Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Thunderito123


neznamy#3017

Smazaný účet

4
16.10.2020 22:18, naposledy upraveno 16.10.2020 23:32 uživatelem neznamy#3017

Přezdívka: Thunderito123

Věk: 15

Zkušenosti: Nemám zatiaľ žiadne skusenosti,ale chcel by som sa to naučiť.Chodil som pred Artheonom na ine servery takže erpiť viem.

Komunikační dovednosti: Nemám problém komunikovať s ľudmi,ale jedinou možnosťou,ako budem komunikovať je písanie,lebo nemám sluchatka s mikrofonom.Budem na Voice,ale budem si len četovať s vami.Viem po česky,slovensky aj anglicky.

Mám čas: Mám čas stále,hrajem na serveri každý den,ale ked je škola,tak niekedy na serveri nie som,ale snažim sa byť tam na serveri aj forume každý den.

Další informace o mně:

Volám sa Jakub prezývka Thunderito123,Mám 15 rokov,Pochádzam zo Slovenska z Košic.Chodím na zakladnu školu v Košiciach.Chodil som na rôzne servery,ale tento ma najviac zaujal.Chcel by som sa stať členom AT z toho dovodu,lebo chcel by som pomáhať ľudom riešiť problémy odpovedať na otázky atd...,pomáhať ostatným a chcel by som sa to naučiť.Budem sa snažiť byť dobrým Supportom.

18.10.2020 20:45

Přihláška je zamítnuta, jelikož naše spolupráce s Artheonem byla zrušena.


Powered by LeoSight IFS
LT~24