Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - KitzuInu


KitzuInu

Hráč

37
23.5.2024 03:25, naposledy upraveno 23.5.2024 03:30 uživatelem KitzuInu

Přezdívka: KitzuInu

Věk: 23 let.

Zkušenosti: Žádné zkušenosti nemám, ale rád bych rozvíjel scénu na skimu pomocí různých eventů.

Komunikační dovednosti: Čeština - rodilý mluvčí, Angličtina - Středně pokročilý.

Mám čas: Dle směn v práci, o víkendu těch osm hodinek denně plus majnus.

Další informace o mně:

Zdravím jmenuji se Dominik, pod herním nickem se jmenuji KitzuInu. Je mi dvacet-tři let a roleplay hraji od svých osmnácti let kdy jsem začínal na konkurenčním serveru RoyalZone, kde jsem hrál do svých devatenácti let a poté jsem přešel na skimo, které mě oslnilo možnostmi RP.

Jsem celkem komunikativní týpek a dokážu se naladit s každým do noty, tím pádem si s každým dokážu o čemkoliv pokecat, nebo ho psychicky podpořit.

Většina z vás si mě může pamatovat za několik postav třebas; Jeff Wang, Michele Arthur, Dima Dragunov, nebo Kanji Matsumoto za které jsem hrával či do teď hraju. A nebo také že jsem za vámi osobně dojel do měst ve kterých jsme dali sraz.

Nejsem zrovna svatoušek, už několik banů jsem dostal, ale myslím si že každý se kolikrát poučí ze svých chyb a ponaučí se z nich.

Chtěl bych zažádat o Event Managera z důvodu toho že bych chtěl různými eventy rozvíjet jak SocialRP tak i jiné RP možnosti, které na serveru byli či ještě jsou, a pomáhat hráčům které rozvíjejí RP svými akcemi aby tyto akce byli ještě mnohem lepší.

A nebojte nesedím jen doma za kompem mám i jiné koníčky a ty jsou; Pobyt nebo výlet v přírodě, hraní airsoftu, učení se novým věcem, a různá kreativní práce.

8.7.2024 08:54

Ahoj,

děkujeme ti za projevený zájem, bohužel v souvislosti se zánikem týmu eventů budeme nuceni tvou přihlášku anulovat. V případě zájmu a nápadu na dobrý event se však neváhej obrátit na kteréhokoli člena AT, který tvůj nápad vyslyší a předá jej dále.


Dzardys
Team Manager
📧 dzardys@leosight.cz
dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~45

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ŘÍJEN 2024
3153 Kč / 9300 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Mynyus (500Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
jarda1234

150Kč včera v 20:42

tomizzz

50Kč včera v 17:01

CRUSADER

400Kč 4.10.2024 16:37

Nejnovější uživatelé
Xantiago

Registrován 6.10.2024

64xyz

Registrován 5.10.2024

Blazik

Registrován 5.10.2024