Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban || globální administrátoři

RoKoTo989

Hráč

17
3.6.2024 01:39, naposledy upraveno 3.6.2024 01:43 uživatelem RoKoTo989

ahoj ahoj,

Zkusím své štěstí právě u globálních administrátorů po tom, co mi dzardys zamítl mou žádost kterou jsem psal pár týdnů zpět..

ve zkratce, kuli čemu mám ban:

ban jsem dostal společně s kámošem ( @toustikk ) kuli zprostředkování neoprávněně nabytých vozidel z porušení glob. pravidel, poskytnutí majetku na základě OOC domluvy.. Stručně řečeno, kuli tomu, že jsem se s jedním hráčem na skimu, který na skimu už neplánoval hrát, domluvil na tom, že mi dá heslo k jeho účtu. Heslo mi dal kuli tomu, že jsem mu poskytl peníz tzv. do života. (nebudu rozebírat proč, přečtěte si moji první žádost, kde jsem to popsal. ->LeoSight.cz - Herní portál ). 

Každopádně, už to je nějaký ten pátek a já jsem měl dost času na to, si pročíst pravidla a uvědomit si, že to co jsme udělali nebylo správné. Samozdřejmě, se svým banem souhlasím, chápu proč mi ho dzardys dal, právo k tomu měl a neberu mu to za zlé. S čím ale nesouhlasím je délka mého trestu (365 dní neboli rok).. Myslím si, že jsem se ze svých chyb poučil a byl bych rád, kdyžby mi byl trest zmírněn. Samozdřejmě budu respektovat jakékoli usoudění glob. adminů. 

Předem díky, a přeji hezký zbytek večera/dne. 

12.7.2024 22:01

Ahoj, probrali jsme to s ostatními administrátory a rozhodli jsme se ti žádost zamítnout. Podej si žádost za pár měsíců, třeba to vyjde příště. ;)