Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okresní plátek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17



20.7.2021 23:34, naposledy upraveno 20.7.2021 23:35 uživatelem nereznavzdy

 

Vysoká míra dopravních nehod, může za to rychlost?


        Není dne, kdy by se v kraji Red County nestala vážná dopravní nehoda, většinou k tomu to dochází v důsledku nedbalosti řidičů a velice přispívá překračování maximálně povolené rychlosti, pokud-li chceme můžeme to nazvat, jak to nazval  kapitán místního okrsku Jeffrye Scott " o to že vodiči jazdia často dakar".

 

Tuto skutečnost si podle výpovědi pana Raymonda Brantleyho, starosty Palomina Creek a soudního znalce, kongres San Andreas zcela uvědomuje: "Většinou se jedná o do jisté míry provařené úseky jako údolí v Blueberry, popřípadě bezohledná jízda skrze kteroukoliv z obcí."

Soud podle slov inspektora Vrchního soudu, milionáře a vášnivého řidiče, Johnyho Heavyho přenechává zcela v kompetenci kongresu.

 

Jak se tuto situaci snaží úřady vyřešit?:

Mají vzniknout dva nové radary a to na hlavní třídě v Montgomery při výjezdové stanice záchranných sborů(viz. obrázek 1.) a druhý při východní cestě do Blueberry na křižovatce(viz. obrázek 2. ), k již nově postavené značce "STOP" při tomto vjezdu. ( viz. obrázek 3. )

Raymond Brantley k tomu dodal :" Zvažujeme zvýšení sazeb za bezohlednou jízdou, celkově."

 

Policie se zas snaží slovama kapitána Scotta "Berieme im ŘP, zabavujeme autá a dávame blokové pokuty.".

Zvyšení sazeb by mohli zapříčinit protesty, které by se musely nějak řešit. Taktéž jsme zjistili, že radary nejsou tak dokonalé, a dá se jejich systém lehce obejít, bohužel to už je problém poskytovatelé těchto radarů.

 

A jak se řeší tyto nehody?

Po většinou na nehodu nedorazí ani policie, pokud dorazí, jen málo se stává že by si to sama dokumentovala a dále řešila.

Kpt. Scott: "Všetko sa nedá stíhať že ano. Pak tu k tomu máme vykrádačky obchodov, banky a podobne."

 

Bohužel statistiku dopravních nehod si prozatím nevede ani soud, policie ani kongres San Andreas, údaje o statistikách získávají prostřednictvím osoby vyšší hodnosti u PSA.

 

Policie se pokoušela skrz kongres prosadit retardéry v obci Montgomery, pan Brantley odpověděl "Pro návrhu retardérů nic nemám, naopak by šlo o hodně vítaný prvek především pro Montgomery.".

Tudíž můžeme posuzovat že došlo k neporozumění mezi dvěmi stranami.

 

Z sedmi dotázaných překračují pravidelně rychlost čtyři lidi,

dva z nich mimořádně a jeden minimálně jen v naléhavých situacích.

 

Buďte na silnici ohleduplní,

zachráníte tím životy.


Obrázek 1.

Obrázek 2.

Obrázek 3.

Ilustrační obrázek.

 


Za Red County News,

Maisy Duncan.

 

22.7.2021 23:47, naposledy upraveno 23.7.2021 01:00 uživatelem nereznavzdy

 

Nové budovy a okrasné prvky v kraji.


         Z noci 18.7. na 19.7. nám krajské zastupitelstvo nově vybudovalo dvoje nové budovy podzemních garáží v obcích Montgomery( viz. obrázek 1. ) a v obci Palomino Creek dokonce s venkovním parkovištěm a zahrádkou na posezení( viz. obrázek 2. ).

Dále se namalovalo na zem nové přícestní parkoviště na silnici v Palominu Creek společně s vysazením stromů u této silnice, jedná se o silnici vedoucí kolem Arthur BBQ, Ammu Nation, a kancelářích RCN( Red County News ) ( viz. obrázek 3. ). Po celém Red County

dále přibyly lavičky a zasázely stromy. 

V případě Palomina Creek stály tyto úpravy stály 7 milionů korun, v Montgomery výstavba garáže pouhých 5 milionů.

v budoucnu by se mělo jednat na dotace pro Letecký klub a Veterinární a odchytovou službu.

Bohužel RCN nebyly poskytnuty bližší informace okolo rozpočtu stavby ani samotný rozpočet kongresu.

Za informace děkujeme panu Raymondovi Brantleymu, starostovi Palomina Creek.


Obrázek 1.

Obrázek 2.

Obrázek 3.


Za Red County News,

Maisy Duncan.

23.7.2021 15:18, naposledy upraveno 23.7.2021 15:23 uživatelem nereznavzdy

Neplatný trest smrti a vyhlášky Palomina Creek, co je nového?


