Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vymazání banu

26.9.2024 18:16, naposledy upraveno 29.9.2024 14:10 uživatelem Kaneet

Vážený A-Týme ❤️,

žádám vás o chvilku svého času a o přečtení mé skromné žádosti o odstranění pernamentního zákazu na server Skimo RolePlay.

píše se den 26.9 roku 2024, je něco málo po 6-té hodině, sedím u počítače a ve velké depresi zjišťuji že jsem stále pernamentně zabanován na mém milovaném serveru Skimo. Tudíž jsem nucen pro své mentální zdraví sepsat tuto žádost o unban.

Začněme proč mi vůbec byl ban udělen. Rok dozadu, tudíž rok 2023, jsem měl s kamarády skvělý nápad, dělat si z RP srandu a nebrat ho vážně, takzvaně to ´´trollit´´ či si z toho dělat legraci, jako bych byl nějaký hradový kašpárek v kostýmu. V tu dobu mi to opravdu přišlo velice vtipné a s pochichtáváním jsem trollil a trollil až jsme dostali pernamentní zákaz na serveru, to mi nevadilo, stejně mne již RPit nebavilo, ale mýlil jsem se. 

O rok později, sedím, v dlaních mám hlavu a s brekem vzpomínám na skvělé časy strávené na mnoho RP serverech (Glorious, Artheon či Skimo). Lituji svého chování, díky kterému jsem způsobil mnoho škody a smutku, v té době jsem si toho neuvědomil a opravdu vím že jsem byl nevzdělaný a nekorektní vůči ostatním osobám na serveru a opravdu toho ještě jednou lituji. Není mi to příjemné nad těmito hrozivými činy přemýšlet ale opravdu bych si rád znovu za RPil se svými kamarády a zažil žůžo a zábavu. V temných večerech mi tento server zvedl náladu a s úsměvem jsem šel na kutě a zdálo se mi o něm. Usínal jsem jako na obláčcích, bylo to opravu skvostné.

Ještě bych rád dodal, že žádost píši z druhého účtu, jelikož se mi někdo dostal na starý PC a přišel jsem o přístup k Discordu, Emailu, apod.... Hlavní učet se jmenuje @Kanee. Rovněž bych chtěl zažádat o smazání účtu předchozího, nebo obnovení, ale jediné co tam mám propojené je IP a Tel. Číslo? Nejsem si jistej, ale jestli tak mne napadá leda to.

Když jsme rpili normálně, tak na irisu třeba @sergeikom a @prosteigor.

Váš vážený Kanee.

LeoSight.cz - Herní portál

UPDATE;

Borci,

napsal jsem to sice tak jakože funny stylem, ale nechci zas aby to vypadalo že tu žádost trollím, opravdu o unban stojím, jsem si vědom, že jsem dělal hodně špatností a věcí, které bych určo dělat neměl a stojím za tím, že to byla blbost (jako víc jak to ale zůstal bych na slově blbost).

Opravdu dlouhou dobu jsem se bavil tím, že jsem to trollil a pro zábavu mi to stačilo. Ačkoli tedy žádost může vypadat jakože si z toho dělám zas srandu, nemyslím to tak, pouze jsem to pojal tak trochu jinak.

Vše se to událo z důvodu, že nás to jednoduše přestalo bavit a tohle nám tu zábavu přinášelo, nemyslím to jako výmluvu, protože to není, ale udávám pravdivý důvod a zdroj svého chování, krom toho jsem v tu dobu byl prostě jetej celkem. Chtělo to pauzu a tohle byla zasloužená a nucená pauza, nezpochybňuji svoji permu, byla naprosto zasloužená a v té době bych si ji dal taky a ještě dřív, protože i tak jsem dostal mnoho šancí, ale jak říkám, můj cíl předtím byl troll a to naprosto přiznávám a stavím se k tomu, že to byla velká chyba, která mi v tu dobu přišla ale jako adekvátní zabíjení času, což není. RPím už dlouho, resp. RPil jsem a např. na Artheonu jsem byl součástí mnoho projektů (např. Top Cars), znovu mne s kamarádem chytla chuť toho RPení a bohužel s mojí minulostí mi nebylo umožněno se vrátit, chybí mi to a kdyby byla možnost druhé šance, beru ji všemi deseti. Rovněž bych se chtěl omluvit serveru samotnému za ty blbosti, nebylo to nic extrémního, ale troll to byl a to bohatě a hlavně opakovaně stačilo, tudíž to dlužím minimálně a chtěl bych si to v druhé šanci odčinit tím, že budu RPit a přispívat komunitě jako jsem to dělal předtím. 

Permu jsem dostal od @Dzardys pokud se nepletu.

Díky za přečtení, 

s pozdravem krásného dne,

Kanee.

Thumbs Up Emoji PNG Transparent Images

29.9.2024 14:12

Vzhledem k aktivnímu porušování globálních pravidel portálu nevidím nápravu v tvém jednání a žádost zamítám.