Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban || Globální administrátor || 400 dní || Metagaming/mixing

jan38

VIP

47
16.6.2024 22:25
Zdravím komunito Leosight a hlavně ty které zahrnuje má žádost. Jmenuji se Honza je mi 22 let.

Dostal jsem ban na 400 dní za metagaming a mixing. S banem naprosto souhlasím i když mi vadí jeho délka, která byla určená nejen podle porušení těchto pravidel , ale také za mé neomluvitelné chování, které se nedá omluvit a těžko mi bude odpuštěno od těch , které to ranilo. Od banu uběhlo již 120 dní, což je pro někoho už dlouhá doba na ponaučení včetně mě. Vím za co ban byl udělen a kdy a kde se metagaming stal. Chci se vynasnažit udělat všechno pro to , aby mi bylo odpouštěno od těch hráčů na který jsem byl hnusný a taky se pokusím hraní nepřehánět protože přeci je to jen hra , která pro mě znamená moc , ale i tak bych si hrou neměl nahrazovat vlastní život a věnovat si i něčemu jinému. Dříve jsem si to neuvědomoval , ale po té pauze co mi byla poskytnuta ze strany nejmenovaného administrátora, vím co by mělo být na prvním místě. Je sice pravda že uplynula krátká doba od doby kdy mi skončil permanentní ban za metagaming k dalšímu banu za metagaming, ale rád bych si zase někdy zahrál se svými přáteli kterých už svým jednáním mám málo a to bych chtěl napravit.
Tímto bych se rád omluvil komunitě leosight za to že jsem jim zkazil herní zážitek ze hry, následně se chci omluvit sovietdogovi že musel řešit můj trest a předchozí žádosti které neobsahovali to co by v nich mělo být. A jako v poslední řadě se chci omluvit @MarthySK s kterým to vše začalo, že jsem ho do toho dle zatáhl , hádal se s ním kvůli tomu že se to ve hře pokazilo a mě to tak naštvalo že jsem to řešil i mimo hru. Nikdy by se hra neměla dostat do osobního života. Neměly by jsme si dělat s postavou velká pouta, protože nejsou skutečné a jejich vztahy také. Nezapomenu na to, že postavy nikdy reálné nebudou a vše je jen fiktivně vymyšlené pomocí našich myšlenek, nezatahoval do hry své emoce, které by vyústily celý proces od začátku.
Byl bych moc rád, kdyby mi aspoň z menší části bylo vyhověno i když udělení trestu nikomu neberu za zlé . Trest mi pomohl a doufám že hráči kteří mají mezi sebou spory z těchto důvodu si uvědomí co je opravdu důležité a pokusí se udobřit.

Tahle žádost je směřovaná ke Globálnímu Administrátorovi.

Přeji pěkný den všem čtenářům S láskou Jan38
19.6.2024 08:24

Ahoj, dovolím si tvůj trest převzít do správy.

Mrzí mě, že se tu musíme projevovat jako kolovrátky, nejenže jsi obdobná slova společně se sliby nápravy již v minulosti použil, i našeho pokárání se ti dostalo a i tak vyvstaly další a další problémy, z nichž ti byl udělen takto dlouhý trest.

Proto tě tu nebudu znovu poučovat a říkat ti, co dělat máš a co nemáš - jsi dospělý člověk a z četných zkušeností už to musíš vědět především ty sám. Trest ti zkrátím na celkovou polovinu jeho trvání, znamenaje za 77 dní ti vyprší a my očekáváme, že už se nebudeme muset zasekávat na stejných problémech. Portál i komunita se vyvíjí, posouvají, a přesně totéž je očekáváno od všech hráčů, včetně tebe.

Dzardys
Team Manager