Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor k HZS SA.

1 2 3 4

Polda00999

Hráč

2
28.11.2020 17:51

Jméno a příjmení: Jiří Čermák

Věk: 22 let

Telefonní číslo: 359412

Datum narození: 25.9. 1998

Adresu bydliště: Montgomerry, karavanová oblast u HZS.

Pozice na kterou chcete: Hasič - Strojník

Něco o vás: Od malička chci být hasičem, je to můj sen. Chtěl bych na strojníka z důvodu toho, že se mi líbí toto zaměření. Budu aktivní minimálně na 95% dne. Momentálně jsem zaměstnaný u Sherwood Corporation, čili dělám u Security. Chtěl bych HZS posunout dále a udělat z něho nejaktivnější složku, která nese skvělé výsledky. Doufám, že si budeme rozumět a nebude problém.

Proč právě vás: Jsem schopen zajišťovat veškerou práci, která se týká oboru Strojník. Rád bych toto vykonával a nadále pomáhal budoucím kolegům a kolegyním. Chci dělat práci, která mne baví a naplňuje. Mým cílem je dosáhnout co největší hodnosti a starat se HZS správu. Také to chci dělat z důvodu toho, že mě to baví. 

S pozdravem,
Čermák.

29.11.2020 13:17

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení

Vážený pane Čermák (( @Polda00999 ))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako ZAMÍTNUTÁ.

Další přihlášku si můžete podat 2.12.2020

• Kpt. Filip Soltes
  • Personálni oddelení 
30.11.2020 16:03, naposledy upraveno 30.11.2020 16:06 uživatelem maty123cz

Jméno a příjmení: Patrik Kenway

Věk: 28 let

Telefonní číslo: Doplním posléze.

Datum narození: 8.9.1992

Adresa bydliště: Montgomery, Red Country

Pozice na kterou chcete: Hasič - strojník

Něco o vás: Dobrý den, jmenuji Patrik Kenway se a je mi 28 let. Pokud bych se měl popsat své dětství v pár slovech, bylo prostě úžasné. Většinu tohoto období jsem strávil s kamarádi na hřišti kopáním a honěním se za míčem. Ovšem tyto časy rychle utekly a já se musel začít věnovat studiu střední školy. Během druhého ročníku mě oslovil kamarád, jehož táta se věnuje hasičskému sportu. Moc jsem se do toho neměl, ale řekl jsem si že to zkusím. Upřímně, hrozně mě to chytlo a doteď se tomuto sportu s vášní věnuji. Po odmaturování na Gymnáziu Olomouc-Hejčín jsem se rozhodl přidat k dobrovolným hasičům. Tento ambiciózní koníček plný adrenalinu se mě též drží až doteď a rád bych tuto vášeň posunul na další level. V této chvíli pracuji u doručovací služby CS a snažím s zajistit peníze pro moji přítelkyni a tří roční dítě. Věřím že již brzy spojím můj dlouholetý koníček a práci do jedné velké vášně, které se bude věnovat s radostí a nadšením.

Proč právě vy: Myslím si, že můžu být pro váš sbor skvělý přínos. Jsem pracovitý, ambiciózní a namotivovaný do této práce a hlavně a především, jsem srdcař. A tohleto srdíčko jsem schopný věnovat jen a pouze samotnému sboru, jejich zaměstnancům a vedení. Též mám nějaké ty léta praxe u dobrovolných hasičů a chtěl bych se i nadále vzdělávat a přiučovat v tomto oboru. Moje rodina mě v tomto směru podporuje jak jen to jde a ze svých přátel pociťuji to samé. Uvnitř sám sebe vím, že mě tato práce bude naplňovat, udrží mě ve fyzické kondici a připraví mě na další těžké životní situace. Ke konci bych chtěl ještě říct pár slov. Víte, každý chce být jako malý hrdina. Zachraňovat životy, pomáhat lidem v nesnázích. Jenže většina z toho vyroste a věnují se samy sobě. Ale já chci růst výš a výš, zachraňovat, pomáhat, vyprošťovat a splnit si svůj dětský sen. Stát se hrdinou.

S přáním pěkného dne, Patrik Kenway.