       Dne 19.7. byl vydán Kongresem San Andreas zákon o trestu smrti s očíslování [42/2021] který měl vyjít v planosti den poté neboli 20.07., dosud ale je dle slov slečny Laurenzo, soudkyně Vrchního soudu a pana Raymonda Brantleyho, člena krajského zastupitelstva, tento zákon označen za neplatný. Na otázku proč je doposud neplatný nám pan Brantley odpověděl následovně, “Problém nastává ve stávajícím znění Listiny základní lidských práv a svobod.”. K tomu podotkl “Daná Listina základních lidských práv a svobod je momentálně v rozporu s celou řadou dnes platných zákonů.”.

Kongres již podal k Vrchnímu soudu poupravenou Listinu základních práv a svobod, čeká se tedy na soud, poté se bude dále jednat o zavedení momentálně neplatného zákonu o trestu smrti.


    V posledních dnech byly znovu vydány všechny vyhlášky města Palomina Creek, hlavní důvod byl v novém formátování dle zákona o platnosti právních předpisů, sepsané předsedou Vrchního soudu doktora Cornella. Změny oproti starým vyhláškám jde pouze o možnost požádání vjezdu na pláž v Palominu Creek a formulace všech vyhlášek na stejno.


Za Red County News, Maisy Duncan.

Brumik

Hráč

37
16.8.2021 22:49, naposledy upraveno 16.8.2021 22:53 uživatelem Brumik

                                                   


Dopravní nehody v San Andreas

"Nepřiměřené rychlosti můžou způsobit srážky" takto reaguje policie i svědci nehod, které se každodenně stávají na silnicích San Andreas. Nebezpečné úseky, ale i nebezpeční řidiči jsou příčiny dopravních nehod avšak při většině případech lidé, kteří způsobili srážku od místa nehody odjedou a stovky lidí ročně kvůli dopravních nehodách zemřou.

Řidič by měl přizpůsobit rychlost vozidla celé řadě okolností, které silniční provoz vyžaduje a samozřejmě také svým řidičským schopnostem.

Současné zkušenosti z provozu však ukazují i na jiný problém s rychlostí. "Velmi důležitým pojmem je bezpečná rychlost. Můžeme totiž jet sice v rychlostním limitu, a přesto být nebezpeční a naopak," uvedl James Palmerg. Příkladem může být i nepřiměřeně pomalá jízda, způsobená třeba telefonováním za jízdy. To může vést k neadekvátním reakcím ostatních řidičů, čímž se zvyšuje bezpečnostní riziko. Střet ve vysoké rychlosti má zpravidla fatální následky. V situaci, kdy dojde k velkému přetížení při nárazu, funguje tzv. decelerační trauma.

Mezi nejvíce nebezpečné úseky patří třeba dálnice Las Venturas, tato lokace je nebezpečná zejména pro řidiče kamionů, kdy při podjezdu mostu kousek od obce Blueberry v pravém pruhu zde nemůžou jezdit vozidla větší jak 3.0m (obr. 1). Dále třeba nebezpečné snižování do obce Blueberry kde řidiči jezdí nad rychlostním limitem a nestihnou zareagovat na prudké snižování (obr. 2).

 


ODŠKODNENÍ DOPRAVNÍCH NEHOD

Újma na zdraví při dopravní nehodě může znamenat lehké zranění typu pohmožděnin, poranění krční páteře až těžká zranění s nutností dlouhodobé hospitalizace a vznikem trvalých zdravotních následků. Právo na odškodnění za zranění náleží tomu poškozenému újmou na zdraví, který výlučně nezavinil autonehodu. Oběť dopravní nehody se může následně obrátit s žádostí o odškodnění od viníka.


Obrázek 1. Nebezpečný podjezd na dálnici LV

Obrázek 2. Nebezpečné snižování do obce Blueberry

 

Proto prosíme za RCN i za PSA, ať řidiči dbají na značky a byli ohleduplní.


Za Red County News, Ing. John Dreilor

Brumik

Hráč

37
17.8.2021 21:42, naposledy upraveno 17.8.2021 22:34 uživatelem Brumik


Práce ZZS

Není den bez jediného výjezdu. Takto reaguje většina záchranářů z Red County. Záchranáři zajišťují odborné přednemocniční neodkladné péče. Jsou součástí našich životů a bez nich by se Red County, ale i celý ostrov San Andreas neobešlo.

 

Dle paní záchranářky MUDr. Angeliny Howardové se nejčastěji jezdí k autonehodám, ale i třeba k potyčkám nebo jezdí také kvůli přestřelce mezi sborem PSA a ilegálními organizacemi.

