Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor k HZS SA.

1 2 3 4



Petriik1

Hráč

32
7.11.2020 20:48, naposledy upraveno 7.11.2020 20:57 uživatelem Petriik1

Jméno a příjmení: Petr_Hilbert

Věk: 25

Telefonní číslo: 694710

Datum narození: 20.12. 1995

Adresu bydliště: Montgomery, Red Country

Pozice na kterou chcete: Pilař

Něco o vás, min. 100 slov. Dobrý den, jmenuji se Petr_Hilbert. Narodil jsem se na vesnici. Chodil jsem na střední školu průmyslovou v Los Santos. V mládí mě vždy fascinovali hasičská auta a fotil si je. V mladých letech jsem u nás na vesnici chodil každý den do sboru dobrovolných hasičů a měl jsem to jako svůj kroužek. Když jsem už byl starší (18 let) jezdil jsem se sborem na různé hasičské závody. Ve volném čase se zajímám o auta a rád sportuji. Rád plavu takže si držím svou fyzickou kondici. Po škole jsem už nedělal nic a začal jsem pracovat ve skladu. Dnes jsem četl váš inzerát a rozhodl jsem to sem zkusit a splnit si tak svůj sen z dětství. Ještě doplním, že vlastním řidičský průkaz typu B i C což je určitě plus.

Proč právě vás, min. 150 slov. Myslím, že bych mohl hodně pomoct se záchranou životů. Jak už jsem psal dříve tak mám skvělou fyzickou kondici z plavání a neměl bych v tomto problém. Díky tomu bych toho hodně zvládl a odolal. Také mám hodně zkušeností u dobrovolných hasičů a myslím si že to bude velké plus. Určitě si myslím že mě bude tato práce hodně naplňovat a také bavit. Určitě by mě to připravilo hodně do života a přineslo velká plus. Doufám, že se mi podaří si splnit svůj dětský sen a všechno bude dobré. Určitě bych se chtěl vybudovat výš a výš a budu na tom tvrdě pracovat.

S pozdravem Petr Hilbert

Podpis: Hilbert

Kenny15

Hráč

19
8.11.2020 11:13

                                                 Hasičský záchranný sbor San Andreas

                                                             stanice Montgomery

 

Vážený pane Brown (@MrLuk3c) a vážený pane Hilberte (@Petriik1).

Vaše žádosti byly přijaté a schválené.

((Kontaktujte mě na Discordu KennyKing15#5382))

 

s pozdravem mjr. Wright, velitel stanice Montgomery, HZS San Andreas.

 

martin1500

Hráč

8
9.11.2020 15:48, naposledy upraveno 9.11.2020 16:08 uživatelem martin1500

Jméno a příjmení: Martin_Oreoso

Věk: 30

Telefonní číslo: 689315

Datum narození: 20.2.1990

Adresu bydliště: Montgomery, Red Country

Pozice na kterou chcete: Hasič - strojník

Něco o vás, min. 100 slov.

Dobrý den, v první řadě bych se měl představit. Jmenuji se Martin_Oreoso a je mi 30 let. Narodil jsem se ve městě Las Venturas. Pokud bych se měl popsat své dětství v pár slovech, bylo prostě dobré. Většinu tohoto období jsem strávil s kamarádi na hřišti kopáním si z míčem. Ovšem tyto časy rychle utekly a já se musel začít věnovat studiu. Během druhého ročníku mě oslovil kamarád, který chodil na hasičský kroužek. Moc jsem se do toho nechtělo, ale řekl jsem si že to zkusím. Upřímně, moc mě to nebavilo ale jak přišly nějaké závody tak mě to moc bavilo doteď se tomuto sportu věnuji. Po odmaturování jsem se rozhodl přidat k dobrovolným hasičům. Tento koníček plný adrenalinu se mě též drží až doteď a rád bych tento koníček posunul na větsí level. V této chvíli pracuji u Company sideza snažím se zajistit peníze pro mě a mé tři auta. Věřím že již brzy spojím můj dlouholetý koníček do jedné velké vášně, které se bude věnovat s radostí, nadšením a chutí do práce.

Proč právě vás, min. 150 slov.

Protože mám hrozně dobré srdce... teda aspoň myslím. Nejradši bych pomohl všem kteří stratili domov a teď musí žít na ulici... jenže tolik peněz nemám koupil jsem si za mě nový Auto a zbytek jsem dal na charitu už jsem zde zmiňoval a proto bych byl nejradši Hasič - strojník. Moje Matka pracovala u ZZS. Pracoval jsme tam a moc mě to nebavilo. Byl bych fakt vděčný kdybych mohl pomáhát lidem kteří stratili domov... nebo zachránit lidský život. nikdy bych nechtěl vidět někoho umřít. Kdysi jsem si i zde podával žádost o přijetí do práce ale to už si moc nepamatuji bylo to pár let dozadu. A ještě si vzpomínám že za mladých let jsem dělal Dobrovolného Hasiče a měl jsem to fakt rád... Už fakt nevím co dál napsat o svém životě... No, nic... Děkuji za přečtení. Hezký zbytek dne!

