jen mi trochu vadí, jak zní můj hlas. V psaní občas udělám nějakou tu chybku, převážně proto, že píšu rychle nebo se na to nesoustředím. Angličtina mi taky docela jde, i když není zase tak úplně fenomenální, ale jde to.

Mám čas: Pondělí a úterý od 14:30 do 20:40.

Středa od 14:30 do 20:40 nebo od 15:00 do 20:40.

Čtvrtek (mám odpoledku) od 15:00 do 20:30.

Pátek od 17:00 do 21:30 nebo od 17:00 klidně do 3:00 ráno.

O mě: Ahoj, já jsem Tomáš, bydlím v Táboře a mám 2 psy Cindy a Chicko. Rád hraji na počítači a jezdím na kole. Moje aktuální přezdívka je eMko, kterou jsem si vybral poté, co jsem slyšel o Emkovi v jednom videu. Píšu si tuto přihlášku na helpera, protože chci na serveru pomáhat a ukázat, že jsem se od mého posledního banu/permabanu změnil. Mám tu kamaráda Jablkooo, se kterým jsem spolupracoval na několika projektech. Baví mě pomáhat lidem, protože si pamatuji, jaké to bylo, když jsem začínal tady na serveru a nic jsem nevěděl. Většina lidí mě tu bude znát pod jménem Tomas Krejci, pod kterým jsem dostal hodně banů i permaban. Momentálně mám tomas krejcí self-ck (character kill). Snažím se být aktivní co nejvíce to jde ale nejsem zase robot abych u počítače seděl 24/7 momentálně také hraju sport kuželky něco jako bowling ale koule jsou menší takže i lehčí a kuželky jsou dál od sebe, Věnuji se také dělání webu, nejspíše budu dělat web na skimo pro ZZS a pro SPSA. Nic jméně děkuju za pozornost za přečtení i když vím že te nejspíše neklapne protože mě tu hodně lidí nemá rádo ale i tak děkuji. (Nemám problém s přezkoušením pravidel.) 

S pozdravem eMko peace. 🤙🏻🔥🐍

10.6.2024 08:47

Ahoj, dopředu tě musím zklamat, tím, že nám vyjmenuješ několik FiveM nebo mrtvých MTA serverů, nepodložíš, že pravidla umíš a znáš, anžto každý server má pravidla svá vlastní, tím pádem je skutečně irelevantní, že máš WL na Pohodářích, zde jsi na RP serveru, konkrétně na Skimu, a všichni tedy budeme rádi, když budeš znát a umět pravidla Skima.

Byť jistě nelze zpochybnit projevená snaha ve vzornost a neporušování pravidel, stále zde z ještě relativně nedávné doby vidím metagaming, nejsem zastáncem toho, že se člověk lusknutím prstu dokáže zcela napravit. Pár dní zpět ses dokonce ptal na LeoSight Discord serveru, jestli máme volný nábor na mappera. Stejný den sis podával ticket s žádostí o založení frakce, ačkoli jsem tě jedenáct dní zpět u obdobné žádosti o založení LSSD upozornil, že nic takového neprovozujeme. Nemáš bohužel potřebný rozhled v rámci serveru, čímž nás přivádíš do rozpaků, jelikož bychom museli stále pomáhat více my tobě, než ty nám.

Dej tomu více času a úsilí, aktuálně ti bohužel nemohu vyhovět.

Dzardys
Team Manager, správce Helper Teamu