 


Volání na ZZS

 

Nejdůležitější informací je, že číslo na tísňovou linku je 911. Když voláte ZZS nejdůležitější je že musíte správně popsat místo, kde se nacházíte (př. Nacházím se v Blueberry u odtahové služby). Dále musíte popsat problém co se stalo (př. Pána zde srazil automobil, který od místa nehody odjel. Zraněný pán je v bezvědomí). Pokud správně neřeknete tyto údaje záchranná služba se nemusí dostavit včas na místo a pak se jim nepodaří zachránit pacienta.

 

Ilustrační obrázek

 

Prosíme proto za Red County News, aby byli všichni občané San Andreas obezřetní.


Za Red County News, Ing. John Dreilor

21.8.2021 20:16, odstraněno 21.8.2021 20:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Brumik

Hráč

37
21.8.2021 21:09


Zřícení letadla v Montgomery

Dne 18.08.2021 kolem 20:00 se v Montgomery kousek za čerpací stanicí zřítilo letadlo, které následně začalo hořet. Naštěstí se letadlo stihlo uhasit ve velmi krátkém čase a ve 21:15 téhož dne se již začaly uklízet trosky letadla. Na místě zasahovalo mnoho záchranných složek a bylo zde několik zraněných civilistů od popálenin, nadýchání kouřem a další. Podle hasičů se zřítilo letadlo kvůli závadě, která není ještě známá, jaká závada zapříčinila havárii se stále zjišťuje. Zatím stále nevyšla žádná oficiální zpráva od jakékoliv záchranné složky, tudíž není znám počet obětí, či zraněných. 

 

Obrázek 1. Havárie letadla za čerpací stanicí

 

Obrázek 2. Uzavřená silnice za čerpací stanicí

 


Za Red County News, Ing. John Dreilor

Zeintar

Hráč

49
27.8.2021 17:10, naposledy upraveno 28.8.2021 09:21 uživatelem Zeintar

 

 

 


Únos soudkyně za denního světla!

 

     Dne 22.08.2021, ve večerních hodinách, došlo k únosu soudkyně Viollety Reed a to za denního světla z budovy úřadu v Blueberry! Dle slov ochranky do budovy vstoupil muž v modrém ponču s automatickou puškou v ruce, jeho akce byla s největší pravděpodobnosti naplánovaná, neboť v daný okamžik se v budově nacházeli (mimo soudkyně) také jeden z členů Kongresu a psycholog záchranné služby. Dotyčný využil momentu překvapení, vtrhnul do budovy, postřelil člena Kongresu i psychologa a poté unikl se soudkyní jakožto rukojmí.

     "Na místě zasahovaly jak státní složky, tak i dobrovolníci, přičemž jednoho z nich Policie San Andreas dokonce zadržela z podezření v zapojení celé akci. Nebo to bylo kvůli provokativnímu outfitu?" odpověděl Seth Young, člen ochranky na úřadě v Blueberry.

     Není překvapením, že na místě asistovala i jednotka ART, která měla na záchraně soudkyně největší vliv. Ostatně právě skrze schopnosti této jednotky se dostala soudkyně ze spárů únosce téměř bez úhony poté, co byl únosce, jehož identitu se nám nepodařilo zjistit, zastřelen ve vile nedaleko Angel Pine, kde ji většinu času držel.

     Dá se těmto incidentům zabránit? Možná by stačilo posílit ochranku v budově úřadu Blueberry, popřípadě modernizací vybavení, kterým právě tato ochranka disponuje. Nicméně zůstává otázkou zda se něco něco změní, či nikoliv.

 

Fotografie č.1

 

Fotografie č.2

 

Fotografie č.3

 

Fotografie č.1 - Vila poblíž Angel Pine
Fotografie č.2 - Přílet A.R.T. helikoptéry
Fotografie č.3 - Obecní úřad

 

Pro okresní plátek - Raymond Brantley

1.12.2021 14:54, naposledy upraveno 1.12.2021 14:57 uživatelem Awoo

Kryptobitva v aukční síni   


Ve státě San Andreas se dne 30. listopadu 2021 odehrála neviditelná bitva. Bojovalo se však ve světě za obrazovkou a to na nových stránkách aukčního portálu Garver Auction House - garver.ic . Probíhala zde on-line dražba o jedno ze vzácných vozidel DeLorean DMC-12. Ačkoliv byl vůz umístěn na aukci od 24.listopadu tohoto roku, největší aktivita přihazujících byla v poslední hodině, ne-li v posledních minutách aukce. Vůz se nakonec vydražil za neuvěřitelných 970NC ( zkr. kryptoměny Nomelcoin - pozn.red. ).

