Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost


Salsiii

Hráč

30
13.6.2024 20:25, naposledy upraveno 13.6.2024 20:29 uživatelem Salsiii

Zdravím všechny hráče,
rozhodl jsem si podat stížnost z důvodu možného pochybení ze strany administrátora. Předmětem této stížnosti je pochybný ban za zdravý rozum a chování administrátora v posledních dnech.

Dnes, okolo čtvrté hodiny se Keksik opět rozhodl, že bude ujíždět policii na motorce. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby se to poslední tři dny neustále neopakovalo.

Spoiler


Během dnešního ujíždění stihl srazit lampu, čemuž se nijak nevěnoval, ale nemám k tomu co přiložit a není to úplně předmětem této stížnosti. Po minutách ujíždění jsme se dostali na silnici, která vede od Blueberry do Montgomery okolo radaru. Na tomto místě jsem se rozhodl, že se ho pokusím vytlačit na bok takovým způsobem, aby se sám vyboural nebo abych ho zablokoval. Proto jsem se držel vedle něho a postupně ho začal tlačit na skálu. Na vrchu silnice následoval menší skok, při kterém jsem zatočil až moc, což vedlo ke kolizi mezi mnou a motorkou, kterou to přetočilo a vybočilo před druhé policejní vozidlo, které jí srazilo. Keksik si zde situaci ani nenechal vysvětlit, napsal do lokálního chatu dvě zprávy a za minutu mi přiletěl ban za zdravý rozum. Mým záměrem nebylo ho srazit ani PITnout, to jde ostatně vidět i na videu, jelikož bych to mohl udělat už dříve.

Spoiler

Po mém banu se situace voidnula a pokračovalo se v pursuitu. Po chvilce opět došlo v podstatě ke stejné situaci, akorát s tím rozdílem, že byl policejním vozidlem vybržděn, což vedlo k jeho sražení druhým vozidlem, které bylo za ním. Tato situace se nijak neřešila a nepadla ani jedna zpráva do lokálního chatu, i když se jednalo v podstatě o to samé - https://streamable.com/avlo5a.

Jako závěr tu mám video z úterý, kde opět ujížděl, akorát za jinou postavu. V tomto videu lze vidět několik nárazu, po kterých jede dál s docela pochybnými injuries. Neměl bych s tím problém, kdyby za to jiní hráči, a to říkám docela s jistotou, nedostávali bany.

Prosím o prověření těchto situací, hezký den.

 

29.6.2024 20:56

VERDIKT

Ahoj, dovolím si vyjádření shrnout jen velice krátce.

Z videa, které se mělo týkat PIT manévru na motorku, nelze vidět přímý účel z tvé strany, přestože jsi byl nebezpečně blízko, ani z hlediska motorkáře nebylo dostatečně projeveno vážení si svého života. Mimo jiné už precedentně z minulosti víme o situaci, kdy za takový manévr byl hráč trestán IC a nesl náležité následky. V tomto případě ti bohužel čas, po který jsi měl ban, nevrátím, minimálně ti však mažu trest z historie.

Co se týče RP injuries, i ty jsem s Keksikem probral, mám tedy jeho vyjádření k situaci a přestože rozumím, že systém RP injuries během pursuitů tu aktuálně není všestranný a ideální, člen AT v takovém případě má jít příkladem, případně ustoupit.

V rozsahu této stížnosti byl Keksik interně varován, pakliže by se měla situace opakovat, může samozřejmě být řešena i jinak. Přesto věříme tomu, že se všichni z této stížnosti dokážeme poučit. Za vzniklé nepříjemnosti se tímto omlouváme.

@Keksik @Salsiii


Dzardys
Team Manager
📧 dzardys@leosight.cz
dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~60

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ČERVENEC 2024
1755 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: FerryCZ (705Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

p0KyX hledá spoluhráče na World War Z 5.7.2024 20:00
Kdo je online?
kormoo

250Kč včera v 22:56

hermafrost555

250Kč včera v 18:48

hermafrost555

250Kč včera v 18:37

Nejnovější uživatelé
wortycze

Registrován 1.7.2024

Gumak

Registrován 1.7.2024

Zakon

Registrován 1.7.2024