Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Kuba31


Kuba31

Hráč

13
19.10.2020 21:46, naposledy upraveno 19.10.2020 21:51 uživatelem Kuba31

Přezdívka: Kuba31

Věk: 19

Zkušenosti: Bývalý administrátor na serveru Artheon. Několikrát administrátor na konkurenci.. Dvakrát pokus o vlastní server, výpomoc v A-teamu na pár nejmenovaných, již ukončených serverech...Příkazy ovládám, ovládám "schopnost rychlého a účinného rozhodnutí".

Komunikační dovednosti: Argumentovat dokážu, snažím se vše řešit s chladnou hlavou. Samozřejmě ovládám nějaké jazyky. Koknrétní jazyky: Polština (aktivní, plynulá se zádrhely), Čeština (aktivní, plynulá), Angličtina, Slovenšita.

Mám čas: Prakticky každý večer, záleží podle situace behěm dne. Víkendy mám většinou volné.

Další informace o mně:

Nejprve bych začal malým představením mé osoby. Jmenuji se Kuba, pocházím a bydlím v Moravskoslezkém kraji, kousíček od polských hranic. Absolvoval jsem Polskou základní školu a chvíli na Střední škole (obor autotronik), poté sem šel pracovat do Polska. Po rozvázání pracovního poměru v Polsku jsem začal pracovat v železárnách. Nyní pracuji pro Českou Poštu jako moto-balíkový doručovatel. V budoucnu plánuji dokončit svou střední školu, nějakým způsobem udělat maturitní zkoušku a jít pracovat do logistiky jako řidič v mezinárodní dopravě (Skupina B nebo C, nemůžu se rozhodnout). Mezi mé zájmy patří "lehká", rekreační cyklistika. Rád jezdím spíše v terénu, pokud si potřebuji vyčistit hlavu tak i po silnici. (Většinou když si čistím hlavu a jedu na kole, nedopadnu moc dobře jelikož navštívím pár občerstvovacích stanic kde nalívají ryzý božský nápoj.) Ano, jak jste si teď mohli všimnout je milovník piva. Dále co bych o sobě mohl říct je asi to, že miluji automobily a motocykly. Především řízení (proto zájem o logistiku). Od mala se s otcem vrtám v autech takže něco samozřejmě umím si taky opravit. Motorky jsou podle mně odlišná kategorie. Pro mně motorka je něco jako pro někoho tráva - v překladu uklidnění. Bohužel sem trošku odbočil od hlavní myšlenky a hlavního úkolu a doufám že mi to prominete. Hlásím se do A-Teamu na pozici MTA Administrátor. Pokud by bylo možné, rád bych se stal také členem VCT Týmu. (Konzultant vozidel.) Tímto bych to ukončil. Děkuji za váš drahocenný čas, který jste věnovali přečtení této přihlášky a také předem děkuji za váš čas při sepsání případné opovědi. S přáním hezkého večera, dobrého rána nebo krásného dne, dle denní doby ve které tuto přihlášku čtete, se s Vámi Loučím. Kuba31, u některých známý také jako Koťas. (Bývalé Skimo.)

Michael

Hráč

19
19.10.2020 22:00

Zdravím,

Začal bych od začátku, kdy jsme se poznali. To bude někde na konkurečním serveru, kde jsme si moc nepadli do oka. Po spuštění Artheonu jsme se potkali právě tam. V prvních chvílích si působil, že ti je celkem jedno, že tam hraju. Po chvíli jsem se úspěšně dostal do PČR, poté sis mě zvolil jako svého zástupce, později nástupce :-). Později si se usadil jako administrátor herního serveru Artheon. Působil si na mě jako velmi rozhodný a přívětivý člověk, který vždy věděl, jak zakročit.

S přáním pěkného dne,

Michael.

25.10.2020 18:26

Zamítnuto - bohužel jsi nebyl vybrán, zkus to příště.

Informace o způsobu vyhodnocování si můžeš přečíst v náborovém příspěvku.


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
DayanaPhill

Registrován 18.4.2024

raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024