Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

RCN - Výběrové řízení

1 2 3



Spekoun

Hráč

6
12.11.2020 00:08, naposledy upraveno 12.11.2020 00:12 uživatelem Spekoun

Vzor pro přihlášku.

Jméno - Rafael Espera

Datum narození - 25.3.1990

Místo narození - Guadalajara ( Mexiko )

Místo trvalého pobytu - Palomino Creek

Vzdělání - Sephardi Hebrew College ( Mexico city )

Pracovní zkušenosti - Výstavba vedení VVN, Policie San Andreas

Cílová pozice - Technik; Dříve jsem jsem pracoval pro společnost patřící mezi jedničky na mexickém trhu v zajišťování komplexních služeb v oblasti přenosu a distribuce elektrické energie. Mezi hlavní činnost mé práce byla výstavba a projekce vedení VVN na hladinách 110, 220 a 400 kV.

Telefonní číslo či Email ( Discord ) -  364871 (Paul Finch#1750)

 

 

OOC informace

Věk - 18

Něco o vás - Jmenuji se Honza a pocházím z malého města v Ústeckém kraji ve kterém i bydlím. Momentálně studuji třetí ročník technické školy nedaleko mého bydliště a to konkrétně programování a automatizaci NC a CNC strojů. Přes 10 let se věnuji florbalu, který mě stále baví a naplňuje. Jeden z největších úspěchů byl dostat se do extraligy, hrát na turnaji kde byli týmy z celého světa a být nominován do reprezentace. Mezi mé další koníčky patří modelování v programu Solidworks a navrhování PLC schémat. Aktuálně mi zbývá v autoškole 5 jízd, avšak kvůli aktuální situaci ji nelze dokončit.

pa202

Hráč

39
15.11.2020 17:02

Jméno a příjmení - Bc. Hieronymus Singh
Datum narození (den.měsíc.rok) - 09.01.1979
Místo narození (město, stát) - Neumarkt, Nemecko
Místo trvalého pobytu - Ubytovňa Montgomery
Vzdělání -

Humboldt-Gymnasium (1994-1998)

Department of Psychology (Humboldt-Universität zu Berlin) (1998-2001)

Pracovní zkušenosti - Administratívny pracovník na úrade (2001-2018)
Telefonní číslo či Email (v tuhle chvíli Discord) - Email (just_paprik#3585)
Cílová pozice - Rád by som sa zaujímal o pozíciu redaktora, ale nedokážem povedať, či by som v niečom vynikal oproti ostatným. Môžem však povedať, že veľmi rád píšem a sledujem dianie v meste, takže vždy budem vedieť o čom písať a budem tak aspoň k užitku narozdieľ od miliardy ostatných rádoby debílkov, ktorí sa zaujímajú o pozíciu redaktora. Som teda safe option vďaka tomu, že sledujem dianie v meste a nebudem vyžiarač rozpočtu.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk
- 18
Něco o vás - táákže ... Ako všetci vedia volám sa Patrik a ľudia ma poznajú pod prezývkou Paprik alebo pa202. Ľudia ktorý ma poznajú zároveň vedia o mojom autistickom psovi, ktorý z času na čas zozelená ako hulk a premení sa tak na zelenú príšeru. Inak o sebe môžem ešte povedať, že sa trošku zaujímam o autá a občasne robím pre niektorých ľudí Indian Tech Support. Po večeroch zvyknem vysedávať na gauči a pozerať všetky rôzne Bčkové filmy ktoré vznikli a nikto ich nemá rád pretože sú na hovno.

DrHell

Hráč

18
1.12.2020 12:49

Jméno a příjmení - Merrick Mason
Datum narození (den.měsíc.rok) - 12.4.1965
Místo narození (město, stát) - Newbury, Spojené královstvo
Místo trvalého pobytu - Blueberry
Vzdělání - University College London - Faculty of Law 
Pracovní zkušenosti -

  • Spoločnosť pre právo (Law Society) - Advokát zastupujúci v občianskoprávnom odbore 
  • 1990 - 2018

Telefonní číslo či Email (v tuhle chvíli Discord) - Tel. č. 398839 - merrick.mason@smail.ic / ((Discord: hellye16#0732))
Cílová pozice - Po uvedených možnostiach som sa rozhodol o pozíciu redaktor. Myslím si, že z hladiska môjho bývalého pracovného pomeru viem vystupovať pred kamerami naďalej moje improvizátorské schopnosti sú velice dobré aj po 2 rokoch. Môj reflex na určité diania sa a stresové situácie ktoré sa pri určitých dianiach stávajú, viem velice dobre spravovať a uchovať sa aj vtedy v kľudnom režime. Jasne a zreteľne sa pokúšam vyviesť maximum pri určitých údalostiach. Preto si myslím, že som vhodným kandidátom na danú pracovnú pozíciu. 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk - 15
Něco o vás (rozepište se, minimum je 75 slov! Při nedodržení množství slov je žádost okamžitě zamítnuta!)

