Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okresní plátek

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17



14.12.2021 01:13, naposledy upraveno 14.12.2021 01:33 uživatelem Awoo


V sobotu 11. 12. 2021 se v inzerci objevila zmínka o aukci nemovitosti firmy Los Santos Developements, která zveřejnila jejich nejnovější dokončený projekt s názvem Northstar Mansion. Jedná se o luxusní moderní sídlo, které je vybudováno na úpatí kopce na severovýchodním okraji Los Santos. Vila má velký společenský prostor s kulečníkem, kuchyní a barem, oddělenou menší společenskou místnost, 2 ložnice, posilovnu, balkon, terasu a bazén. Budova je navržena tak, aby unesla váhu i těžkých vrtulníků na své střeše, kde se nachází helipad. Součástí prodeje je také prostorná zahrada (velký pozemek o rozloze 2,3 hektaru v katastru uveden pod číslem 336), příjezdová cesta a 5 garáží. Z nemovitosti je krásný výhled na pláž a oceán a vzhledem k tomu, že její prosklená čelní část je situována na východ, ráno lze pozorovat východ slunce z pohodlí postele například se šálkem kávy. 

Samotný dům je velmi prostorný a moderně zařízený. Za samotným dvoukřídlým vstupem se na zdi nachází velký krb, který díky kvalitní vzduchotechnice dokáže ohřát příjemným teplem všechny místnosti domu a zároveň působí jako ikonický doplněk celého interiéru. Dále se zde nachází několik uměleckých instalací a velice příjemná terasa s posezením a grilem. Garáže nemovitosti jsou velmi šikovně ukryté v samotném kopci za domem, kdy z předního pohledu jde vidět jen samotný vjezd a v řadě za sebou se nachází 5 samostatných garáží s elektrickými vraty.

Dražba byla zveřejněna na portále společnosti Garver Auction House, o kterém jsme se zmiňovali v nedávném článku Okresního Plátku. Na tomto aukčním portále (garver.ic pozn.red.) byla stanovena vyvolávací cena celé nemovitosti na 330NC, což v době vydražení značilo zhruba 5.076.000,-Kč. Po několika počátečních slabších příhozech od různých zájemců se objevila částka rovných 1000NC. V ten moment se aukce přenesla do vyšších čísel a začala bitva mezi dvěma krypto-peněženkami. Po několika desítkách napínavých minut se konečná cena nemovitosti vyšplhala na 2450NC, což v době vydražení odpovídalo částce téměř 37.689.000,-Kč. Novým vlastníkem nemovitosti se stala současná majitelka oblíbeného nočního podniku Belleville Club v Montgomery. 

Nadšená majitelka stavby umožnila redakci Okresního Plátku jako prvnímu pořídit exkluzivní fotografie a prohlídku celé nemovitosti. Prostor je jako stvořený pro pořádání večírků, nebo společenských akcí a bude určitě zajímavé sledovat, jak se stavbou naloží. 

~Nika

VajkoChlpko

Hráč

57
18.12.2021 23:44, naposledy upraveno 19.12.2021 13:34 uživatelem VajkoChlpko

Vianočné trhy a ich problematika   


Vianočné trhy sú v plnom prúde. V Montgomery, sa nám tento rok podarilo zaobstarať zopár stánkov, rôznorodé produkty spojené s vianočnou tematikou, a blížiacim sa koncom roka 2021. Od polovice decembra do Vianoc sa najkrajšie miesta Montgomery, premenia na rozprávkové vianočné trhy. Vôňa vianočného punču a ihličnatých stromčekov, navodí tú pravú nefalšovanú vianočnú náladu.


Oficiálne jeden z najpozoruhodnejších vianočných trhov v San Andreas Montgomery, priam srší šarmom. Každá z takmer 7 drevených chatiek medzi PSA stanicou a benzínovou pumpu, ponúka kúsok špecifického kúzla: od náhodných vianočných darčekov cez vianočný puding, vianočné čapice, vianočných stromčekov, typického svařáku, až po jedlo a nápoje.

Medzi ponúkaným tovarom, sa nachádzajú taktiež okrem iného, aj nechválne známe pyrotechnické výrobky (rachejtle). 

