Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unpermu na skimo RP


JohanKamenicky

Hráč

4
23.5.2024 00:36

Dobrý deň píšem si o unpermu na skimo RP.

Dôvod permy: TrashRP, Powergaiming,

nedostatočné mechanic RP, nonRP injuries

Permu som dostal dňa 12.4.2024

 

Vyjadrenie: neviem čo k tomu moc povedať, áno chápem že som porušil pravidlá  

a viem že to že som o niektorých nevedel ma nezachráni ale prepáčte za to čo som spravil.

 

Pohlad na permu: Z môjho pohladu som ju dostal trošku blbosťou pretože čo som spravil v momente banu bolo iba : nonRP injuries , TrashRP  ostatné ako Powergaming som dostal asi 2 roky dozadu na strom PC kde účet po niekolkých žiadostiach o unpermu som vymazal.

Chcem sa ospravedlniť adminovi a aj hráčovi ktorému som narobil paseku a za všetky chyby ktoré som spravil a ponaučil som sa a už sa to nestane budem sa snažiť byť lepší .

Je mi jásne že dostanem hate ale tak čo už skúsil som to napísať.

Predom ďakujem za odpoveď. :)

Ban od : @SovietDog

23.5.2024 07:53

Dobrý den, hledal jsem jak v online shopu, tak i všude na webu a došel jsem k tomu, že náš portál nic jako unpermu nenabízí. Zkus si přečíst tohle.

Hate nedostaneš, od toho tu jsou pravidla fóra. Každopádně si nemyslím, že tvá žádost vyzařuje nějaký důvod k tomu, aby administrátor o unbanu vůbec přemýšlel, když jsi důvod banu nazval blbostí. (Ano, je to unban jako každý jiný, nic jako unperma neexistuje.)

Přeji hodně štěstí s unbanem. 😉

 

Uwax

Hráč

34
23.5.2024 10:19, naposledy upraveno 23.5.2024 14:27 uživatelem Uwax

Ahoj, 

hráš na tomto účte už necelého pol roka čím obchádzaš ban pravdepodobne na tvojom inom účte. Za obchádzanie banu si sa skôr priblížil k tomu že unban nedostaneš.. Ako povedal Samik skús si podať novú žiadosť s trochou námahy, snahy a priznaj sa k tomu že si ban obchádza dlhodobo. Len prosím nepoužívaj ChatGPT či iné umelé inteligencie na vytvorenie žiadosti o unban. 

E: Pravdepodobne som z tvojho vcelku "spletku" slov a tvojho slovosletu zle pochopil situáciu, teda sa ospravedlnujem za obvinenie z obchádzania banu.

27.5.2024 23:14

V první řadě nic jak "unperma" neexistuje. Více si o tom můžeš přečíst zde. Za druhé chybí ti tam ještě obcházení trestu. Mimo jiné tvá žádost nestojí ani za kus řečí, nemá výpovědní hodnotu a nedáváš mi tu žádný pádný důvod k tomu abych ti ten unban vůbec udělil.  Nevím co jiného ti k tomu říct. Jestli chceš opravdu s žádosti uspět, tak si s ní dej více záležet. Tohle ti zamítám a zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~43