Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Kapralek


neznamy#374

Smazaný účet

47
19.10.2020 01:04, naposledy upraveno 19.10.2020 01:05 uživatelem neznamy#374

Přezdívka: Kapralek

Věk: 19

Zkušenosti: Support Artheon, Hlavní Support, Artheon, Support EvolvePlay, Administrátor EvolvePlay, Administrátor TownPlay, Administrátor Destiny, Zakladatel 2 serverů.. není potřeba zřejmě rozebírat. Příkazy ovládám..

Komunikační dovednosti: Čeština bez problémů, Slovenština bez problémů, anglicky po mě nic moc nechtějte.

Mám čas: Individuálně dle harmonogramu směn, více bych dodal při vyžádání

Další informace o mně:

Zdravím, jsem Zdeněk, starý strejda kapřík který má už bohužel 19 let a pocházím ze středočeského kraje přesněji z okr. Kladno ze Slaného. Co se týče RolePlaye a práv.. jsem znám jako "diktátor" který nesnese non-rp chování.. jen bych rád upřesnil své razantní postupy.. nejsou vždy takové a hodně se toho změnilo, ovšem.. člověk se až tak často nemění, ale co bylo bylo.. známe to. Co se týče admin teamu, je důležitá a potřebná morální integrita .. které se mi díky zaměstnání dostává až až, na dále je potřebná komunikace s lidmi.. které se mi bohužel taktéž dostává až až, a pomáhání a radění lidem.. to už je bráno automaticky. Touto kratší přihláškou se s vámi loučím v tomto čtení a přeji ostatním hodně štěstí. S pozdravem a ploutvičkou, Kaprálek

19.10.2020 10:52

Jsem určitě PRO, RPit umíš a mám s tebou dobré zkušenosti.

Michael

Hráč

19
19.10.2020 22:38

Zdravím,

přihláška je sepsána na rychlo, ale vzato vše důležité je vystižené. Tvé vyjadřovací schopnosti a RP jsou na velmi vysoké úrovni.  Vždy si řešil vše s chladnou hlavou. Jedinou nevýhodou, kterou jsem zaregistroval je, že jsi až moc trpělivý k hráčům a věříš jim každou blbost (kočka proběhla po klávesnici, přitom zničila peníze a nabourala do benzínky). Za mě jeden z nejlepších kandidátů na tuto pozici. Přeji ti hodně štěstí. Za mě jednoznačně PRO.

S přáním příjemného dne,

Michael.

25.10.2020 18:35

Schváleno - byl jsi vybrán do dalšího kola náboru, tedy na TS3 pohovor.

K pohovoru se přihlaš kdykoliv, kdy se ti to bude hodit v následujících dnech. Je však možné, že vzhledem k momentální časové vytíženosti AT budeš muset o pohovor žádat vícekrát, než na tebe budeme mít čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~54