Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Vývojář - JazeX


23.10.2020 21:38, naposledy upraveno 23.10.2020 23:22 uživatelem JazeX

Přezdívka: JazeX

Věk: 19 let

Zkušenosti: Letité zkušenosti ve webovém vývoji, několikrát moderátor na různých projektech LS.

Komunikační dovednosti: Domnívám se, že s komunikací nemám problémy. Jsem extrovertní a nemám problém s navázáním kontaktů. Na Discordu jsem online denně, nechávám jej zaplý i při práci. Na TS se ukazuji sporadicky, zpravidla na vyžádání. 

Mám čas: Prakticky denně jsem na příjmu, hrát hodlám v odpoledních/večerních hodinách.

Další informace o mně:

Zdravíčko. Jsem JazeX, letitý člen LS komunity. Jsem ochotný a schopný pomoci komunitě a nabídnout své dovednosti ve vývoji webů.

Považuji se za vstřícného člověka, kdy mi nedělá problém diskutovat i s lidmi, se kterými se neshodnu prakticky na ničem. I to mi pomáhá při vývoji projektů, kdy klientovi (v tomto projektu každému jednotlivému hráči na Leosightu) dokážu vysvětlit co a jak funguje a společnými silami vytvoříme něco, co má smysl. Nehledám důvody proč něco nejde, hledám cesty.

Rád pomůžu došperkovat IC internet a pomůžu tak doladit jeden ze skvělých detailů RP na LS. Skvělé produkty tvoří neobyčejně zpracované detaily a já se rád budu podílet na této přednosti Skima.

Vyvíjet a zpracovávat podměty hráčů hodlám pravděpodobně v pozdních odpoledních, večerech a nocích. Jsem sova 🤓

Netrpím "akutní potřebou pomáhat všemu živému" jako je často v jiných přihláškách. Přesto jsem fanoušek komunitních projektů kdy i já rád přiložím ruku k dílu. Nejsem vhodný kandidát na pozice "Support" ani "Administrátor", kvůli časové aktivitě. Protože jsem živnostník, čas často věnuji svému podnikání. Mimo to ale denně hledám prostor k odreagování např. právě na komunitních projektech. 

25.10.2020 18:36

Schváleno - byl jsi vybrán do dalšího kola náboru, tedy na TS3 pohovor.

K pohovoru se přihlaš kdykoliv, kdy se ti to bude hodit v následujících dnech. Je však možné, že vzhledem k momentální časové vytíženosti AT budeš muset o pohovor žádat vícekrát, než na tebe budeme mít čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~33