9.11.2020 17:29, naposledy upraveno 24.11.2020 10:46 uživatelem Crazy

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení


Vážený pane Oreoso (( @martin1500))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako SCHVÁLENÁ.

 

(( Kontaktuj mě na discordu crazy#3142 ))

 

 


kpt. Pavel Smith

Personální oddělení

Hasičský Záchranný Sbor
21.11.2020 16:18, odstraněno 21.11.2020 16:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.11.2020 16:16, odstraněno 24.11.2020 12:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

misatorcz

Hráč

45
23.11.2020 16:30, naposledy upraveno 23.11.2020 16:31 uživatelem misatorcz

Jméno a příjmení: Gorden Lee Swagger

Věk: 39

Telefonní číslo: 778775

Datum narození: 7.10.1995

Trvalé bydliště: Montgomery, Red County

Pozice na kterou chcete: First  Responder

Něco o vás, min. 100 slov: Jmenuji se Gorden Lee Swagger vyrůstal jsem v Americkém městě Los Angles u mého Kmotra. Ve věku plnoletosti jsem šel k US Army kde jsem si odsloužil 5 let jakožto Combat Medic. Poté jsem se odstěhoval do Státu zvaném San Andreas kde žiji doteď a pracoval jsem zde jakožto Záchranář u ZZS. Momentálně pracuji u firmy Argus a Sherwood Corporation. Momentálně se připravuji na zkoušky na zbrojní průkaz. Toď by bylo o mě vše.

Proč právě vás, min. 150 slov: Nikdy se nedá zodpovědět tato otázka, ale jak již jsem psal byl jsem u US Army jakožto Combat Medic a u ZZS jakožto záchraňář čili si myslím že mám bohaté zkušenosti a disciplínu. Jsem spíše otevřená a uzavřená osoba záleží jak kdy, avšak dokážu provést rychlé rozhodnutí či alternativní rozhodnutí. Takže si myslím že bych byl k tomuto Sboru přínosem než újmou. Jsem pohotová osoba takže mi nevadí když musím i mimo službu jet na místo určení což si myslím že nemají všechny osoby. A když už se mi nechce tak to je spíše z důvodu zdravotních než psychyckých. Todle si myslím že by postačit mohlo čili proč to nezkusit ne?

23.11.2020 16:54

 

          HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

               Personálni oddelení

 

Vážený pane Swagger (( @misatorcz )) Vaše žiadosť do Hasičského Záchranného Sboru byla označená ako SCHVÁLENÁ

 

((Kontaktuj ma na Discord Tulipan#9726))

 

kpt. Filip Soltes

  • Personálni Oddelení 

matos

Hráč

2
24.11.2020 10:19

Jméno a příjmení: Andrej MCquin

vek- 26

datum narozeni-1.9.1924

telefon- 475815

bydlim-Santa Marina Beach v jednom dome

Pozice na kterou chcete: strojník

Něco o vás, min. 100 slov.   

 

dobrej den volam sa andrej mcquin a je mi 26 let  som z ulice Santa Marina Beach

 

moj otec bol paramedic a moj brat je hasič ako chcem byt ja. Ked som bol maly hraval som s kamošmi futbal, hokej, hadzanu, ked som bol maly chcodil som na kružok do školy dobrovolny maly hasiči mojmu bratovi je 39 je hasič 

a zaučal ma viem vela veci napr. praškovy hasiaci pristroj- penovy hasiaci pristroj alebo vodny hasiaci pristoj.

Od mala sa nebojim velkych pristoroj a s ocinom som ako maly bol aj v zachranarskom aute učil ma oživovat len tak

pre radost . A mam strednu školu gymnazia a vysoku školu hasického zachranného zboru v san fierru  testy

same aaaaa všetko som spravil učitelky boli na mna pyšne maly ma radi.

 

Proč právě vás, min. 150 slov. Mam 2 stredne školy jedna gymnazium a druha hasicka stredna škola v las venturas. Mam aj vyskoku školu  hasického zachranného zboru v san fierru. mam aj vodičak typu b aj c. viem rychlo riadit a hasit ja uz ked som bol 11ročni vedel som na čo su všetky paky v hasickom aute. a skušal som aj brigadnika hasiča pred par rokmy ale nebola ta firma dobra bolo to v texase ale boli na mna hrdi vedel som vela veci a zaučili ma maximum. a bol som školke ako jediny ktory zliezol s hasickeho auta všetcky sa bali. Uz u nas doma aj horelo to vieme len my dvaja s bratom tak otom pšššš my s bratom sme uhasili hasiacim praškovym pristrojom ten šporak čo horel potom upratali. ked som mal 12 skamoškou sme zachranili pana ktory mal asi 83 rokov odpadol tak sme zavolali zachranku prenho. dostal som ocenenie od policii a zachranarov. mam dobru kondičku ked som bol menši robli som box a slo mi to rychlo beham viem sa rychlo obliekat ako hasič a som dobry.

24.11.2020 10:47

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení


Vážený pane MCquin (( @matos))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako ZAMÍTNUTÁ.

 

Další přihlášku si můžete podat 1.12.2020

 

 


mjr. Pavel Smith

Personální oddělení

Hasičský Záchranný Sbor

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~64