Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Wolfy

Wolfy

Hráč

4
18.9.2024 18:03, naposledy upraveno 18.9.2024 18:26 uživatelem Wolfy

Přezdívka: Wolfy

Věk: 17 

Zkušenosti: Nějaké zkušenosti již mám, vlastnil jsem nějaké svoje servery jak na MTA tak na FiveM, ale nic tak velkého jako Skimo RP

Komunikační dovednosti: Moje komunikace s lidmi je velmi přátelská. Jsem převážně extrovertní typ dokážu navázat komunikaci vezměs s každým. Mluvím plynule Česky a s gramatikou nemám problém, nemám problém ani s Angličtinou

Mám čas: Moje časová dostupnost je v podstatě velká záleží jak kdy a kdy je práce, ale cca 5-6 hodin jsem schopný být aktivní a pomáhat lidem s jejich problémy, o víkendu se to může klidně protáhnout až k 9 hodin, pokud nikam nepojedu a nemám nic naplánované to jsem skoro furt aktivní o ty víkendy, nooo.

Další informace o mně:

Zdravím, nenapadlo by mne že si budu někdy v životě psát žádost o Helpera nebo se jakkoliv dostat do týmu Leosight no dobrá k věci,

Tak něco o mně, jsem Patrick, je mi 17 let zachvilku už konečně plnoletost 18, na Leosightu (Skimu) jsem něco přes 4 roky cca nicméně moc jsem se tu neukazoval a dlouhou dobu zde nic nenapsal ani neRPil protože jsem hrál FiveM a nedával jsem MTA moc času, nicméně RPčku se věnuji již mnohem déle možná 5-6 let ( Sečteno i s FiveM ) naRPeno jakože naRPeno mám něco málo přes 2,000 H ( Ano, šlo by to využít i jinde :D ) stále jsem se nedostal přes můj hlavní rank takže studuji u toho i pracuji, pocházím ze Středočeshého kraje ( nejsem sudety soldier :( ) mám záliby v autech, izs a ačr, najde se něco i v kamionech a různých pracovních strojích, rád si zajdu i ven konec konců na nějaké tůry nebo někam do hor, zajdu někdy i do fitka aby se neřeklo moc to nehituju kvůli zranění a nemoci kterou teď mám, nicméně budu to opět hitovat tak nějak více na zimu kdy zas bude klidný a pohodový období pro všechny co se týče angličtiny stále se jí učím v oboru má angličtina je na komunikativní úrovni někdy si zajdeme s klukama jen tak pokecat s lidmi kteří žijí v Anglii nebo v USA prostě a jednoduše tam kde se mluví Anglicky.

Víc o sobě nemám co napsat ale pokud by k tomu došlo myslím si že u pohovoru by se ještě nějaké věci našli 

Díky moc za přečtení až sem, ještě jednou tedy díky a s pozdravem Wolfy.

18.9.2024 20:56

Ahoj, nechci ti kazit nadšení. Avšak před ani né týdnem jsi dostal dva bany za 2 dny a taky za celkem závažná provinění vůči naším pravidlům. Pokud by jsi chtěl být někdy členem Helper týmu určitě bych se pokusil se více soustředit na naše pravidla a třeba delší dobu prokázat, že je dokážeš dodržovat. Aktuálně musím nesouhlasit.

18.9.2024 21:46

Ahoj,

kromě toho, že vůbec nepřiřadím nick k signifikantnímu hráči v naší komunitě, můžu připočíst to, co zde poslal marek, no na závěr stačí už jen vidět tvé RP ilegálu, abych věděl, že bohužel neplníš minimální standardy pro RP, natož pro vstup do HT.

Musím zamítnout.

Team Manager Dzardys