 


Polícia v posledných dňoch, dostáva neustále sťažnosti na svoju linku, neprofesionálnym prístupom a narábaním s pyrotechnickými výrobkami. Ľudia sa sťažovali prevažne na bordel, neporiadok, nadmerný hluk, smrad a samozrejme šíriace sa nebezpečenstvo. Po týchto sťažnostiach, urýchlene reagovali starostovia a kongresmani, a vydali vyhlášky pre svoje mestá. Tieto vyhlášky rázne obmedzujú/zakazajú, obsluhovanie pyrotechnických výrobkov na takú úroveň, aby nerušili spoluobčanov, a predošlo sa takto neustálym výjazdov IZS.

 


Svoje nám na túto kontroverznú tému povedal, aj nadstrážmajster Orlando Anderson.

 

Aký máte názor, na problematiku s pyrotechnickými výrobkami v San Andreas ?


Můj názor je takový, že je to naprostá zbytečnost, pokud se něco vyloženě neslaví.
Jsou z toho akorát zranění, popáleniny.
Samozřejmě už na toto vznikla samotná vyhláška,takže za mě se to určitě omezí.
To je asi vše,co bych Vám k tomuto mohl říci.
Sám to nemám rád.


Samozrejme teda, asi ani ten bordel nie je sranda odpratávať, je to taktiež jeden z problémov ?
Samozřejmě.


Ale ako ste už spomenul vyhlášku, myslíte si, že sa to od vydania obmedzilo ? Nastala nejaká zmena od vydania ? Rozdal ste už nemalé pokuty ?
Já si myslím že ano, před vydáním byla pyrotechnika všude, na silnicích,na benzínkách.
Po vydání vyhlášky už jsem pyrotechniku zatím nepotkal,co jsem byl ve službě.
Pokuty jsem za to zatím nerozdal.
Ještě jsem neměl to štěstí.


Dali si občania povedať, keď ste ich na toto upozorňovali ?
Musím říct, že všichni občané které jsem upozornil poslechli a už jsem je s tím neviděl.

Stalo sa aj nejaké prípadné zranenie ? zásah ZZS a podobne ?
Ano,během hodiny byli asi 4 výjezdy ohledně popálenin.
Bylo jich dost.
Ale teď se to snížilo a už to moc nebývá.

 


🖌 reportér - Bc. Dušan Badinský 🖌

29.12.2021 10:48, naposledy upraveno 29.12.2021 10:54 uživatelem Holysek

Nárůst aktivity ZZS společně s novým vedením


Dne 21.12.2021 ve večerních hodinách vybral vrchní soud za pomocí dvou členů komise zdravotnické záchranné služby uchazečku Anastasii Kozlovou na post ředitele zdravotnické záchranné služby San Andreas. Na post ředitele se ucházeli celkem tři kandidáti a těmi byli Anastasia Kozlova, James Mason a Nicol Karman. Všechny tři kandidáti usilovně bojovali o post ředitele v ZZS, ale vyhrála pouze ta nejlepší a tím je doktorka Kozlova. Od jisté chvíle kdy nastoupila nová ředitelka do funkce si můžeme povšimnout zvýšení aktivity ze strany ZZS a to už nejen kvůli tomu, že se neposílají posádky z okolních nemocnic, ale také to je tím, že nová ředitelka aktivně nabírá nové a zkušené zaměstnance do ZZS.


Rozhovor s ředitelkou ZZS

 

A. Guiller: Ták se nám představte, paní ředitelko.
A. Kozlova: Zdravím všechny čtenáře, jmenuji se Anastasia Kozlova a zastávám funkci ředitelky zdravotnické záchranné služby San Andreas.

A. Guiller: Ták, co vás vůbec donutilo k tomu se stát ředitelkou?
A. Kozlova: Asi dva měsíce před mým dosazením do funkce, jsem nastoupila do ZZS jako záchranářka. V té době, během výkonu mé práce a působení, jsem si povšimla patřičných nedostatků, které mi vadily. Po odvolání mého předchůdce jsem tedy cítila příležitost věci změnit, a proto jsem podala přihlášku do výběrového řízení.

