ahoj ahoj,
Zkusím své štěstí právě u globálních administrátorů po tom, co mi dzardys zamítl mou žádost kterou jsem psal pár týdnů zpět..
ve zkratce, kuli čemu mám ban:
ban jsem dostal společně s kámošem ( @toustikk ) kuli zprostředkování neoprávněně nabytých vozidel z porušení glob. pravidel, poskytnutí majetku na základě OOC domluvy.. Stručně řečeno, kuli tomu, že jsem se s jedním hráčem na skimu, který na skimu už neplánoval hrát, domluvil na tom, že mi dá heslo k jeho účtu. Heslo mi dal kuli tomu, že jsem mu poskytl peníz tzv. do života. (nebudu rozebírat proč, přečtěte si moji první žádost, kde jsem to popsal. ->LeoSight.cz - Herní portál ).
Každopádně, už to je nějaký ten pátek a já jsem měl dost času na to, si pročíst pravidla a uvědomit si, že to co jsme udělali nebylo správné. Samozdřejmě, se svým banem souhlasím, chápu proč mi ho dzardys dal, právo k tomu měl a neberu mu to za zlé. S čím ale nesouhlasím je délka mého trestu (365 dní neboli rok).. Myslím si, že jsem se ze svých chyb poučil a byl bych rád, kdyžby mi byl trest zmírněn. Samozdřejmě budu respektovat jakékoli usoudění glob. adminů.
Předem díky, a přeji hezký zbytek večera/dne.
ahoj ahoj,
Zkusím své štěstí právě u globálních administrátorů po tom, co mi dzardys zamítl mou žádost kterou jsem psal pár týdnů zpět..
ve zkratce, kuli čemu mám ban:
ban jsem dostal společně s kámošem ( [user:8370] ) kuli zprostředkování neoprávněně nabytých vozidel z porušení glob. pravidel, poskytnutí majetku na základě OOC domluvy.. Stručně řečeno, kuli tomu, že jsem se s jedním hráčem na skimu, který na skimu už neplánoval hrát, domluvil na tom, že mi dá heslo k jeho účtu. Heslo mi dal kuli tomu, že jsem mu poskytl peníz tzv. do života. (nebudu rozebírat proč, přečtěte si moji první žádost, kde jsem to popsal. ->LeoSight.cz - Herní portál ).
Každopádně, už to je nějaký ten pátek a já jsem měl dost času na to, si pročíst pravidla a uvědomit si, že to co jsme udělali nebylo správné. Samozdřejmě, se svým banem souhlasím, chápu proč mi ho dzardys dal, právo k tomu měl a neberu mu to za zlé. S čím ale nesouhlasím je délka mého trestu (365 dní neboli rok).. Myslím si, že jsem se ze svých chyb poučil a byl bych rád, kdyžby mi byl trest zmírněn. Samozdřejmě budu respektovat jakékoli usoudění glob. adminů.
Předem díky, a přeji hezký zbytek večera/dne.