Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Pat000


Pat000

Hráč

22
19.10.2020 12:41, naposledy upraveno 19.10.2020 12:43 uživatelem Pat000

Přezdívka: Pat000

Věk: 26

Zkušenosti: Mierne skúsenosti mám, naučil som sa už pár príkazov, napríklad vytvoriť interiér pre dom a hrozne ma to baví, vytvárať interiéry. Viem aj nejaké iné príkazy.

Komunikační dovednosti: Samozrejme slovenský jazyk, viem aj česky jazyk, aj anglicky. S tým TS3 mi to naposledy nevyšlo, tak, ale dúfam, že teraz by mi to možno vyšlo. Bude to ťažké pre mňa tá komunikácia, ale pokúsim sa o to.

Mám čas: Asi tak od 15 hodiny - 22 hodiny

Další informace o mně:

Ahoj, volám sa Martin, pochádzam zo Slovenska. Rád chodím do prírody, do lesa, na huby a veľmi mám rád zvieratá, najviac psov a morčatá. O sebe by som povedal, asi to, že som kamarátsky, nerobím problémy, rád pomáham ľuďom, aj na serveri. Momentálne tam nie som, pretože mám CK, chcel som sa vrátiť, ale keďže som čítal, že bude nový server, tak už si nechcem vytvárať zbytočne postavu, ale inak som tam vlastne skoro stále. Pravidlá RP poznám a keď ich niekto nevie, tak mu s tým rád pomôžem a naučím ho to, ako sa to správne má hrať, čo na čo sa používa, napríklad /me, /do a tak ďalej. Nemám rád urážky, myslím, ako nadávky, hlavne keď sú na moju osobu, ak si to hovoria proti sebe iní ľudia, je to ich vec, ale viem, že je to v zakázané používať nadávky. Som veľmi hanblivý a nervózny a nesvoj pri komunikácii, ale naposledy práve to bol jediný problém, prečo mi to nevyšlo, tak ja by som to skúsil sa prekonať a nejak to zvládnuť, aj keď to bude pre mňa veľmi ťažké, ale zistil som už, že to je dôležité pre tieto posty, tak dúfam, že to nejak vyriešime a pochopíte to a nejak to zvládneme, aj keď to bude pre mňa veľmi obtiažné, keďže ja nie som si moc istý, keď musím rozprávať s ľuďmi, ktorých nepoznám. Od poslednej prihlášky do dnes, som sa naučil niektoré administrátorské príkazy, ktoré som ešte naposledy nevedel. A veľmi ma baví vytvárať interiéry pre domy a riešiť reporty. Takže chcel by som, aby mi to vyšlo, už len pre to, že by som chcel vytvárať interiéry pre domy a samozrejme aj pomáhať hráčom. To by bolo tak asi o mne a odo mňa všetko.

25.10.2020 18:25

Zamítnuto - bohužel jsi nebyl vybrán, zkus to příště.

Informace o způsobu vyhodnocování si můžeš přečíst v náborovém příspěvku.


Powered by LeoSight IFS
LT~28