Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DJDave

2.9.2024 16:33, naposledy upraveno 2.9.2024 16:35 uživatelem DJDave

Přezdívka: DJDave

Věk: 20

Zkušenosti: V minulosti jsem se zapojil do moderování na Twitchi, kde jsem se staral o to, aby všechno běželo hladce a v pohodové atmosféře. Když se objevil nějaký problém, rychle jsem ho řešil, a vždycky jsem se snažil, aby si lidi stream užili, aniž by se museli bát nějakých nepříjemností. Okolo roku 2022 jsem si také zkusil adminování na pár RP serverech. Beru to jako nějakou zkušenost  a jsem alespoň za tuhle kladnou věc rád. Chtěl jsem si zjistit jaké to je a co to všechno obnáší. Během působení jsem se naučil jak pracovat s novými hráči a celkově jak řešit různé problémy a též hlavně konflikty mezi lidmi a porušování pravidel. Bavilo mě pomáhat ostatním a udržovat komunitu v chodu. Rád bych tyhle zkušenosti využil, abych mohl být nápomocný  tady na skimu a hlavně na celém LS a přispěl k tomu, aby komunita fungovala co nejlíp.

Komunikační dovednosti: Své komunikační dovednosti bych popsal rozhodně kladně. Baví mě interakce či komunikace s lidmi i v osobním životě. Jak někteří rozhodně víte, tak od mala dělám hudbu a nyní se věnuji DJingu, takže s lidmi mám opravdu bohaté zkušenosti. Umím též na dostačující úrovni anglicky ale tím si zatím nejsem zas tolik jistý. Už od mala jsem miloval DJing a dokonce i moderování které sice už nyní nedělám ale i přesto jsem za tuhle zkušenost rád. S lidmi se snažím vždycky domluvit normálně, s úctou, respektem. Je mi jasné že práce helpera není zas tak jednoduchá ba naopak. Je potřeba být hodně trpělivý a nápomocný. S tímto ovšem počítám a budu dělat maximum pro to aby to tak bylo.

Mám čas: Mám čas převážně každý den. V poslední době trávím na skimu poměrně hodně času. O víkendu mám převážně shows ale i tak to zvládám a pořád mě to naplňuje.

Další informace o mně:

Zdravím všechny hráče a hráčky. Zkrátka každého kdo si tuhle příhlášku čte. Pro ty co mě neznají tak bych se vám chtěl představit. Jmenuji se David a pocházím z Jihomoravského kraje poblíž města Hodonín. Jak jsem již zmiňoval, tak od mala se věnuji hudbě, hraju na klavír a dělám aktivně DJing který mě naplňuje. Mám různé cíle které bych chtěl v životě dosáhnout a právě hudba je jedním z největších cílů které mám. Nyní pracuji jako správce sociálních sítí. Na své začátky na skimu a celkově tady na leosightu nevzpomínám moc dobře, protože skimo byl můj první RP server a já nevěděl co RP vlastně je a co to vše obnáší. Mám zde opravdu mnoho banů, jsou to většinou začátečnické chyby a vyskytují se zde i chyby závažnější a to je například můj perma ban. Moje druhá šance byla před skoro 10 měsíci kdy jsem opět mohl znovu začít hrát. Od té doby jsem se poučil a začal se věnovat více IZS RP. Nyní se věnuji PSA a HZS RP které mě neskutečně baví a naplňují a jsem za tyto příležitosti opravdu rád. Závěrem bych chtěl říct, že jsem se během svého působení na serveru hodně naučil a jsem vděčný za druhou šanci, kterou jsem dostal. Teď bych rád vrátil něco zpátky komunitě, která mě tolik obohatila. Myslím si, že díky svým zkušenostem a nově nabytým znalostem mohu být nápomocný ostatním hráčům, zvláště těm, kteří, stejně jako já na začátku, potřebují nasměrovat. Věřím, že role v Helper teamu by mi umožnila pomáhat začínajícím hráčům růst a rozvíjet se správným směrem.

1.10.2024 08:48

Ahoj,

děkuji za pěkný obsah přihlášky i projevený zájem o členství v našem týmu. Po odstupu času a zhodnocení přihlášky docházím k závěru, že jsou ti dveře u nás otevřeny.

Kontaktuj mne prosím na Discordu, kde se domluvíme na formě a termínu dalšího kola přijímacího řízení do HT.

Gratuluji a přeji mnoho štěstí.

Team Manager Dzardys