Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - tadeaseeek

tadeaseeek

Hráč

6
9.6.2024 20:26

Přezdívka: tadeaseeek

Věk: 17

Zkušenosti: Zkušenosti mám bohaté, účinkoval jsem na portálu HellSight přes půl roku jako Support poté jako Administrátor. Dále jsem působil na portálu FaweStorm jakožto Support poté Sk.Administrátor.

Komunikační dovednosti: Aktivní naslouchání.. Snažím se vždy plně soustředit na to, co mi druhá osoba říká. Dávám pozor na verbální i neverbální signály a ptám se na doplňující otázky, abych lépe porozuměl jejich potřebám a názoru. Jasná a srozumitelná komunikace. Mluvím strukturovaně a srozumitelně, aby mé myšlenky byly snadno pochopitelné. Používám jednoduchý jazyk a snažím se vyhnout zbytečnému odbornému žargonu, pokud není nezbytný. Empatie: Snažím se vcítit do pocitů a perspektivy druhých. To mi pomáhá lépe reagovat na jejich potřeby a budovat silnější vztahy založené na vzájemném porozumění. Přizpůsobivost: Jsem schopen přizpůsobit svůj komunikační styl různým situacím a lidem. Rozumím, že každý má jiný komunikační styl a potřeby, a snažím se tomu přizpůsobit. Pozitivní přístup: Snažím se komunikovat s pozitivním a vstřícným přístupem. Věřím, že to pomáhá vytvořit příjemnou atmosféru a podporuje konstruktivní dialog. Řešení konfliktů: Mám zkušenosti s efektivním řešením konfliktů. Vždy se snažím najít kompromis a řešení, které bude vyhovovat všem stranám. Zpětná vazba: Považuji za důležité poskytovat i přijímat konstruktivní zpětnou vazbu.

Mám čas: Záleží na škole, většinou 4 hodiny denně jsem schopný.

Další informace o mně:

Jmenuji se Tadeáš a žiju v Pardubicích. Jsem také nadšený sportovec. Rád hraju fotbal se svými přáteli a jsem členem vesnického týmu, kde hraju na pozici útočníka. Jsem známý svýma kličkama jak ronaldino. Taky mě dost baví jezdit na skejtu jako každého mladého kluka, ollíčka mi říkají pane a Frontside tati. Kromě své lásky k přírodě a sportu mám i hudební talent a sluch. Hraju na kytaru na různých akcích s kamarády či oslavách/táborech na které jsem dříve jezdil (trochu umím i na housle ale to minimum) Navzdory svému nabitému rozvrhu si vždy najdu čas na své přátele a rodinu které mám rád a jsou pro mě důležitější než cokoliv.

10.6.2024 08:36

Ahoj, přihláška pěkná, jako lingvista rozhodně oceňuji volbu slov i stavbu věty, byť samozřejmě úzus tvrdí, že například body, které začínáš shrnutím tématu společně s dvojtečkou, pro lepší přehlednost oddělujeme novými řádky, aby byl text čitelnější. Přesně tak, jak ti to vyprintilo ChatGPT.

Nezpochybním tvé vyjadřovací schopnosti, autorský text v přihlášce vidím téže, leč považuji za upřímnou urážku, že k představení sebe sama svému potenciálnímu kolektivu musíš použít nástroje, které ti ušetří čas a uberou na osobitosti. Snaha zamaskovat určitě skvělá, text je však nekonzistentní. Samozřejmě pokud se mýlím já a pět AI detectorů, které jsem zběžně použil, rád s tebou povedu debatu na úrovni, mám rád, když se člověk umí bezchybně vyjádřit, a tím spíše s tebou rád dále rozeberu tvou odbornost, jelikož sám zmiňuješ, že občas užíváš žargonu, leč nikde nezjišťujeme, co vlastně takového mimo fotbalu a skateboardingu děláš.

Přihlášku ti zamítám, postrádá osobitost, kromě toho zmíněné servery nepovažuji za dobrou zkušenost, přihlédnu-li současně k tvé historii, v níž se nachází závažné tresty. Odehraj tu s námi více. naposledy jsi nás navštívil v říjnu, takže sis přišel jen pro práva, která, mohu tě ujistit, Helpeři stejně skoro žádná nemají.

Dzardys
Team Manager, správce Helper Teamu