Dne 23.listopadu 2021 se objevil na síti nový portál garver.ic - portál patřící společnosti Garver Auction House sídlící poblíž známé dominanty San Fiera, mostu Garver Bridge, podle níž nese i své jméno. Portál se spustil s drobnou, krátkodobou aukcí, trvající pouhé dvě hodiny o sběratelský pozlacený nůž. Nedlouho poté se na portálu objevila ale velmi zajímavá aukce o již zmíněný vzácný vůz Delorean DMC-12, jehož vyvolávací cena byla stanovena na 100NC - dle aktuálního kurzu ( v ten moment ) to bylo zhruba 1.450.000 CZK. Což poměrně reflektovalo původní importní cenu ( 1.556.000 CZK - pozn.red. ). Jednalo se o jeden z pěti původních kusů, které do San Andreas importovala firma Deluxe Import Incorporated na konci minulého roku. Vozidlo mělo najeto pouze pár desítek kilometrů a redakci se nepodařilo zjistit komu patřilo, než se objevilo v aukci a nebo kdo byl původní majitel, který vozidlo zakoupil od zmíněné dovozové firmy. 

Během prvních dnů aukce se na vůz přihazovalo pouze sporadicky a až do 30.listopadu cena vystoupala zhruba čtyřnásobně, ovšem jak se začala blížit dvacátá hodina večer, strhla se na stránkách aukční síně doslova bitva o tento vůz. V posledních vteřinách aukce si vydražitelka svůj vlastní poslední příhoz pojistila tím, že sama sebe ještě přehodila částkou 970NC. Takovéto pohyby a zájem o vůz, které aukce vyvolala zahýbaly i samotnou hodnotou Nomelcoinu, který po ukončení aukce přesáhl svoje dosavadní historické maximum - 15.300 CZK za 1NC. Tím se udala zároveň i vydražená hodnota vozidla přesahující 14.840.000 CZK, což je téměř desetinásobek jeho původní importní ceny - vskutku neuvěřitelný výsledek. 

Licitátor společnosti Garver Auction House, pan Fang Casey, který měl tuto dražbu na starost se nechal později slyšet, že je s výsledkem aukce velmi spokojený a že poslední minuty byly opravdu napínavé. Nicméně dodal, že bitva, která se strhla právě v posledních chvílích mu vnukla myšlenku, že by i online aukce mohly být více podobné těm živým. Na takových aukcích se s každým novým nejvyšším příhozem vyzývá k přehození daného příhozu a vzniká tím klidnější prostor pro příhoz. Společnost se tedy rozhodla s každým novým příhozem prodloužit aukci o deset minut od daného příhozu, pokud se již blíží konec dražby. Tímto tahem se může prodloužit i samotné trvání dražby až do momentu, kdy deset minut nikdo po posledním zájemci nenavýší částku. Pan Casey si od toho slibuje férovější podmínky pro zájemce o dražený artikl a zároveň i lepší možný zisk pro navrhovatele dražby.

Vydražitelem aukce se stala Nathalia H. z Red County, která si vozidlo přijela vyzvednout v pozdních večerních hodinách, po ukončení dražby, a s nadšením s ním rovnou z provozovny společnosti Garver Auction House odjela domů. Na následující fotografii, pořízené při předání vydraženého vozidla, můžete vidět licitátora aukce, pana Fanga Caseyho, který předává klíčky od vozidla šťastné vítězce dražby Nathalii H. Zajisté bude ještě velmi zajímavé sledovat další artikly, které se v aukci společnosti budou objevovat a jejich další osud poté, co dražbami projdou.

~ Nika

Předání vydraženého DeLorean DMC-12

BOTRobert

Hráč

29
8.12.2021 21:37

Veřejná výrobní stanice

Jak už jste si mohli sami všimnout, tak se v Mongomery nachází veřejná výrobní stanice, která je otevřená v každý čas. Téměř každý den si můžete všimnout, že v jejím okolí stojí pár aut. Je to přínos pro občany nebo pro osoby co se pohybují v ilegální činnosti?

     Z mé vlastní zkušenosti se mi již několikrát se mi stalo, že při projíždění kolem místa, kde se nachází tato výrobní stanice, stála hlídka Policie. Dokonce i v nočních hodinách se rozléhaly výstřely všech střelných zbraní a ne jenom po Mongomery, ale i v přilehlých vesničkách i větších městech. Postupem času střelba utichla a již není na denním pořádku střelba. Zda je výrobní stanice přínosná, tak to již necháme na vašem usouzení.

     Tímto bychom vám chtěli jen připomenout, že se střelné zbraně i munice dá vyrábět legálně a to pouze pokud máte koncesi na vyrábění střelných zbraní a munice. Nedělejme to těžší než to je naší Policii, která pracuje ze všech sil.

     Pár slov na závěr, buďte opatrní a dbejte svého zdraví i občanů kolem vás. Jen přeci, první pomoc je povinen poskytnout každý.

RD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Powered by LeoSight IFS
LT~130