Zdravím každého čitateľa a čitatelku, volám sa Marcel a pochádzam z Lučenca. Po krátkom uvažovaní a hraní na postave som sa rozhodol podať prihlášku do RCNews teda sem. 

Zvyčajne hrávam florbal a futbal. Zúčastňujem sa aj florbalových tréningov v Lučenci. Naďalej sa zaujímam o umenie a teda v tomto pípade aj o počítačovú techniku ako takú. Povahovo som občas "prehnaný". Som extrovert a realista. Pokúšam sa byť zvyčajne na strane zdravého rozumu. Ako som už spomínal, zaujíma ma počítačová technika ako taká, a to teda hardware ale nesmú chýbať aj nejaké hry. Rád sa učím niečo nové a nezvyčajné. Zaujímam sa mierne aj o biológiu človeka a občianskú náuku. 

sandlerino

Hráč

39
2.12.2020 22:01

Vzor pro strukturovaný životopis
Jméno a příjmení - Joshua Blackburn
Datum narození (den.měsíc.rok) - 29.9.1997
Místo narození (město, stát) - Edinburgh, Anglie
Místo trvalého pobytu - Palomino Creek
Vzdělání - Vysokoškolské - Ing. - obor Kybernetické bezpečnosti
Pracovní zkušenosti - IT Poradce, řidič autobusu, Programátor na volné noze, ochrana majetku
Telefonní číslo či Email  - tel.č. 870169, email: joshua.blackburn@smail.ic
Cílová pozice - Redaktor  - jsem kreativní a velmi rád se vyptávám, dokáži tvořit smysluplný, důvěryhodný a zajímavý "kontent". Dokáži pracovat i ve velmi náročných podmínkách a pod tlakem.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk - 16
Něco o vás 

Ahoj, jmenuji se Martin a pocházím z Jihomoravského kraje. Momentálně studuji na střední průmyslové škole v oboru Informační technologie - elektronické počítačové systémy. Mé volnočasové koníčky, záliby jsou hry na PC a mimořádně také programování. Řekl bych o sobě, že mám velmi specifický smysl pro humor, který chápu v podstatě jen já a mých pár přátel. Velmi rád poslouchám Heavy Metal a podžánry Metalcore, Deathcore, Alternativní metal. Dokážu být velmi trpělivý, důsledný, upřímný, někdy i kreativní. Také bych o sobě řekl že jsem velmi chápavý a dokážu si vyslechnout člověka. K mým mínusům patří to, že někdy to už na mě je prostě moc a prasknou mi nervy. Další mínus bych také viděl v mých otravných připomínkách. Toť vše.

Bomba

Hráč

15
7.12.2020 14:57

Jméno a příjmení - Josh Larson
Datum narození (den.měsíc.rok) - 12.9 1993
Místo narození (město, stát) - Dallas Texas (USA)
Místo trvalého pobytu - Blueberry
Vzdělání - Universal Technical Institute Orlando
Pracovní zkušenosti - kamionista , automechanik 
Telefonní číslo či Email (v tuhle chvíli Discord) -  tel.č.: 439831 , josh.larson@smail.ic , ((discord: negativnabomba#1196))
Cílová pozice - Technik:  Mám skúsenosti v oblasti technických prác či už sú to opravy alebo úpravy. Taktiež som zvykol som čítať knižky ohľadom elektrotechniky. Snažím sa riešiť problémy jednoducho a efektívne. Jednoducho manuálnym prácam sa venujem od malička. Bol by som rád za túto pracovnú pozíciu.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk - 15
Něco o vás -  Ahoj volám sa Samo pochádzam zo Štúrova a na Leosight "scéne" som pomaly rok. Medzi moje záujmy patrí určite šport , konkrétne plávanie a rád si zahrám na počítači...Som typ človeka ktorý sa rád trávi čas s kamarátmi a ľuďmi okolo. Milujem adrenalín a všelijaké šialené nápady ale dokážem byť aj vážny keď sa jedná o "citlivejšie" témy alebo jak by som to nazval. V stresových situáciách sa snažím konať s chladnou hlavou aj keď to niekedy neni jednoduché. Vytáča ma keď sa nejaká činnosť nespraví poriadne alebo sa nedokončí a nechá tak. Čo sa týka môjho hudobného štýlu poslúchania , zvyknem počúvať najmä metal a old school rap...pritom amatérne hrávam na gitaru. To je asi v skratke o mne všetko.

