Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Záležitost z roku 2022

rpgamer

Hráč

3
21.8.2024 23:02, naposledy upraveno 21.8.2024 23:54 uživatelem rpgamer

Zdravím vespolek!

Nedávno jsem si vzpomněl na krásně strávené chvíle na tomto serveru, který jsem byl před více než 2 a čtvrt lety nucen opustit. Rád bych si zavzpomínal na staré chvíle a chtěl bych se opět na nějakou chvíli připojit do hry, času už není moc, ale mít možnost se sem tam moci připojit, bych vážně ocenil. Takže pokud byste byli tak laskavi a udělili mi konečně unban po více než 28 měsících, nebo přesněji po 865 dnech? Udělali byste mi tím velkou radost kluci <3 , myslím si, že už jsem si odpykal své, co myslíte?

Jednalo se tehdy o takovou banální záležitost, dle mého názoru. Pokud by si to chtěl někdo z vás připomenout, tak konkrétně se jednalo o tuto záležitost. Ke které se překvapivě vyjádřil i sám pan vůdce Rataj, který sám uznal, že výše mého trestu byla nepřiměřená, a že v době jeho odpovědi bych už neměl být zabanován. 

Od jeho vyjádření uběhlo také více než 2 roky, ale můj ban stále nezmizel. Mohla by tedy nějaká hodná duše z AT mi ten unban konečně udělit? Už se nemůžu dočkat té nostalgické atmosféry!

Hezký večer! :)

22.8.2024 11:29

Můžeš do hry.