A. Guiller: Kolik jste měla proti sobě protivníků při výběrovém řízení?
A. Kozlova: Nenazývala bych je protivníky. Všichni měli stejný cíl, tudíž jsem v nich viděla přátelé. Všichni jsme měli nějakou vizi, avšak v základu jsme měli stejné priority. Jednalo se o dva kolegy

A. Guiller: Můžete prozradit jména?
A. Kozlova: Ano. Nicol Karman, které přeji hodně úspěchů v osobním i profesním životě a pan kolega James Mason, kterého zaměstnávám v naší ZZS, a který mi pomáhá s náborem nových záchranářů.

A. Guiller: Dobře. Jaký máte názor na dřívější fungování ZZS pod vedením bývalého ředitele?
A. Kozlova: Měl dobrou vizi, avšak nepodařilo se mu své návrhy prosadit. Víceméně ani neměl tolik času na prosazování. Tímto ho také zdravím a přeji mnoho úspěchů v osobním a profesním životě.

A. Guiller: Co máte v plánu do budoucna jako nýnější ředitelka ZZS?
A. Kozlova: Chtěla bych navrátit důvěru občanů San Andreas. Dále bych chtěla motivovat své zaměstnance širokým výběrem kvalifikací, které jim můžeme nabídnout. Chtěla bych jim poskytnout co nejvyšší možný kariérní růst a motivovat je tak k práci pro nás.

 


Obyvatelé Red County doktorce Kozlové přejí hodně štěstí a ať se ji na nové pozici ředitelky daří!  

 

Za Red County News,

Antonio Guiller

31.12.2021 10:56

Prevence proti poškození vašeho majetku

Vánoce nám utekly jako voda a začala se nám blížit oslava nového roku. Jak jste již zaregistrovali během svátků se zvýšily výjezdy všech základních IZS složek. Největší problematikou všech prosincových svátků je převážně zábavní pyrotechnika. Starostové jednotlivých obcí na to obratem vydali potřebná opatření ve stylu vyhlášek o zákazu pyrotechniky na jejich území.

To však neznamená, že váš majetek odlehlý od těchto obcí není v nebezpečí právě blížící se oslavou nového roku. Jednotlivé jiskry nebo části vzniklé výbuchem mohou dopadnout na vaše vozidla či nemovitosti, o domácích mazlíčcích nemluvě. Kousky odpadlé na vozidla mohou nepříjemně poškodit například lak nebo skla. Bohužel i v takovýchto případech může dojít k zážehu nějakých pohonných hmot a k následnému výbuchu vozidla. Dbejte proto na ochranu jak sebe, tak svého okolí.

Odborníci tak apelují na veřejnost a obsluhu ohňostrojů, aby respektovali své okolí a vhodně reagovali na případné vzniklé situace. Například při větším ohňostroji zařídit potřebné ochranné potřeby či zajistili kvalifikované pracovníky při boji s ohněm.

RCN, Nathalie Goner

1.1.2022 01:37, naposledy upraveno 1.1.2022 01:43 uživatelem Awoo


Klidné vody svátečních dnů rozčeřilo oznámení o posledním plánovaném soudním procesu roku 2021. Vrchní soud San Andreas zveřejnil dne 29. 12. 2021 v brzkých ranních hodinách předvolání k trestnímu řízení, ve kterém policie San Andreas obvinila celkem pět osob, které byly soustředěny okolo hlavní obžalované procesu, Violetty R. Hlavní líčení bylo stanoveno na 30. 12. 2021 ve večerních hodinách, kdy nakonec soud dospěl k závěru a ještě téhož dne vydal rozsudek ve všech bodech obžaloby. 

Policie San Andreas iniciovala proces, který byl bezpochyby jednou z nejobsáhlejších žalob moderních dějin San Andreas. Celkem pět osob bylo obviněno dohromady z devětadvaceti bodů porušení zákona, kdy mnohé z nich byly body společné pro celou skupinu obžalovaných. Jediný obžalovaný Raymond B., který byl nakonec shledán ze svého jediného bodu obžaloby nevinným, se vymykal celkovému nádechu obvinění, které bylo konstruováno z větší části jako obvinění proti organizované zločinecké skupině.

