Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - SedliX


18.10.2020 23:51, naposledy upraveno 19.10.2020 00:18 uživatelem SedliX

Přezdívka: SedliX

Věk: Ve svém představení zde na fóru jsem použil kousek textu z písničky Jiřího Hložka, "Už mi, lásko, není dvacet let." A doopravdy není.

Zkušenosti: Zkušenosti mám. Řekl bych, že mé zkušenosti jsou bohaté, ale to bych lhal. Nebudu ovšem lhát, pokud napíšu, že jsem byl administrátorem na téměř každém Skimu. Ale jak zpívá Jiří Hložek ve výše uvedené písni, "čas otupí i ostrý břit." Administrace serveru se určitě změnila a jistě bych se měl hodně co učit. Ale myslím, že mozek mám "plastický," tak by to mohlo jít. :)

Komunikační dovednosti: Myslím, že komunikovat zvládám minimálně velmi dobře, měl-li bych se nějak oznámkovat. Na Discordu jsem dostupný téměř celý den, občas tedy odpovím s několikahodinovým zpožděním, ale odpovím. Na TS zajdu rád, ale mé možnosti jsou omezené - viz Mám čas. Člověk jsem trpělivý, klidný a poněkud flegmatický, nechytám záchvaty vzteku a snažím se vyhnout argumentačním faulům, urážkám atd.

Mám čas: Tady narážíme na zakopaného psa. Nemůžu serveru nabídnout každodenní aktivitu. Rád na něm ale strávím čas, pokud jej budu mít. Zkrátka bych si rád vzal takovou neplacenou "brigádku," ne "práci na plný úvazek." Zcela proto pochopím, pokud nebudu vhodným kandidátem.

Další informace o mně:

Vážení přátelé, přezdívám se SedliX. Mí známí z reálného života mě jmenují různě a lidé, se kterými se setkávám při výkonu své praxe, mě také jmenují všemi různými jmény, funkcemi a názvy, takže se otočím téměř na vše, pokud to několikrát a dost nahlas zopakujete

Jsem věčný student, ale vzdělávám se rád. Vzdělávám se v oboru, který mě zajímá a baví, jdu si za svým cílem a řídím se mottem "per aspera ad astra," tedy "přes překážky ke hvězdám." Vím, že motto to je "profláklé," ale zuby nehty se jej držím už řadu let - déle, než jak dlouho je "mainstream." :D

Než abych ale opakoval, co jsem už jednou napsal ve svém představení, spíše zkusím shrnout, co bych mohl serveru nabídnout a proč si myslím, že bych mohl být vhodným kandidátem.

  • Jsem klidný člověk, který se posledních pár let pohybuje ve stresujícím prostředí. Dovedu proto kategorizovat problémy a řešit je s přihlédnutím k jejich prioritě.
  • Dokážu pracovat samostatně a bez odborného dohledu (tedy ve věcech, ve kterých jsem kompetentní). Jsem "noční sova," žádné ranní ptáče. Proto, pokud budu mít zrovna čas, budu k dispozici převážně večer, mnohdy dlouho do noci. Mohl bych tak občas pomoct vyřešit noční sadu reportů.
  • Byl jsem členem konzilia, které před lety psalo pravidla pro Skimo. RolePlay na MTA hraju už řadu let a snad nebudu moc lhát, když napíšu, že jsem jeden ze zkušenějších hráčů. Proto si myslím, že dokážu dohlédnout na dodržování pravidel a jejich případné porušení vyhodnotit.
  • Nemám problém se věnovat nováčkům. Jsem možná i trochu empatický (ale tím si nejsem jistý - většina mých blízkých, to popírá. Moji nejbližší přátelé však říkají, že empatický jsem. Tak kde je pravda?), proto dovedu přihlédnout, pokud pravidla poruší nováček. Místo zbytečných trestů se v takovém případě pokusím těmto hráčům vysvětlit, co udělali špatně.
  • Dokážu přijmout kritiku. Pokud mi vyvrátíte argument, považuji jej za vyvrácený. Vím, že jsem jen člověk, proto chybovat budu, ale chyby, které udělám, nepřehlížím a využívám je ke zlepšení svých znalostí a dovedností.

Nevím, co víc bych vám o sobě mohl říci. Pokud vás zajímá něco o mně, mrkněte do mého představení a případně se v komentářích ptejte na chybějící informace, rád odpovím. Pokud vás zajímá něco k přihlášce, něco by vám nebylo jasné atd., rád odpovím v komentářích tady. Nyní asi nadešel čas udělat dětem "pápá," loučím se tedy s vámi, má úcta. :)

18.10.2020 23:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

neznamy#2452

Smazaný účet

17
19.10.2020 00:00

Jednoznačne som ZA SedliXa veľmi rád uvidím v AT na novom serveri! 

Lofanek

Hráč

31
19.10.2020 08:47

Skvelá prihláška, veľmi rád ťa uvidím v AT. :)

Kenny15

Hráč

19
19.10.2020 09:46

Ahoj, přihláška super na tom není co zkazit, teda vlastně jde zkazit úplně všechno, ale to je vedlejší. Jelikož tě moc neznám a nevím jestli by byl z tebe dobrý admin, tak ti dávám NEUTRÁL, ale samozřejmě, pokud se projevíš jako admin, který bude fakt dobrý, a bude pravidelně odpovídat na reporty, nevidím problém tam dát ZELENOU

 

Takže asi nějak tak. 

19.10.2020 10:51

Jsem určitě PRO, RPit umíš a hlavně už jsi na serveru od LS působil.

25.10.2020 18:34

Schváleno - byl jsi vybrán do dalšího kola náboru, tedy na TS3 pohovor.

K pohovoru se přihlaš kdykoliv, kdy se ti to bude hodit v následujících dnech. Je však možné, že vzhledem k momentální časové vytíženosti AT budeš muset o pohovor žádat vícekrát, než na tebe budeme mít čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~100

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo