Přezdívka: Malinkaa
Věk: 16
Zkušenosti: Administrátor - Village Life, Hlavní Administrátor - TitanPlay, Administrátor - ColdPlay
Komunikační dovednosti: Dle mého, mám bohatou slovní zásobu a pravopis nebo gramatika není problém.
Mám čas: 5-8h
Další informace o mně:
Jmenuji se Klára, začínám čerstvě studovat FIT v Brně, kde hodlám bydlet na intru, jsem flexibilní učenlivá. Většinou ve škole pochopím vše takže se dále nemusím více učit a mám více času na MTA. Pokud by někoho z AT zajímalo více informaci týkající se mé přihlášky stačí mi napsat. S pozdravem Malinkaa. :)
**Přezdívka**: Malinkaa
**Věk**: 16
**Zkušenosti**: Administrátor - Village Life, Hlavní Administrátor - TitanPlay, Administrátor - ColdPlay
**Komunikační dovednosti**: Dle mého, mám bohatou slovní zásobu a pravopis nebo gramatika není problém.
**Mám čas**: 5-8h
**Další informace o mně**:
Jmenuji se Klára, začínám čerstvě studovat FIT v Brně, kde hodlám bydlet na intru, jsem flexibilní učenlivá. Většinou ve škole pochopím vše takže se dále nemusím více učit a mám více času na MTA. Pokud by někoho z AT zajímalo více informaci týkající se mé přihlášky stačí mi napsat. S pozdravem Malinkaa. :)