Tato domnělá skupina měla působit na území San Andreas pod hlavičkou Ambulance klinické psychologie. Soud rozhodl, že skupina obžalovaných kolem zmíněné Violetty R., tedy jmenovitě Benjamin R., Eithne R. a Amy R. se nedopustila trestného činu účasti na organizovaném zločinu. Šetřením soudu bylo prokázáno, že obžalovaní pouze jednali pod domněnkou korektního postupu, ke kterému je navedla obžalovaná Violetta R., jež byla soudem shledána vinnou z dvanáctého bodu obžaloby vedené proti její osobě, přesněji Podněcování k trestnému činu (§83 zk. 14/2020).

Nicméně ani tato domněnka zbylé čtyři obžalované, včetně iniciátorky protiprávního jednání, neochránila před odsouzením z bodů obžaloby finančního charakteru. Soudem všem byla vyměřena dvoumilionová pokuta a udělena povinnost uhradit peníze, které ze zákona náležely státu. Prokázána u všech čtyř obžalovaných byla skutková podstata trestných činů neodevzdání zisku neziskové organizace (§1 zk. 5/2020) a zpronevěry (§33 zk. 14/2020).

Obžalovaná Violetta R., proti které policie San Andreas iniciovala řízení v celkem třinácti bodech obžaloby byla navíc ještě odsouzena za trestný čin zbavení života udělením v té době nepřípustného trestu smrti (čl. 6 zk. 2/2018). Jako jediná z pětice obžalovaných, vzhledem k závažnosti prokázaných obvinění, byla odsouzena navíc k výkonu trestu odnětí svobody v nápravném zařízení Las Payasadas se zvýšenou ostrahou.


Odsouzení odcházející z budovy soudu po vyslyšení rozsudku.

Soud měl dle zveřejněného předvolání začít dne 30.12.2021 v 19:00 a měl trvat do 22:00. Předseda vrchního soudu Arnold Cornell, J.D. vydal však během procesu rozhodnutí, že se soud protáhne o nutnou dobu k dokončení slyšení, aby mohl být téhož dne vynesen rozsudek.

Obžalovaní se rozhodli hájit sami a ačkoliv byli na slyšení velmi dobře připraveni a ve většině bodů obžaloby se jim povedlo svá jména očistit, prokazatelně se některých trestných činů dopustili. Ihned po vynesení rozsudku byl s odsouzenými Violettou R. a Benjaminem R. rozvázán pracovní poměr ze strany vrchního soudu San Andreas a zároveň odsouzení možná Benjaminu R. zkomplikuje kandidaturu na příští volební období na místo starosty a do kongresu.

Spolu s vynesením rozsudku byla pozastavena i činnost neziskové organizace Ambulance klinické psychologie, která byla vedena odsouzenou Violettou R. O celkovém osudu této organizace a zákonu, který zajišťuje její výhradní činnost v oboru psychologie (Zákon č. 69/2021 - pozn.red.) se bude pravděpodobně ještě dále rozhodovat. Odsouzené Violettě R. bylo soudem umožněno nastoupit do výkonu trestu ke dni 2. 1. 2022, aby mohla ještě v klidu oslavit příchod Nového roku se svou rodinou a blízkými a zároveň byla schopna zařídit své pohledávky vůči státu a nedošlo tak ke zbytečnému prodlení z její strany.

~ Nika


Předseda vrchního soudu Arnold Cornell, J.D. vypisující rozsudek z procesu.

18.1.2022 15:40, naposledy upraveno 18.1.2022 15:42 uživatelem magovec

Nový zákon o uchování zabavených vozidel

                                                                                                                                                                                   

Dne 17.1.2022 byl vládou San Andreas schválen zákon o uchování zabavených vozidel s označením [73/2022]. Tento zákon vychází v platnost 20.1.2022. Co to tento zákon znamená a co upravuje? Pokud vám bylo vozidlo zabaveno z jakéhokoliv důvodu příslušníky PSA (může to být nelegální úprava, nezaregistrované vozidlo, nepovolené parkování nebo je vozidlo užíváno k nelegální činnosti), bude vám odtaženo na policejní odtahové parkoviště v Las Venturas. Vaše vozidla mohou bez vaší iniciativy zabavena až po dobu 30 kalendářních dnů. Vy, jako majitel vozidla máte dvě možné řešení:

1) Pokud se k odtaženému vozidlu nepřihlásíte do 30 kalendářních dnů může vaše vozidlo být zešrotováno, případně zestátněno.

2) Pokud se přihlásíte k vašemu vozidlu, musíte počítat s jistými podmínkami. Mezi podmínky o vydání vašeho vozu patří:
- Uhrazení všech pokut za překročení rychlosti, či pokut vystavených členem PSA.
- Odstranění všech nelegálních úprav mechanikem PSA, hrazeno za vaše náklady.

 

Vozidlo vám také nemusí být vydáno vůbec, pokud nastanou pochybnosti ohledně identifikačního čísla VIN. V tomto případě je vozidlo trvale zabaveno a není ho možné získat zpět. Dbejte proto důraz na legalitu a zajištění registrace vozů, ať těmto situacím a nepříjemným ztrátám předejdete.

 

Na obrázku odtahové parkoviště Las Venturas

-RCN, Nathalie Goner

21.1.2022 22:18

Pád helikoptéry u Montgomery


 

Dne 20.01.2022 kolem 16h spadl vrtulník poblíž Montgomery zatím z neznámého důvodu. Na místo vyjelo několik IZS složek a hned se začaly starat o zraněnou pilotku v helikoptéře a celkově o stav stroje, protože hrozilo, že se zřítí do vody. Proto bylo pro složky IZS prioritou dostat celý vrtulník i s pilotkou od kraje. Zásah byl poměrně komplikovaný, vzhledem ke stavu zaklínění. Nejdříve bylo nutné, aby hasičský záchranný sbor zajistil helikoptéru proti pádu do vody a až poté se mohli zaklíněné osobě záchranáři plně věnovat. Celá záchranná akce trvala zhruba hodinu, než se ženu podařilo ze zříceného vrtulníku vyprostit a ošetřit. Zdravotní stav pilotky byl nakonec stabilizován a proto mohla být převezena do místní nemocnice v Montgomery.

 

Fotografie z místa události

 

Za Red County News,

Antonio Guiller

DrHell

Hráč

18
6.2.2022 00:04, naposledy upraveno 6.2.2022 12:21 uživatelem DrHell

Kuriózna autonehoda v Montgomery


Dňa 5.2.2022 okolo 16h v blízkosti obce Montgomery sa stala kuriózna autonehoda.
Neznáma vodička a neznámy spolusediaci sa vybrali smerom do obce Blueberry a však pri vysokej rýchlosti ich vozidlo typu BMW sivej farby dostalo šmyk a po niekoľkých kotrmelcoch prešlo desiatky metrov od ulice. Vozidlo skončilo na kapote

Na mieste bola poskytnutá prvá pomoc všetkým zúčastnením osobám nehody. Pri zisťovaní následkov, vodička BMW malá len ľahké poranenia, taktiež aj spolusediaci. Vozidlo bolo zdevastované. Osoba sediaca za volatom po poskytnutí prvej pomoci ušla z miesta, druhý muž zostal sedieť pri aute. Popri tejto kurióznej udalosti došli aj neznámy ľudia v prilbách, v kuklách a v taktických vestách vydávajúcich sa za členov Polície San Andreas. Žiadali od spolusediacého aby zaplatil "pokutu" za prekročenú rýchlosť a obecné ohrozenie. 

Po príchode Polície San Andreas a Hasičského Záchranného Zboru San Andreas bolo miesto udalosti zabezpečené. Príslušník PSA, osoby vydávajúce sa za členov PSA len poslal preč. Vozidlo obrátili späť na kolesá a odtiahli ho na odťahové parkovisko. Prítomný muž nebol obvinený za spáchanie daného skutku a tak ho príslušníci PSA pustili. 