30.11.2020 17:23

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personálni oddelení

Vážený pane Kenway (( @maty123cz )) Vaše žiadosť do Hasičského Záchranného Sboru byla označená ako SCHVÁLENÁ

*ešte poprosím doniesť výpis o rejstriku 

((Kontaktuj ma na Discord Tulipan#9726))

• kpt. Filip Soltes
  • Personálni Oddelení 

Linedorpheus

Hráč

4
30.11.2020 21:55

Jméno a příjmení: Alexey Morello

Věk: 30 let

Telefonní číslo:734861

Datum narození: 16.11. 1990

Adresu bydliště: Montgomery

Pozice na kterou chcete: hasič strojník

Něco o vás, min. 100 slov.

Narodil sem se v Moskvě otec Rus matka Portugalka . V dětsví jsem dělal požární sport a následně jsem se tomu věnoval až do chvíle než sem nastoupil na školu . Udělal sem ekonomku s maturitou a následně se přihlásil na SOŠ A VOŠ požární ochrany . Školu sem vystudoval ale nemám praxi kterou bych rád získal

Proč právě vás, min. 150 slov.

Jsem tolerantní , nemám strach z výšek nebojím se zasáhnou v nejnebezpečnějších případech , jsem tak trochu blázen který má rád adrenalin a nebojí se defakto ničeho mám zkušenosti se zbraněma i policejní výcvik . Jsem flexibilní rodinu nemám ani neplánuji . Tato práce by mě naplňovala a hlavně bavila , pro záchranu majetku a životů bych udělal cokoliv 

Maranty

Hráč

1
30.11.2020 22:15

Jméno a příjmení: Richard Black

Věk: 25

Telefonní číslo: Doplním později

Datum narození: 30.8.1995

Adresu bydliště: Montgomery

Pozice na kterou chcete: Hasič - Strojník

Jsem Pracovitý a vždy oddaný, citlivý ale silný, ochotný, jsem člověk ktery se jen tak nevzdává, nejsem moc schopný někoho dobře vest ale co se mi nakaže tak udělam pokud to není zbytečna sebevražda, jsem i dost tichý a moc toho nenamluvím, mam radší prací solo ale umím vyborně pracovat týmově, strašně moc rád pomaham lidem a jen tak se něčeho nezaleknu

mam obrovské zkušenosti v oboru SDH a HZS, me řidičské dovednosti jsou na lepší urovní a kondičku mam velice na dobré urovni, strašně rád pomaham lidem v nouzi , jsem prostě dobrák od kosti, nejsem zrovna nejlepší v psaní životopisu ale jak jsem psal jsem plný zkušeností a chci je nějak uplatnit

Nejvyšší dosažené vzdělaní - Autotronik s maturitou                                                                        

děkuji za váš čas - Richard B.

1.12.2020 00:08, naposledy upraveno 1.12.2020 00:19 uživatelem PeterGetsman

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personální oddělení

Vážený pane Morello (( @Linedorpheus ))

Vaše žádost k Hasičskému Záchrannému Sboru byla označena jako ZAMÍTNUTÁ.

Z dôvodu "m̶i̶n̶.̶ ̶1̶0̶0̶ ̶s̶l̶o̶v̶ " nedostatočne informácie o sebe 

"Proč Práve vás" m̶i̶n̶.̶ ̶1̶5̶0̶ ̶s̶l̶o̶v

Skúste to nabudúce, za ďalší pokus nič nedáte :-)

Další přihlášku si můžete podat 3.12.2020

• Kpt. Filip Soltes
  • Personálni oddelení

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR

Personálni oddelení

Vážený pane Black (( @Maranty )) Vaše žiadosť do Hasičského Záchranného Sboru byla označená ako SCHVÁLENÁ

*ešte poprosím doniesť výpis o rejstriku 

((Kontaktuj ma na Discord Tulipan#9726))

• kpt. Filip Soltes
  • Personálni Oddelení 
4.12.2020 18:50

Hasičský Záchranný Sbor

Územní odbor Red County

Personální oddělení

Vážení uchazeči,

tímto dnem se uzavírá nábor do řad HZS.

O otevření náboru vás budeme informovat.

mjr. Pavel Smith

Personální oddělení

1 2 3 4