Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Axo

Axo

Hráč

30
13.8.2024 18:32

Přezdívka: Axo

Věk: 16 Let, čerstvých.

Zkušenosti: Zkušenosti co se týče Helper Teamu, či Admin Teamu na MTA San Andreas úplně tak nemám, možná tak matné vzpomínky na rok 2021, kdy jsem se nějakou dobu ohřál na nejmenovaném RP Serveru který už není aktivní, na pozici Helpera asi 3 měsíce, pak Server skončil.

Komunikační dovednosti: Mezi mé komunikační dovednosti patří plynule mluvená Čeština, co se pravopisu týče je to taky fajn, když už nastane nějaká chybka tak je do pár sekund opravená. Co se týče Angličtiny, stále se učím nová slova, jde to celkem rychle. Psát umím, mluvit taktéž avšak jsou tam zádrhely.

Mám čas: Čas mám skrze nynější prázdniny od rána do večera, ale v současné době jsem spíše noční tvor, dá se říci že jsem víc vzhůru od 14:00 - 12:00.. Mimo prázdniny to je tak od 15:00 do 2:00, pak se dávám na kutě.

Další informace o mně:

V první řadě, bych rád pozdravil Hráče, členy Helper Teamu a Admin Teamu co čtou mou přihlášku k Helper Teamu. Začněme tím že se vám tu představím, ''Ahoj, jmenuju se Štěpán, pod herní přezdívkou vystupuji jako Axo, je mi čerstvě 16 let a pocházím ze Severních Čech, přesněji z Ústeckého Kraje. Studuji obor kuchař-číšník, zkrátka Gastronomii, obor mě baví a naplňuje mě, ačkoliv jsem si minulý školní rok zažádal o opakování prvního ročníku Střední Školy, z důvodu přestupu z jiného oboru až do druhého pololetí.. Rád bych si prošel co se probíralo v prvním pololetí, aby mi u závěrečných zkoušek nechyběli nějaké základní vědomosti'' První krůčky na portálu LeoSight a samotném Skimo RolePlay jsem udělal dne 15.04.2022.. Za tu dobu jsem stihl posbírat velkou sumu Banů, od několika různých Adminů. Důvod proč si podávám přihlášku do Helper Teamu, i skrze mojí rozsáhlou historii trestů je ten, že bych rád ukázal že i člověk který dříve nerespektoval pravidla Serveru, se dokáže změnit a vystupovat novou tváří.. Rád bych byl vzorem těm, kteří mají též na svém kontě několik banů a snaží se býti lepším Hráčem, a těm co se snaží nabírat co nejvíce zkušeností s RP.. Nyní co se mého RP týče, RPím jako hlavní postavu ''Gabriel Marques'' Obyčejný chlap z Brazílie, který se úspěšně dostal do PSA, našel si někoho s kým si rozumí a rád by nadále postupoval vpřed v kariéře u PSA. Rád bych strašně moc poděkoval všem Hráčům a členům Admin Teamu, kteří mi věnovali pozornost a tuto přihlášku si přečetli dokonce! Přeji krásný zbytek večera - Axo.

6.9.2024 16:29

Ahoj, v krátkosti.

Po přehodnocení obsahu přihlášky docházím ruku v ruce s úvahou nad tvým dosavadním vystupováním v rámci komunity k závěru, že v této chvíli nejsi vhodným adeptem do řad Helper Teamu, kde očekáváme jisté hráčské standardy.

Mimo jiné jsem dostatečně informován napříč prakticky celou CZ/SK scénou a dostaly se ke mně informace, které se absolutně vymykají členství ve staffu největšího a nejkvalitnějšího CZ/SK MTA RP serveru. Hodně štěstí na druhé straně každopádně.

Team Manager Dzardys