Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Mono

Mono

Hráč

36
18.6.2024 15:58, naposledy upraveno 18.6.2024 15:59 uživatelem Mono

Přezdívka: Mono

Věk: 21

Zkušenosti: Čo sa týka mojich skúseností. S pozíciou v HT ešte nemám žiadne skúsenosti ale čo sa týka skima mám nahraných okolo 2200 hodín možno viac. Pravidlá RPčka a Skima ovládam tak isto ako príkazy a ďalšie veci ktorými skimo disponuje.

Komunikační dovednosti: Moja komunikácia s ľuďmi je veľmi priateľská. Som prevažne extrovert ktorý sa nebojí nadviazať kontakt s nikým. Hovorím plynule slovensky a rusínsky a to z jednoduchého dôvodu som z polovice Slovák a z polovice rusín, menej plynule česky a trochu nemecky. Čo sa týka gramatiky s tou nemám problém síce mi sem tam ujde nejaká čiarka alebo i/y.

Mám čas: Moja časová dostupnosť je prevažne dosť veľká pokiaľ neplním nejaké moje hobby. Na skime trávim okolo tých 5tich až 6tich hodín záleží podľa mojej časovej dostupnosti. Niekedy sa dané číslo dosť pretiahne na nejakých tých 8 hodín.

Další informace o mně:

Zdravím všetkých členov LS komunity a Admin Team. Aby som sa nejako predstavil hráči ma poznajú pod meno Mono alebo podľa Kolpána Moňo. Za mesiac to už budú 3 roky čo som aktívny členom LS komunity. Moje meno pod ktorým ma poznajú moji blízky je Lukáš pochádzam z východného Slovenska tým že som z východu tak niekedy mám problém správne poskladať nejakú tu vetu alebo daná veta ma trochu iný slovosled tak ma prosím za to neukameňujte. Väčšina hráčov ma bude poznať za postavu Elise Swift na ktorej trávim momentálne najviac môjho voľného času. Členom LS komunity som sa konkrétne stal 19. 07. 2021. Čo sa týka môjho osobného života momentálne študujem na Technickej Univerzite v Košiciach konkrétne Fakulta elektrotechniky a informatiky. Pokiaľ sa nevenujem štúdiu tak sa venujem dobrovoľnej hasičskej činnosti alebo cvičeniu psov. Moje voľno časové záľuby sú rôzne športy beh, cyklistika, plávanie, turistika. K mojim voľno časovým aktivitám patrí jazdenie v OFFROAD vozidlách. Pokiaľ sa nevenujem Skimu alebo škole tak si zarábam v práci montovaním elektronických zariadení v domácnosti. GTA SA som začal hrať asi 8 rokov dozadu moje začiatky boli prevažne na SA:MP serveroch. Na Skime ma asi najčastejšie môžete vidieť pri ZZS RP ktoré má posledné mesiace strašne chytilo, snažím sa predávať hráčom nové skúsenosti jak v rámci ZZS RP tak klasického RP. Povahovo som veľmi priateľský typ človeka ale držím sa jedného pravidla “Chovaj sa tak ako chceš aby sa ostatný chovali k tebe.” Priznám sa niekedy mi vypadne nejaké to sprosté slovo ale nestáva sa to často. Nerobí mi žiaden problém RPit s nováčikmi ďalej som veľmi tolerantný, chápavý a ohľaduplný. Čo sa týka ešte môjho voľného času tak sa prevažne venujem fitku a zdravému životnému štýlu. Niekto by sa mohol pýtať čo by som ja ako možný budúci člen helper teamu ponúknuť ako prvá vec je určite ohľaduplnosť a byť ľudský voči novým hráčom lebo každý sme niekde začínali a pre niektorých nových hráčov to nie je úplne cesta rúžovou záhradou. Mojim ďalším cieľom je ich čo najlepšie zaučiť v rámci možností ďalej moja aktivita skúsenosti v rámci Skima a jeho mechaník ktoré som spomínal vyššie ďalej by som chcel rozvíjať RP pre nových hráčov a obohacovať im ho.

Ďakujem členom LS komunity a členom Admin Teamu že si spravili čas a venovali pozornosť tejto prihláške.

S pozdravom a prianím pekného dňa - Mono.

19.6.2024 08:11

Ahoj, nemyslím si, že v tomto případě má nějaký smysl nechávat přihlášce volný průběh a odpověď na ni zahlcovat přebytečnými slovy. Věřím, že našemu týmu a serveru máš co nabídnout, proto se mi prosím ozvi na Discordu, kde spolu dohodneme termín ústního pohovoru, kde si povíme další.

Budeme se těšit.

Dzardys
Team Manager