Fotka z miesta udalosti


RCN - Merrick Mason

DrHell

Hráč

18
6.2.2022 12:34, naposledy upraveno 6.2.2022 12:36 uživatelem DrHell

Prvé zasadanie Kongresu San Andreas v tomto mesiaci


Dňa 5.2.2022 zasadol Kongres v San Andreas, prvý raz v tomto mesiaci. Niektorých bývalých členov nahradili nový ako napríklad Kenny Wright za Blueberry alebo Frederik Benett za Palomino Creek. Pána Benetta som sa spýtal pár otázok pred začiatkom zasadania, transkripciu tohto rozhovoru môže vidieť nižšie:

Merrick Mason: Čiže, dobrý deň pán Benett ešte raz.
Frederik Benett: Dobrý den
Merrick Mason: Dobre, mám na vás niekoľko otázok, stačí odpovedať stručne.
Merrick Mason: Ako sa cítite pán Benett pred prvým zasadaním kongresu San Andreas tento mesiac? Máte nejaké predsudky?
Frederik Benett: To je dobrá otázka, samozřejmě je to pro mě něco nového, jsem lehce nervózní... Ale dostal jsem se do kongresu přesně s těmi se kterými jsem se chtěl dostat. Takže to beru s chladnou hlavou... A těším se na mé první zasedání.
Merrick Mason: A čo si myslíte o vaších kolegoch? Napríklad či niektorých poznáte?
Frederik Benett: Jak jsem již říkal, jsem rád že jsem se dostal v této sestavě, znám pana Petersona, řekl bych že více než dobře. Slečnu Larsson znám taktéž, sice ne tak dobře, ale znám ji dostatečně dobře. Abych věděl že na výkon její funkce je perfektní...
Merrick Mason: Dobre pán Benett, ďakujem, ešte mám na Vás poslednú otázku. Aké návrhy by ste chceli dnes predložiť na zasadaní kongresu?
Frederik Benett: To se nechte překvapit
Merrick Mason: Dobre, ďakujem za vašu odpoveď.
Frederik Benett: Děkuji za rozhovor

Následne každý postupne prišiel do zasadacej miestnosti. Kongresmani mohli začať s návrhmi. Prvý návrh bol od pána Petersona. Návrh sa týkal ohľadom predsedu Kongresu. Pri hlasovaní sa členovia kongresu zhodli na pánovi Petersonovi, týmto sa stáva predsedom. Ďalší návrh bol ohľadom odťahu lietadiel a lodí. Riešením je všetky vozidlá postupne upratať a to z dôvodu narúšania dopravy. Jeden z príkladov je napríklad neregistrovaná helikoptéra na streche nemenovanej firmy v Montgomery. Toto vozidlo môže narušiť statiku budovy a tak obecne ohroziť občanov Red County. Na toto by boli zriadené odťahové parkoviská pre lietadlá a lode. V pondelok prebehne hlasovanie o danom návrhu. Mal by sa zúčastniť aj Ulrich Prentiss, zástupca CAA. O ďalších krokoch Kongresu vás budeme informovať.


RCN - Merrick Mason

Ilustračná fotografia Kongresu San Andreas v San Fierru

laceyabysss

Hráč

35
18.4.2022 19:15

Dražba o unikátní vůz Dodge Viper SRT-10


Dodge Viper SRT-10 , kdo nikdy neviděl tohle auto, přichází o hodně.

Krasavec, který nikdo jen tak nevlastní se objevil 11.4.2022 v aukci Garver.Vyvolávací cena začínala na 500NC (Což je cca. 7,9 milionů korun českých) , více jak den od dražby nebyly zaznamenány žádné příhozy, poté se na portále aukční síně objevila částka 715NC.(Cca. 11,5 milionů Kč.) vypadalo to, že milník již nikdo nepřehodí,ale několik desítek hodin před ukončením aukce se náhle cena vyšplhala až na 815NC(cca. 12,8 milionů Kč.)Tato cena zůstala až do konce celé dražby, tím pádem se Dodge Viper SRT-10 prodal za ohromujících 12,8 milionů Kč.

 

                                                                                    RCN- Orlando Anderson

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


Powered by LeoSight IFS
LT~121

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024