Dobrý deň píšem si o unpermu na skimo RP.
Dôvod permy: TrashRP, Powergaiming,
nedostatočné mechanic RP, nonRP injuries
Permu som dostal dňa 12.4.2024
Vyjadrenie: neviem čo k tomu moc povedať, áno chápem že som porušil pravidlá
a viem že to že som o niektorých nevedel ma nezachráni ale prepáčte za to čo som spravil.
Pohlad na permu: Z môjho pohladu som ju dostal trošku blbosťou pretože čo som spravil v momente banu bolo iba : nonRP injuries , TrashRP ostatné ako Powergaming som dostal asi 2 roky dozadu na strom PC kde účet po niekolkých žiadostiach o unpermu som vymazal.
Chcem sa ospravedlniť adminovi a aj hráčovi ktorému som narobil paseku a za všetky chyby ktoré som spravil a ponaučil som sa a už sa to nestane budem sa snažiť byť lepší .
Je mi jásne že dostanem hate ale tak čo už skúsil som to napísať.
Predom ďakujem za odpoveď. :)
Ban od : @SovietDog
Dobrý deň píšem si o unpermu na skimo RP.
Dôvod permy: TrashRP, Powergaiming,
nedostatočné mechanic RP, nonRP injuries
Permu som dostal dňa 12.4.2024
Vyjadrenie: neviem čo k tomu moc povedať, áno chápem že som porušil pravidlá
a viem že to že som o niektorých nevedel ma nezachráni ale prepáčte za to čo som spravil.
Pohlad na permu: Z môjho pohladu som ju dostal trošku blbosťou pretože čo som spravil v momente banu bolo iba : nonRP injuries , TrashRP ostatné ako Powergaming som dostal asi 2 roky dozadu na strom PC kde účet po niekolkých žiadostiach o unpermu som vymazal.
Chcem sa ospravedlniť adminovi a aj hráčovi ktorému som narobil paseku a za všetky chyby ktoré som spravil a ponaučil som sa a už sa to nestane budem sa snažiť byť lepší .
Je mi jásne že dostanem hate ale tak čo už skúsil som to napísať.
Predom ďakujem za odpoveď. :)
Ban od : [user:475]