Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Informace Výběrové řízení na Správce AT

15.10.2020 20:52, naposledy upraveno 16.10.2020 01:34 uživatelem Rataj

Hledáme nového Správce AT!

Tato pozice je zodpovědná za koordinaci našeho rozrůstajícího se Admin Teamu.

Podmínky pro tuto pozici:

• Aktivita na portále již před podáním přihlášky
  • Funkční mikrofon (dostačující pro běžnou komunikaci)
  • Věk 18+ (bez vyjímek)
  • Komunikativní znalost češtiny/slovenštiny, pasivní znalost angličtiny
  • Čistá historie v systému LeoSight Guard a LeoSight AntiCheat

Výhodou:

• Aktuální nebo předchozí zkušenost v našem Admin Teamu
  • Zkušenost s vedením lidí

Charakteristika pozice (aneb co Správce AT dělá):

• Zodpovídá za správné fungování a organizaci AT
  • Zodpovídá se přímo majiteli, je druhým nejvyšším článkem ve vedení portálu
  • Řídí spolupráci členů AT
  • Řeší případné konflikty mezi členy AT
  • Přiděluje a kontroluje práci členů AT

Průběh náboru:

Toto výběrové řízení narozdíl od běžných náborů funguje zcela jinak.

Své přihlášky pište volnou formou (neexistuje vzor) do odpovědí tohoto příspěvku.

Minimum pro každou přihlášku je 200 slov. Napište proč se na tuto pozici hodíte.

Přihlášení budou po celou dobu výběrového řízení monitorováni a jen jeden bude vybrán.

Výběrové řízení bude ukončeno jakmile najdeme nového Správce AT.

V případě, že do zatím neurčené doby nebudeme mít žádného vhodného kandidáta na tuto pozici, se výběrové řízení zruší a najde se alternativní řešení.

Alfondra

Hráč

37
16.10.2020 09:37

Věk: 18

Zkušenosti: Pestré. Mám rád komunikaci s lidmi, rád řeším problémy, jsem dochvilný, spolehlivý, komunikativní, někdy až příliš impulzivní.

Komunikační dovednosti: Bohaté. Aktivně využívám Discord a TeamSpeak. Nemám problém s komunikací po mailu.

Informace o mně a motivační dopis: Dobrý večer, jmenuji se Ondřej a jsem Pražák. Věřím, že mnoho z Vás mě již zná. Mé komunikační dovednosti jsou, troufám si říct chvalitebné. Ovládám český a anglický jazyk chvalitebně psanou i mluvenou formou. Čas mám skoro každý den, pokud zrovna nejsem v práci, nedesinfikuji játra nebo neběhám po lese s Útvarem podpory speciálních operací. Myslím si, že mám smysl pro spravedlnost, jsem spolehlivý. komunikativní a nenávidím nedochvilnost. Na druhou stranu nejsem příliš empatický a občas trochu náladový.

Od pozice správce admin teamu očekávám velkou zodpovědnost za správné fungování admin-teamu, řešení problémů s členy AT, tlumočení žádostí a stížností vedení portálu, podílení se na rozkvětu portálu. Také očekávám férové jednání, důvěru a možnost kariérního růstu.
Na oplátku nabízím své zkušenosti s prací s komunitou, dobré komunikační schopnosti slovem i písmem, znalost prostředí LeoSightu a počítačových her. Chci vést admin-team, aby fungoval, tak jak má, co nejvíce lidí bylo spokojeno a aby jsme LeoSight posunuli zase o něco výše. Znají mě členové A-Teamu i hráči napříč komunitou, v A-Teamu jsem s přestávkami přes rok, takže vím, jak vše funguje, co očekávat a co ode mě bude očekáváno. Díky za přečtení. S přáním hezkého dne...

-Alfondra

25.10.2020 18:44

Vzhledem k nízkému počtu zájemců a reorganizaci AT kvůli znovuotevření Skima se výběrové řízení na správce AT ruší. Hierarchie AT bude více rozvětvena, než je aktuálně, pozici správce AT však nahradí hlavní administrátoři jednotlivých serverů a "správci" sekcí AT (např. šéfredaktor nebo "správce" helperů).