Petriik1

Hráč

32
9.12.2020 20:33, naposledy upraveno 9.12.2020 21:13 uživatelem Petriik1

Jméno a příjmení - Petr Hubert
Datum narození (den.měsíc.rok) - 2.5. 1995
Místo narození (město, stát) - Montgomery, Red Country
Místo trvalého pobytu - Montgomery - ubytovna
Vzdělání - 2010 - 2014 - Střední průmyslová škola Los Santos - obor technické lyceum
Pracovní zkušenosti - Řidič, Hlídač, Servisní technik manipulační techniky.
Telefonní číslo či Email (v tuhle chvíli Discord) - 761842, petr.hubert@smail.ic ((Petriik1#5603))
Cílová pozice - Technik - v technickém oboru se motám již od dokončení střední školy a troufám si říct, že mé schopnosti jsou velmi dobré. Určitě bych mohl přispět svými zkušenostmi a nadáním. Manuálně jsem zručný již od útlého věku kdy mě rodiče nutili se vše naučit. Rád se také seznamuji s novými lidmi.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk - 15
Něco o vás - Takže ahoj, jmenuji se Petr a pocházím z Olomouckého kraje. Studuji na střední ekonomické škole na oboru Manažér Informačních technologií. Ve volném čase hraji buďto na pc (Arma, MTA, šachy atd.) nebo chodím ven. Rád sleduji filmy/ seriály nebo pomáhám rodičům na zahradě. Občas i aktivně sportuji, podle toho jak se mi chce a jestli je venku teplo - běh, kolo, plavání atd. V neposlední době jsem si oblíbil vaření. Mezi můj hudební žánr patří vlastně cokoliv co se mi zalíbí, takže se u mě těžko určuje můj hudební žánr. Tohle by asi bylo vše. Petriik

Ressetth

Hráč

14
7.1.2021 20:33, naposledy upraveno 7.1.2021 20:36 uživatelem Ressetth

Vzor pro strukturovaný životopis
Jméno a příjmení - Salvio Lucio
Datum narození (den.měsíc.rok) - 26.11. 1980
Místo narození (město, stát) - Milan, Italy
Místo trvalého pobytu - Palomino Creek
Vzdělání - ABA, Nuova Accademia di Belle Arti Milano
Pracovní zkušenosti -
2010-2011 News De Milano - Regionální reporér
2012-2013 Los Angeles News - Regionální reporér
2015-2020 San Francisco News Network - Regionální reporér, Manager
Telefonní číslo či Email (v tuhle chvíli Discord) - 431553
Cílová pozice - (rozepsat se proč zrovna vy jste vhodným pracovním adeptem) Ten kdo mojí osobu zná, ví že v jakémkoliv městě mi nic neunikne a vše vím mezi prvními. Mám několikaleté zkušenosti s tímto povoláním, ve všech redakcích které jsem výše uvedl a celkově se v tomto oboru skvěle vyznám. Vždycky jsem chtěl psát články či podávat rozhovory, proto bych se chtěl stát reportérem.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

OOC informace
Věk - 17 
Něco o vás (rozepište se, minimum je 75 slov! Při nedodržení množství slov je žádost okamžitě zamítnuta!) Ahoj, mé jméno jest Jirka, je mi 17 let, bydlím v černém městě jménem Ústí nad Labem, momentálně studuji třetím rokem obor Automechanik. Co se týče roleplaye tak se tomuto věnuji už více než 5 let, každopádně MTA hraju přibližně tak druhým měsícem, hrál jsem spíše na SAMPu kde jsem tuto frakci už několikrát vedl. Chtěl bych psát aktivně články, či podávat rozhovory. Netuším co sem ještě napsat, snad to stačí. :)

sandlerino

Hráč

39
7.1.2021 21:34

Milý pane Lucio,

Nábor je momentálně uzavřen z důvodu absence ředitele.

Prosím vyčkejte do vyřešení celé věci krajskou radou.

Za RCN,

Redaktor,

Joshua Blackburn

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024