Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban

Pispi

Hráč

4
12.8.2024 10:30

Tímhle chci zažádat o unban protože včerejší chovaní policie nebylo vůbec správné

já vystoupím z auta a on mě přejede přitom vidí že dveře jsou otevřené tak mě má objet a ne projet přes ně 

po chvíli na benzince mě buzeruje že tam není parkoviště dobře odjel jsem o par metru dál a napsal do ooc chatu že si napíšu svojí přitelkyni a on furt do mě ic jel bomby a to je ten duvod proč to vše vzniklo nikdo nevíte co jí je nebo jak na tom je třeba a kdyby se jí něco stalo tak pro ni musím jet, to je ted jedno dal po mě chtěl doklady dal jsem mu op,řp a op hodil na zem a pak ooc řikal že tam zakony čr neplatí a dalši svoje vymysli takže mě i zajíma co se rpí za oblast nebo zemi nebo jak to mam řict pak chtěl i protokol o upravach a řekl mi to že firma na to nema koncesi přitom protokol sfalšovat nejde a řekl mi to ooc a pak ic furt se snažil najít něco aby mě mohl vzít sebou samozdřejmě mel duvod skrz ujetí od nehody ale o to nejde protože to je jedine za co mě mohl zebrat a hlavně pak jsem zdržoval rp skrz to že jsem čekla na admina když davate report že jste se někde bugli taky musíte čekat na adminy x hodin takže tohle nechapu když musím čekat při bugu tak bych měl i při reportu protože pak to nedava smysl uplně zdržovaní rp přitom to zdržují admini když ty jsi bugli někde a čekaš na to než tě vytahanou třeba i pul hodiny a davat ban za to nadavaní to chapu ale za zdržovaní rp ne když za to nemužu nebudu erpit něco co mi řekne někdo ic a pak ooc taky + admin mi to řekne ooc protože admin není součastí ic světa pokud nehraje zrovna v tomhle mam pravdu a to že firma nemá koncesi nebo jak to bylo ic to nevím auto jsem koupil tak jak to je a nic nového jsem na něm nedělal protokol byl platný to znamena že admin pomohl z mojí postavy ted udělat vic nelegalní a nechci aby byl nadále adminem a davat ještě ban na tak dlouho kvuli + historie realně dobry dostal jsem dost banu v minulosti jenže jsou stare vic než 2 roky to že jsem dostal par banu ted tak kromě toho včerejšího si za to mužu sam aspon někteří jsou rozumní a pokud Puding děla takove blbosti že si tež vymyšlí tak at adminem není a budem všichni spokojení i Havli má větší rozum sice jsem od něho dostal tež par banu tenhle rok ale aspon se sním da pokecat normalně a ne že puding řekne nemam čas na pohádky a to že se policajti chovají jak prasata by jim mělo byt taky zakazano a prej to je ic ne není když ooc píšu že si napišu nebo odepíšu a on do mě ic jebe děla že ooc nezajimá takže pokud tu bude ten policajt ještě rpit tak se odpojuju hned jak mě zastaví bo ho ooc není nezajíma 

12.8.2024 10:47

Ahoj, když ani nevíš, co se RPí "za oblast nebo zemi nebo jak to mam říct", tak ti doporučuji ti si přečíst reálie, kterými jsi povinen se řídit. Dále, jestli si myslíš, že podání reportu = zastavení RP, tak si přečti pravidla serveru.

No a drobná vsuvka na závěr...buď rád za 20 dní, očividně máš problémy s úctou a pokorou, o čemž vypovídá tvá historie a chování na fóru. Nikdo z adminů tu vážně netráví svůj volnej čas jen proto, aby ho někdo s anger issues verbálně napadal

Vsuvka na závěr2...jestli je na tom tvoje přítelkyně tak špatně, jak ty píšeš, že kdyby se jí něco stalo, tak pro ní musíš jet...co takhle trávit více času s ní? Není to lepší, než se "nervovat" s lidmi, u kterých pak máš nutkání jim nadávat? 

12.8.2024 11:12

Ahoj, v první řadě ti děkuji za zaslání hry na námět "najdi konec věty". V druhé řadě ti tu vypíšu pár věcí.

PSA tě vyzvalo k tomu, aby jsi opustil benzínku, což jsi odsouhlasil, ale pak napsal tohle:

V tom ani tak nevidím nějakej problém. Problém je však v tom, že to PSA má jednat dle pravidla 1. a to znamená, že se pořád musí chovat dle toho co se děje v IC. Jinak řečeno pro Julii jsi prostě jen sedl do auta a na x minut jsi tam zamrzl, i když tě vyháněla. Což jasně vyvolá s PSA konflikt. Naprosto by stačilo odjet z benzínky a odstavit auto na blikačky vedle silnice.

Nevím jestli je tohle nějaký pokus o "big tough guy act" ale je to opravdu smutně podaný, a rozhodně ne vhodný. To je ostatně jedna z věcí za kterou jsi dostal ban.

Podat report je v pořádku. Ale vyvolávat OOC situaci a potom odmítat RPit dokud se admin neozve to už ok není.

Nadávání do mrdek a podobně také určitě nebylo nutné.

Ty jsi ale nebyl bugnutý pod mapou, ty jsi byl v normální IC situaci, ve které jsi mohl pokračovat bez problému.

Tohle, je bohužel taky IC problém.

A tak bychom mohli pokračovat dále.
Na PSA stanici jsi poté opakovaně utíkal PSAčku skrze elevatory. Kdykoli prošel za tebou, utekl jsi zpět. To máš ten nonrp act.

Co se týče téhle žádosti v jedné větě. Admin není povinen být 24/7 v duty a běhat za každým kdo není schopen přečíst si první pravidlo v F1. Proč? Protože mě za tohle nikdo neplatí. Dělám to z vlastní vůle, snažím se to dělat férově a co nejlépe to jde. Ale nebudu to dělat celý den od rána do noci, jelikož tu mám partnera, rodinu, zvířata a obecně svůj život mimo hru.
Pokud chceš nadávat a stěžovat si, využij pro to tento odkaz: https://leosight.cz/forum/158

Každopádně já si nevymýším nic. Tady se neerpí amerika, ani česká republika, ani španělsko ani nic takového. San Andreas je samostatný stát. A pravidla a zákony tu máme vlastní. Přečti si reálnie, které ti poslal Jackal.

Zamítám. A tvojí přítelkyni i tobě přeju, ať se vše zlepší. Dle těch logů to působí, že není momentálně v nejlepším zdraví..což mě upřímně mrzí.